Flash

El Blanes frena l'empenta del Patí

Els vilanovins es van veure superats per l'efectivitat rival en els primers catorze minuts de partit

El Patí Vilanova va tancar la temporada amb una nova derrota contra el Blanes, la tercera de l'eliminatòria i la definitiva per als homes d'Albert Pons, que han finalitzat la lliga amb l'objectiu acomplert: la permanència a l'OK Lliga. El darrer compromís contra els selvatans va ser el menys igualat de la sèrie, i malgrat el suport incansable d'una afició abocada al seu equip, el Patí no va poder fer front a l'efectivitat rival, que ja va decantar el duel en el primer quart d'hora de joc amb un 2 a 5 a favor seu. Amb Ivan Tibau com a director d'orquestra, el Blanes, en aquesta ocasió, va ser superior.