Festivals d'estiu

El cartell del Vida 2017 incorpora tres artistes internacionals emergents

Parcels, Shame i Gabriela Cohen se sumen als ja confirmats Fleet Foxes, Phoenix i La Casa Azul, entre altres

ACN Vilanova i la Geltrú 23-12-2016 12:05 Lectures 3356
Parcels. EIX

Parcels. EIX

El Vida 2017 comptarà amb les actuacions de Parcels, Shame i Gabriela Cohen, tres artistes internacionals emergents que el festival vol contribuir a projectar. Sota l’eslògan ‘Vida Next Big Thing’, el festival ha anunciat el concert de la formació australiana Parcels pel primer dia del festival, el 29 de juny, garantint un gran espectacle de funk-pop. Pel que fa als londinencs Shame, la banda actuarà el divendres dia 30, mentre que l’ex vocalista de The Furrs, Gabriella Cohen, ho farà en la jornada de dissabte, 1 de juliol. Aquestes tres confirmacions s’afegeixen al cartell que el Vida està desgranant lentament, on ja hi ha anunciats Fleet Foxes, Phoenix, The Flaming Lips, Real Estate i La Casa Azul. El festival es celebrarà als jardins de la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú del 29 de juny al 2 de juliol.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Periodisme local

Josep Soler i Soler in memoriam

Montserrat Lago

Adéu-siau amic, allà on siguis espero que em guardis un lloc per poder tornar a agafar el fil dels meus "Mica en mica" i tot parlant omplirem la pica

ENQUESTA WEB

Els carnavals d'estiu són propostes festives i de caràcter turístic que en alguns sectors no acaben d'agradar per no coincidir amb l'essència del Carnaval.

T'agraden les propostes de carnaval d'estiu que fan municipis com Sant Pere de Ribes i Cunit?


No