FEMENÍ INFANTIL A (Primera divisió Grup 2)
Jornada 6 – 15/05/2010

Victòria del Femení Infantil amb ensurt final

Durant el primer període, el domini del Vilanova va ser clar. L'equip va disposar de moltes
ocasions per marcar. Tot i això, només va poder materialitzar-ne tres, una de l'Irene, una de
l'Aina i una de la Nerea. D'aquesta manera, es va arribar al descans del partit amb el resultat de
1 a 3. A la segona part, els gols de l'Anna F. i, novament, de l'Irene i de l'Aina semblava que
deixaven el partit totalment sentenciat. Malauradament, uns minuts de desconcert defensiu van
propiciar quatre gols de l'ENFAF i un reguitzell d'ocasions que les locals no van aprofitar i que
van fer perillar la victòria. Finalment, l'Anna F., amb un nou gol, deixava el marcador amb el 5 a
7 definitiu. El Femení Infantil va ser molt més superior del que reflectia el marcador al final del
partit i segueix invicte en el torneig.

Jugadores: Eden, Anna S., Anna F., Micaela, Judith P., Judith A., Nerea, Irene, Sandra, Ari,
Mireia, Aina, Patricia.

Fundació Vilanova 2–1 U.E. Sants
JUVENIL A (Divisió preferent Grup 1)
Jornada 30 – 15/05/2010

Objectiu acomplert per al Juvenil A

El partit de dissabte era de pur tràmit, ja que cap dels dos equips s'hi jugava ben res. El Vilanova havia acomplert el seu objectiu de la temporada unes quantes setmanes abans. Així doncs, el matx va servir per a què tothom poguès jugar i per gaudir una mica del treball ben fet durant tot l'any. El Juvenil A es va imposar gràcies a un gol de Kike als primers minuts de joc i a un altre 'Hèctor al minut 60.

Jugadors: Alex, Edgar, Molina, Javi, Dani, Carlos, Adrià, Gorka, Ayala, Hèctor, Kike.

Recanvis: Kevin, Marc, Martí, Jesús, Guillem.

Fundació Vilanova 0–2 C.F. Blanca Subur
JUVENIL B (Primera divisió Grup 1)

Bon partit del Juvenil B malgrat la victòria de la Blanca

El partit va ser jugat amb intensitat per part dels dos equips i amb molta igualtat.
Desafortunadament, un còrner mal defensat pel conjunt vilanoví i un penal rigurós a favor dels
sitgetans decidien el matx a la primera meitat.
A la represa, la dinàmica no va canviar respecte els primers quaranta-cinc minuts, però hi va
haver poques ocasions de gol. Només als instants finals, la Blanca Subur va tornar a arribar amb perill i va estavellar dues pilotes al pal. La victòria dels visitants va ser justa, ja que la Blanca va saber aprofitar les errades del Vilanova.

Jugadors: Alex, Egea, Marcos, Jack, Haritz, Tim, Laguna, Borja, Fèlix, Josep Maria, Ramírez.
Recanvis: Brull, Barjola, Cruz, Miquel.

C.D. Base Olèrdola 1-2 Fundació Vilanova
JUVENIL C (Segona divisió Grup 20)

El Juvenil C fa un partit molt seriós en un camp difícil i s'emporta els tres punts

El Vilanova va sortir molt concentrat al camp i va fer-se amb el domini del partit des del primer
moment. L'equip va disposar de fins a quatre ocasions clares de gol que podien haver sentenciat el matx, però l'encert no va acompanyar. Només Cristian al minut 21 i Abraham al 36 van poder avançar als vilanovins.
A la segona part, l'Olèrdola va avançar files i va presionar més endavant al Vilanova, però el
Juvenil C es va mostrar molt ben organitzat. A més, els vilanovins van aprofitar la pressió rival
per sortir amb molt de perill al contraatac.
Va ser un partit molt seriós per part del Vilanova, que va saber jugar en un camp complicat i
amb un arbitratge que va permetre que els locals ratllessin la violència en les seves accions. Tot i així, cal notar que els visitants no van perdre la compostura en cap moment i va superar les
adversitats.

Jugadors: Xavi París, Ezequiel, Abraham, Nil, Jose, Ahmed, Toni, Yago, Nico, Marcelo, Cristian.
Recanvis: Iban, Diogo, Joel, Xavi Guevara.

Fundació Vilanova 4-2 C.F. Cubelles
CADET A (Primera divisió Grup 7)
Jornada 30 - 15/05/2010

El Cadet A guanya un gran derbi al Cubelles

Va ser un derbi disputat i molt intens i tots dos equips van buscar la victòria. Les aproximacions
a les dues àrees van anar succeïnt-se i els vilanovins es van avançar merescudament gràcies al golejador Oscar. Amb l'1 a 0 es va arribar al descans.
A la segona meitat, els gols van arribar. La superioritat vilanovina es va reflectir en el 4 a 2
definitiu. Els gols locals van ser obra de Román, Toni Pérez i Toni Ayala. Va ser un parti bonic de
veure entre el primer i el segon classificat que tancava una temporada esplèndida. El Cadet A
s'ha proclamat campió unes quantes jornades abans d'acabar el campionat i ha aconseguit el ple de víctòries en els partits jugats a l'Estadi. Al final, l'equip va poder celebrar-ho a casa amb la
seva gent. Cal felicitar aquest grup.

Jugadors: Marc, Miguel Ángel, Gerard S., Toni Ayala, Ruben, Oriol, Nabil, Fran, Oscar, Roman,
Aitor.

Recanvis: Toni Pérez, Ángel, Raúl, Alejandro P.

Fundació Vilanova 4–1 F.E. Atlètic Vilafranca
CADET B (Primera divisió Grup 9)

C.F. Castellví de la Marca 1-11 Fundació Vilanova
CADET C (Segona divisió Grup 18)
Jornada 28 – 16/05/2010

El Cadet C aconsegueix l'ascens a primera després d'una golejada

Els primers 20 minuts del partit van ser de joc lleig i fosc. Tot i el gol al minut 3 de Miguel J., els
locals van aconseguir empatar. Un cop superat l'ensopiment d'aquest primer tram, el Vilanova va fer un canvi en el joc i va arribar una pluja de gols que va arribar fins l'1 a 8 abans del descans.
A la segona part, el partit va ser més relaxat. El joc dels vilanovins va continuar sent bo, però
les ocasions no es van traduir en gol de manera tan senzilla. Finalment, 1 a 11, un resultat molt
ampli que encara ho podia haver estat més.
Aquesta victòria del Cadet C dóna el segon lloc matemàtic a l'equip a falta de dues jornades i
certifica l'ascens a Primera Divisió, un premi ben just pel treball fet durant tota la temporada.
Del partit, cal destacar els sis gols que va signar Miguel Jorge, tots ells a la primera part. La
resta van ser obra de Serra, Albert, Gonzalo, Jony i Àlex Elias.

Jugadors: Carles, Joel S., Gabri, Manel, Dani, Albert, Balduz, Serra, Carra, Miguel J., Jose A.
Recanvis: Javi, Bachero, Àlex G., Àlex E.,Jony, Joel O., Gonzalo.

L'Infantil A cau derrotat a l'últim minut de l'últim partit

La primera meitat del partit va estar marcada pel domini vilanoví. Un gol de Ricard als vint
minuts de joc donava avantatge als vilanovins al descans. A la segona meitat, el domini va passar a mans de l'Hospitalet que va aconseguir l'empat. En el darrer instant, un nou gol dels visitants els va donar la victòria.
El conjunt vilanoví, amb la permanència assegurada ja, va fer una bona primera meitat que no
va ser suficient per endur-se l'últim partit de la temporada. Tot i la derrota, cal felicitar a tot
l'equip per l'esforç fet al llarg de l'any.

Jugadors: Genís, Dani, Adri, Marc, Enric, Nico, Mati, Albert G., Ricard, Abdel, Pau.

Recanvis: Polo, Lucas, Ignacio, Iker, Sergi, Manel, Ricard.

U.D. Viladecans 4-2 Fundació Vilanova
INFANTIL B (Primera divisió Grup 7)

Fundació Vilanova 1–0 C.F. Base L'Arboç
INFANTIL C (Segona divisió Grup 16)

L'Infantil C supera a l'Arboç en joc i guanya amb un resultat curt

El Vilanova només va tardar un minut en encetar el marcador gràcies a un gol a càrrec d'Arnau.
Aquest avantatge va donar tranquil·litat i molta confiança a l'equip per afrontar un partit difícil
davant d'un bon rival. El domini dels locals va ser total, sobretot a la segona meitat. Només els
errors propis en atac i els encerts dels visitants en defensa van evitar que el marcador fós més
ampli.

El joc desenvolupat per l'Infantil C es va merèixer un premi més clar.
El conjunt vilanoví va ser molt superior a l'Arboç, tot i que només va poder superar-lo per un gol.
Els visitants van veure's superats pel Vilanova en totes les facetes del joc.

Jugadors: Dairo, Sergi, Àlex, Alejandro, Jonathan, Jose, Albert, Roberto, Llorenç, Arnau, Amir.
Recanvis: Bos, Enric, Román, Tomás, Galindo, Michael, Manel.

C.F. Fàtima 1-2 Fundació Vilanova
INFANTIL D (Segona divisió Grup 17)

Victòria de l'Infantil D amb molt d'ofici

El partit va començar marcat pel vent a favor del Vilanova i el domini al mig del camp. El
conjunt blau va desaprofitar nombroses ocasions i només al minut 17, un xut des de fora l'àrea
que va comptar amb la col·laboració del porter local es va convertir en el 0 a 1. El gol va ser de
Joel. A partir d'aleshores, els vilanovins van mantenir el control del partit però van perdre
l'ordre a la zona central. El Fàtima, per la seva banda, va gaudir d'un parell d'ocasions tímides.
Just abans de marxar al descans, Fraile va fer el segon gol visitant.

A la represa, el vent bufava més i els locals ho van aprofitar per reduir diferències amb l'1 a 2.
Quan el vent va afluixar, el Vilanova va tornar a fer-se amb el control de la pilota i van formar
un gran rondo al terreny de joc que els va servir per mantenir el resultat favorable. Bon partit i
millor resultat de l'Infantil D que va acabar amb un treballada victòria a domicili.

Jugadors: Carlos, Xavi, Sergi, A Béz, Gonzalo, Jaume, Pol, Adrià, A. Fraile, Ferran, Joel.
Recanvis: Guillem, Kilian, Oscar, Busquets, Isern, Morgadas, Carles.

Un Aleví C molt fort aconsegueix una gran victòria al Vendrell

Des del començament del partit, un Vilanova decidit, ràpid i amb una alta possessió de la pilota
va controlar al seu rival sense fisures. Tot i el bon joc i la mentalitat, la diferència només va ser
d'un gol en arribar al descans, el marcat per Asier. A la segona, les cobertures defensives van
evitar que els perillosos contraatacs del Vendrell fructifiquessin. Mentretant, Asier i Artigas van
fer el segon i el tercer gol de l'Aleví C.

Els vilanovins van tornar a guanyar en un camp complicat i van fer valer la seva millora. Un gran
partit de tot l'equip tant a nivell de tècnic i tàctic com a nivell mental. Tot i no poder lluitar pel
títol, el Vilanova està decidit a acabar la temporada per la porta gran.

Jugadors: Javi, Nil, Adri, Gerard, Theo, Jose, Claudi, Jorge, Asier, Artigas, Aaron.

Recanvis: Eric, Sergi, Max, Nico, Quim, Youssef, Jordi.

Fundació Vilanova 3–2 C.D. Base Olèrdola
ALEVÍ D (Segona divisió Grup 20)

Fundació Vilanova 1–0 U.E. Sant Andreu
BENJAMÍ A (Divisió preferent Grup 1)

El Benjamí A acaba la temporada amb victòria

La primera meitat va ser dominada totalment pel Vilanova. L'equip va tenir la possessió de la
pilota i va crear ocasions de gol. El primer i únic gol del partit va arribar amb un gran xut des de
fora l'àrea de Julián.
Ja a la segona, els visitants van apretar una mica més, però el Benjamí A no va cometre cap
errada defensiva i el seu porter pràcticament no va haver d'intervenir. Va ser un partit en el qual
el Vilanova va mostrar la millora individual i col·lectiva que ha aconseguit al llarg de la
temporada. En aquest final de lliga, el conjunt blau només ha perdut un partit dels últims cinc i
ha mostrat un bon nivell de joc.

Jugadors: Toni, Àlex, Marc, Oscar, Pau, Kenneth, Marc, Raúl, Julián, Iván, Sergi.

U.E. Sitges 4-1 Fundació Vilanova
BENJAMÍ B (Primera divisió Grup 1)

El Benjamí B cau a Aiguadolç

El Benjamí B va acomiadar la temporada amb un fluix partit a Sitges. L'equip va notar les baixes
i no va jugar amb la intensitat habitual. L'equip sitgetà es va avançar en el marcador amb dos
gols a la primera meitat.
A la represa, ambdós equips van baixar el ritme i el partit no va ser massa vistós. Els sitgetans
van tornar a marcar i, poc després, Àlex va fer el gol de l'honor vilanoví. D'aquesta manera, el
Benjamí B finalitza una lliga completant una gran remuntada a la segona volta que li ha permés
assolir els objectius esportius marcats a l'inici de l'any.
Jugadors: Javi, David, Alex, Sergi, Joel, Gerard, S. Santi, Alejandro, Jordi, Adam.