Tripleta de 8

Els Xicots descarreguen la torre de 8 amb folre més matinera de la seva història

Acompanyada del 3 i el 4 de 8, l'actuació ha significat la primera tripleta de 8 de l'any

Redacció Vilafranca del Penedès 19-06-2017 7:25 Lectures 1396
Els Xicots descarreguen la torre de 8 amb folre més matinera de la seva història. Xicots de Vilafranca

Els Xicots descarreguen la torre de 8 amb folre més matinera de la seva història. Xicots de Vilafranca

Ha estat aquest diumenge al migdia a la Bisbal del Penedès, que els Xicots de Vilafranca han completat la torre de 8 amb folre, mai l'havien assolit a aquestes alçades de temporada. Acompanyada del 3 i el 4 de 8, l'actuació ha significat la primera tripleta de 8 de l'any.

Els de la camisa vermella han intensificat els darrers dies les proves de torre, amb la intenció de poder-la portar a la segona diada de l'apadrinament dels Bous de la Bisbal, un honor que els Xicots comparteixen amb els Nois de la Torre, també presents a l'actuació. L'assaig ha tingut bon resultat a plaça, ja que el castell s'ha mostrat sòlid en tot moment, només amb una petita sotragada a la sortida de dosos que s'ha controlat ràpidament.

Abans, en primera ronda, els Xicots havien descarregat amb solvència el 3 de 8, el setè de la temporada. El tercer castell, el 4 de 8, ha tingut algunes dificultats a l'hora de quadrar-lo, però s'ha completat sense problemes. Els vermells han acabat la diada amb vano de cinc. 
La propera actuació dels Xicots serà diumenge que ve, 25 de juny, a la Mostra catalana a Sant Andreu, a Barcelona, amb la Colla Jove de Barcelona i els Moixiganguers d’Igualada.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No