Sènior “A” – masculí - Copa Catalunya – Grup 01

Bàsquet Sitges “A” 68

M.Perez , C.Fuentes 13, A.Mestres 5, M.Sabaté , D.Rodriguez 8, J.Torres 7, D.Carreter 12, A.Barro 10, X.Sabaté 8, I.Figols 5, I.Vicente .

Entrenadors : E.Piñero i R.Esteller Delegat: David Nuñez

Parcials: 22-16 15-13 22-22 14-17

Els play off d’ascens a Lliga EBA es juguen per eliminatòria a doble partit, entre els quatre millors equips dels dos grups de Copa Catalunya. Els dos primers equips classificats en la fase regular tenen el factor camp favorable jugant-se el partit de tornada al seu camp, els aparellaments finalment han quedat :

AE Minguella amb C.B. Sitges , C.B. Santa Coloma amb el AEC Collblanc, Sant Josep amb el Lluïsos i el U.E. Montgat amb el C.B. Viladecans.

Aquests són els aparellaments de quarts de final a doble partit. De tots aquest equips tan sols tenen l’ascens assegurat els tres primers classificats, així doncs passar aquesta ronda és fonamental, ja que a les semifinals els equips guanyadors, que arriben a la final són ja equips d’EBA, però els perdedors de semifinals tenen en el partit per el tercer i quart lloc, una segona oportunitat.

L’AE Minguella ha quedat en la fase regular quart classificat del grup dos, amb dotze partits perduts i el Sitges primer classificat del grup un, amb cinc partits perduts. El Sitges ha anotat 455 punts més dels que ha rebut, en tan que el Minguella és l’únic equip de tots els del Play off que té un balanç negatiu, ha encaixat 19 punts més dels que ha anotat.

El Sitges sortia amb el cinc inicial format per Rodríguez, Torres, Carreter, Sabater i Fígols. L’ambient del Pavelló de Badalona era ensordidor amb un pavelló ple a vessar, que era una autèntica olla a pressió. El Minguella començava amb més encert i en el minut sis el marcador reflectia un 17-7. Mica en mica els jugadors de Piñero es sobreposaren a la pressió ambiental i al final del quart retallaven fins el 22-16. Els dos germans Balaguer del Minguella no podien ser parats per la defensa del Sitges, que perdia també aquest segon quart 15-13, el descans 37-29.

Al inici del tercer quart es mantenien les diferències 42-36 fins que dos triples consecutius del Minguella posaven un preocupant 48-36 que minuts més tard es convertiria en un 55-41. El Sitges retallava diferències gràcies a dos triples de Carreter, per arribar al final del tercer quart 59-51. En el inici de l’últim quart arribaria a posar-se el Sitges a tan sols dos punts 59-57. En els últims minuts de partit les diferències es mantenien entre els dos i sis punts 61-57, minut cinc 63-61, minut set 70-65, minut nou 73-67, al final 73-68.

El Sitges es va trobar faltat de ritme de competició en aquest partit, en haver sentenciat el lideratge de la fase regular a tres jornades de la finalització. Destacable el partit de Carles Fuentes, màxim anotador del Sitges amb 13 punts i la sensació de que l’equip no ha jugat al nivell que ho havia fet al llarg de la temporada. Cinc punts de desavantatge és una diferència assumible en el partit de tornada d’aquest dissabte a Pins Vens, especialment si l’equip juga el seu nivell habitual, tan en defensa com en atac i recupera el ritme de competició de la segona volta, excepte els tres últims partits de lliga.

Aquest dissabte a les 18:00 hores tots a Pins Vens per animar el Sènior A del C.B. Sitges per assolir la remuntada i guanyar l’ AE Minguella-Citroën BDN “A” de sis o més punts.

Soci, aficionat, simpatitzant, vine a Pins Vens, us esperem, entre tots remuntarem.

Sènior “B” – masculí – 2ª Catalana – Grup 02

BC Tecla Sala “A” 70

Bàsquet Sitges – Quality Methode “B” 63

P.Lahoz , J.Dominguez 6, T.Caverdos 8, C.Sanchez 3, A.Sant 11, N.Guillen 14, M.Lahoz , M.Perez 3, T.Marcer 10, P.Lopez , M.Hopper 3, J.Borrell , N.Velasco 1, P.Sant , D.Paniagua.

Entrenadors : J.López i F.Dominguez

Parcials: 16-16 14-14 24-19 16-14

Inici dels partits de les fases de permanència a segona catalana entre el BC Tecla Sala “A” i el C B Sitges “B”, que es juguen el millor de tres partits i on el Tecla Sala té el factor camp a favor jugant-se el primer i en cas necessari el tercer partit a la seva pista.

En la fase regular el Tecla Sala ha guanyat tretze partits en el grup tres de tercera catalana per els vuit partits que ha guanyat el Sitges en el grup dos. El Tecla Sala ha quedat onzè a la fase regular i el Sitges catorzè. El balanç global de punts anotats i rebuts al llarg de la fase regular, tots dos equips el tenen negatiu, però en tant que el Tecla Sala ha rebut 93 punts més dels que ha anotat, el Sitges n’ha rebut 304 més.

El cinc inicial del Sitges el formaren Domínguez, Caverdos, Sánchez, Sant i Pérez. El partit com no podia ser d’un altra manera jugant-se el que es juguen els dos equips en aquestes fases va ser igualat i en el primer quart les alternances al marcador constants, fins arribar el final del quart empatats a 16. Al inici del segon quart la tònica del partit continuava igual amb defenses intenses que dificultaven molt els atacs de tots dos equips, però en el minut set dos triples consecutius de Noel donaven un primer avantatge en el partit de vuit punts al Sitges 20-28. La baixada en la intensitat defensiva i alguna pèrdua de pilota inesperada feien que el Tecla Sala retallés les diferències fins empatar a 30 a la mitja part.

En el tercer quart es continuava la tònica de tot el partit amb petites avantatges en el marcador per part d’un i altre equip, minut quatre 34-38, minut set 48-44 i al final del quart 54-49. En el inici del darrer quart estigué la clau del partit ja que el Sitges s’encallà en el marcador anotant tan sols 1 punt en set minuts 61-50. Això i les segones, terceres i fins i tot quartes opcions que el Sitges donava als pivots del Tecla Sala en no tancar el rebot defensiu, condemnaren els del Garraf a anar a remolc fins el final del partit 64-59, minut nou 65-61 al final del partit 70-63.

El equip del Tecla Sala sense tenir cap jugador especialment desequilibrant té un conjunt de jugadors molt disciplinats i treballadors, en que cada jugador sap la seva funció dintre del camp i no es surt del guió marcat. Tenen joc interior amb molta força física, no especialment alt i un joc exterior més basat en el un contra un i les penetracions que en el llançament exterior. És un conjunt que treballa tot el partit i no dóna una pilota per perduda. El Sitges pot forçar el tercer partit però tindrà que millorar molt en defensa, per no ser superat en el un contra un per el homes exteriors i tancar millor el rebot per no donar segones i terceres opcions als Pivots.

Aquest dissabte a les 19:30 hores a Pins Vens partit decisiu per forçar el de desempat, amb el BC Tecla Sala “A”, al millor de tres partits.

Soci, aficionat, simpatitzant precisem de la teva ajuda, vine a Pins Vens i entre tots ho aconseguim.

Júnior “A” – masculí - Nivell “A” – Grup 06

Can Juve – C.B. Viladecans “B” 45

Bàsquet Sitges “A” – Cal Noi 81

C.Nogales, D.Bernaus, F.Gracia, D.Navarro, D.Paniagua, A.Roca, A.Font, O.Olearte, P.Sant, I.Velasco, S.Roig, A.Piquè.

Entrenador: Cristian Sánchez Delegat: Àngel Paniagua

Parcials: 7-18 13-16 7-13 18-34

EL JUNIOR ES CLASSIFICA PEL CAMPIONAT DE BARCELONA NIVELL “A”.

Cinc inicial: Velasco, Nogales, Gracia, Sant i Roca.

Darrer partit de la lliga regular per l’equip Júnior, que resol, sense més complicacions, davant un Viladecans molt lluitador i intens en el seu joc. Amb l’absència de Navarro i Roig, i dirigits per Ignasi Vicente, els de Sitges van destacar per la feina del conjunt, fent participar a tots els jugadors que van demostrar el bon estat de forma i l’encert de cara a cistella.

Des dels primers minuts el control del partit va ser dels sitgetans, i la diferencia al marcador es va mantenir i augmentar durant tot el partit.

Amb aquest bon final de temporada, el Júnior acaba la lliga en segona posició, amb vint-i-set partits guanyats i tres perduts, darrera del Castelldefels. Això els dóna dret a jugar el Campionat de Barcelona, del nivell “A”. Cal destacar que aquesta es la segona participació consecutiva dels equips júnior del C.B. Sitges en aquest campionat de Barcelona, demostrant que el campionat de Catalunya de l’any passat no es “flor d’un dia” sinó fruit d’una feina continuada amb els diferents equips que va pujant.

La primera eliminatòria del Campionat de Barcelona serà contra el U.E. Lima-Horta “A”, el dissabte 28 de maig a Pins Vens i la tornada el diumenge 29 a la pista del U.E. Lima-Horta a Barcelona.

Cadet “A” – masculí – regular - Nivell “A2” – Grup 06

Bàsquet Sitges “A” 64

S.E. Casal Vilafranca “A” 60

M.Sequerra, A.Sanjose, J.Lopez, G.Albes, J.Solis, E.Retamero, N.Borrell, L.Perez, B.Aguilar, D.Nieto, T.Velasco.

Entrenadors : G.Bover i M.Lahoz Delegat : Roman Perez

Parcials: 16-14 16-16 12-10 20-20

Partit molt igualat en tot moment, on el Sitges no aconseguia agafar una distancia de més de cinc punts en moments puntuals. Partit molt intens per part dels dos equips on la tònica de la primera meitat va continuar al tercer quart i bona part de l'últim període. A un minut pel final, els visitants van capgirar el marcador i es van avançar 55-59. Els cadets però, no es van desanimar i van lluitar fins al final. Amb dos triples consecutius van tornar a capgirar el marcador que després van mantenir anotant els tirs lliures.

Diumenge desplaçament a les 16:00 hores a la pista del C.B. Castelldefels “1”

Cadet “B” – masculí – regular - Nivell “C1” – Grup 01

Bàsquet Sitges “B” 51

C.B. Martorell – Solvin “B” 61

H.Baig, R.Matas, D.Martinez, J.Martinez, M.Marcet, M.Tsvetkov, X.Matas, D.Almirall, P.Lopez, S.Gonzalez, P.Martinez, F.Olivella, J.Martinez.

Entrenadors : J.Lopez i C.Lopez

Parcials: 7-6 20-25 9-13 15-17

Falta de constància durant tot el partit, ja que els 2 últims quarts van ser a mig gas.

Diumenge desplaçament a les 11:00 hores a la pista del C.E.B. Palleja.

Cadet “C” – masculí – regular - Nivell “C2” – Grup 04

Bàsquet Sitges “C” 57

A.E. Basquet Pratenc 76

M.Sella, E.Navarro, O.Alcocer, A.Campillo, B.Arnaudas, D.Lazaro, G.Pique, L.Itarte, D.Alvarez, O.Porras, A.Almirall.

Entrenadors : N.Guillen Delegat : Santi Navarro

Parcials: 15-19 8-22 16-19 16-16

El Físic marca el partit.

El cadet C del Bàsquet Sitges a patit una inesperada derrota contra un equip que a la primera volta al seu camp va superar amb algun que altre problema. El físic dels jugadors del Pratenc molt més alts i forts a marcat la tònica del partit on els sitgetans no han anat mai per davant en el marcador i acabar perden per una diferencia bastant ample.

Dissabte desplaçament a les 9:00 hores a la pista del Creu Alta Sabadell - 6.

Infantil “A” – masculí – regular - Nivell “A2” – Grup 03

Bàsquet Sitges “A” 58

Basquet Ribes – Glen Chemical 68

M.Rodrigo, A.Canovas, I.Morales, S.Otaduy, I.Royo, J.Quintana, E.Hernandez, B.Melo.

Entrenadors : A.Sant

Parcials: 23-15 5-15 17-25 13-13

Partit molt disputat. L’equip va mostrar un bon joc però el poc encert va decantar la balança del cantó del Bàsquet Ribes.

Diumenge desplaçament a les 11:00 hores a la pista del Recanvis Gaudi – C.B. Mollet “A”.

Infantil “B” – masculí – regular - Nivell “D” – Grup 02

Bàsquet Sitges “B” 56

Europa Sports Centre 54

A.Galindo, D.Mezo, S.Pares, X.Carbonell, Y.Choquet, V.Llonch, S.Perez, Y.Nuñez.

Entrenadors : P.Castaño i F.Gracia

Dissabte desplaçament a les 11:00 hores a la pista del CBSAB.

Pre-Infantil “A” – masculí – regular - Nivell “B2” – Grup 03

Bàsquet Sitges “A” 62

C.B. Nou Esplugues 75

V.Maso, D.Selma, N.Bernad, D.Alcazar, L.Jose, D.Marti, A.Marti, X.Uria, D.Sanjose, O.Camprubi, H.Goya, J.Sella.

Entrenadors : P.Lahoz i A.Lara Delegat : Antoni Uria

Dissabte desplaçament a les 12:00 hores a la pista del C.B. Begues

Mini “A” – masculí – regular - Nivell “B2” – Grup 01

Bàsquet Sitges “A” 54

Basquet Sama “B” 48

J.Planas, M.Puig, X.Mila, O.Capdevila, A.Ripoll, A.Ibañez, I.Grau, F.Albadalejo, V.Alemany, J.Vila.

Entrenadors : P.Sant Delegat : Marta Schuster

Parcials: 6-9 4-4 10-8 5-2 10-3 9-8 6-2 4-14.

Partit molt igualat. Una gran defensa dels locals no deixava encertar als rivals i molts contraatacs van establir la diferencia de punts.

Dissabte desplaçament a les 11:00 hores a la pista del S.E. Casal Vilafranca “A”

Mini “B” – masculí – regular - Nivell “C1” – Grup 04

Bàsquet Sitges “B” 88

Basquet L’Arboç 48

P.Arnau, M.Aumatell, P.Rodrigo, F.Alcocer, O.Royo, D.Villellas, C.Izquierdo, B.Magdalena, A.Llopis, R.Garcia, A.Casterad, M.Zitan, A.Sole.

Entrenadors : A.Llorens Delegat : Isabel Moreno

Parcials: 10-2 6-5 15-8 12-3 8-9 9-5 13-7 15-7

Molta superioritat des del principi del partit fins el final. Alt nivell defensiu on els sitgetanes aconseguien robar moltes pilotes

Dissabte desplaçament a les 10:00 hores a la pista del C.B. Corbera “B”

Comarcal – Benjamí “A” – masculí – Grup “Garbí”

C.B. Cubelles – Vora del Mar

Bàsquet Sitges “A”

Joseph Roman, Bruno Andres, Pau Masana, Pau Chacon, Marçal Gonsalvez, Nacho Davila, Nil Bellmonte, Ramon Matas, Marc Marcet, Daniel Yañez, Alex Hereu, Gonzalo Morales, Marti Mila.

Entrenadors : N. Velasco i M. Olivier

Divendres a les 18:00 hores a la pista de la Escola Miquel Utrillo contra Ampa Santa Teresa de Jesús.

Sènior “A” – femení – 3ª Catalana – Grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca 50

AESC- Ramon Llull 39

Andrea Ll. , Gemma V. 2, Alba L. 6, Maria M. , Rosa Mª A. , Judit N. 4, Lorena M., Carol I. 19, Laia R. 13, Vinyet B. 2, Carme Ll., Maria M. 2, Raquel , Olga , Patricia

Entrenadors : I.Vicente Delegat: David Nuñez

Parcials: 7-9 12-12 13-12 18-6

Aquest dissabte es disputava el partit aplaçat de la primera jornada, era un partit important entre els dos primers classificats i amés en menys de 20 hores es tornaven a enfrontar els mateixos equips.

La dinàmica del partit era d’errors en el llançament i molta duresa defensiva. Es feien moltes faltes de tirs lliures, que era on s’aconseguien la majoria dels punts. Les sitgetanes treien molt profit del joc interior, dominaven el rebot i entre la Laia i la Carol aconseguien fer 32 dels 50 punts de l’equip.

L’últim període començava amb molta igualtat (32-33), però un perfecta últim període, com ja ens tenen acostumats les ultimes jornades, amb 9 tirs lliures anotats dels 10 llençats en els últims 2 minuts feia que les locals aconseguissin guanyar de 11 punts (50-39).

AESC- Ramon Llull 56

Bàsquet Sitges – La Oca 58

Andrea Ll. 11, Gemma V. 3, Alba L. 14, Maria M. , Rosa Mª A. , Judit N. 4, Lorena M., Carol I. 15, Laia R. 4, Vinyet B. 2, Carme Ll., Maria M. 7, Raquel , Olga , Patricia

Parcials: 12-14 19-11 16-22 9-11

El partit es disputava a les 9 del mati, i les jugadores de Barcelona no volien tornar a perdre. Des del inici es notava que jugaven a casa, i que es coneixien millor les cistelles, anotant des de fora, amb dos triples de la jugadora nº21. Poc a poc les sitgetanes es treien la son de les orelles i aconseguien posar-se per davant al final del primer període. Però només començar el segon període, com si tot ja estigues fet es baixaven els braços, les jugadores locals ho aprofitaven amb un 13-0 de parcial obrien una escletxa de 11 punts (27-16). Després del temps mort les nostres jugadores sortien amb una zona 3-2 que frenava l’envestida de les locals i amb un triple de la Maria i un de la Carol marxaven al vestidor amb una diferencia de 6 punts (31-25).

Després del descans la motivació i les cares de les sitgetanes donava esperances a la remuntada, i així era, amb una gran pressió zonal aconseguien recuperar pilotes, les de Barcelona seguien sent molt dures i portava a les nostres noies a la línia de tirs lliures, que amb un 10 de 10 des de aquesta línia portava al final del tercer període amb la màxima igualtat 47-47.

L’últim període es presentava molt emocionant i així era, les locals seguien sense poder parar a les sitgetanes però no deixaven anotar amb facilitat i aturaven el joc amb faltes, en aquest període ja no es mantenia el percentatge de tirs lliures i de 14 llençats només s’anotava el 50%. A falta de 6 segons un llançament errat des de la línia de 6,25 per les locals donava la victòria a les nostres jugadores amb el resultat final de 56-58.

Dissabte dia 21 a Pins Vens, a les 16:00 hores contra La Salle Bonanova.

Cadet “A” – femení – regular - Nivell “A2” – Grup 03

C.E. Sant Nicolau “1” 49

Andrea L, Andrea M, Andrea A, Andrea P, Olga R, Patricia G, Judit L, Olga, Silvia F, Raquel G, Carla A.

Entrenadors : G.Bover i M.Munne Delegat: Enrique Romero

Parcials: 16-14 12-8 7-15 14-21

Les sitgetanes van sortir una mica relaxades a la pista del C.B. Sant Nicolau. La defensa era molt fluixa (només van fer 8 faltes en tot el partit) i les coses en atac no fluïen. Això va fer que l'equip local acabés la primera meitat amb un avantatge en el marcador de 6 punts. En la represa, les nostres noies van anar a guanyar el partit per poder mantenir la posició privilegiada en la que estan.

Esperem que la mantinguin fins al final! Sort!

Dissabte a les 12:00 hores a Pins Vens contra el C.B. Nou Esplugues “A”

Cadet “B” – femení – regular - Nivell “C2” – Grup 02

Anfer Navarcles 49

Bàsquet Sitges “B” 85

Noelia G, Núria P, Clara M, Mireia C, Anna R, Maria M, Vinyet C, Eva V, Rebeca C, Clàudia A, Núria S, Mar R, Clara G.

Entrenadors : I.Vicente, M.Munne i C.Ivorra

Parcials: 11-11 8-20 11-31 19-23

Partit jugat amb poca intensitat, potser per la falta d’escalfament, però que les sitgetanes es van donar compte de que podien jugar més fort i que ho van demostrar al segon quart. El tercer quart van sortir amb més ganes tant en atac com en defensa tot i que l’últim quart ja amb la diferencia que hi havia van deixar de treballar en defensa i va fer que les contraries fiquessin cistelles fàcils.

Tot i així van treballar bastant bé. Però es pot fer més. Bon partit noies!

Dissabte a les 10:30 hores a Pins Vens contra el C.B. Vallirana

Infantil “A” – femení – regular - Nivell “B2” – Grup 01

Jesuites Gracia-Kostka Verd 78

Bàsquet Sitges “A” 42

Alba O, Ares C, Aroa A, Nerea A, Cristina R, Ariana R, Nicole V, Anna E, Randy R, Maica F.

Entrenadors : A.Lopez i L.Ripoll

Dissabte a les 12:00 hores a Pins Vens contra el A.E. Casp

Pre-Infantil “A” – femení – regular - Nivell “C” – Grup 03

C.B. Nou Esplugues 50

Bàsquet Sitges “A” 59

Sofia V, Aina N, Margaux D, Marta V, Claudia A, Marina S,Valaya M, Andrea B, Marta D, Dhara P, Tiare T.

Entrenadors : C.Sanchez

Fantàstic darrer quart del preinfantil, perdia 44-34,a partir d’aquí, molt bona defensa i molt encert en atac, una gran victòria.

Dissabte a les 10:30 hores a Pins Vens contra el B. Ateneu Montserrat

Mini “A” – femení – regular - Nivell “C” – Grup 01

Basquet Ribes – FIATC 0

Bàsquet Sitges “A” 2

Ona A, Nuria G, Emma S, Claudia B, Marina H, Paula L, Carolina F, Maria H, Julia B, Jaya, Kelly, Camila.

Entrenadors : I.Fernandez i V.Bosch Delegats : V.Gil i J.Serrano

Dissabte a les 9:00 hores a Pins Vens contra el C.E. Joventut L’Hospitalet “B”

Mini “B” – femení – regular - Nivell “D” – Grup 03

C.B. Santpedor 61

Bàsquet Sitges “B” 33

Anna A, Berta A, Judit G, Alba T, Elisenda C, Jana L, Jana H, Beatriz G, Viney M, Paola C, Marina P, Nina M.

Entrenadors J.Nuñez i E.Trujillo

Parcials: 5-6 11-1 13-3 4-6 8-9 5-1 7-1 8-6.

Partit mes lluitat i amb mes intensitat durant tota la temporada tot i nomes ser set jugadores. encara que no es va guanyar el partit, es van complir els objectius proposats a l'inici.

Propera jornada DESCANS

Comarcal – Benjamí “A” – femení – Grup “Mestral”

Ampa el Cim “B”

Martina G, Belen F, Maria M, Laura N, Dori G, Alba M, Abril R, Maika H, Ona G, Ona R, Aina J, Sandra C, Judit H, Anna G.

Entrenadors : C. Nogales i C. Piquer

Partit aplaçat al dijous

Divendres a les 18:00 hores a la pista de la Escola Miquel Utrillo contra C.B. Ribes “A”.