Informàtica i empresa

Emprendedores! El virus de la ingenuidad

Raúl Tristán

El virus de la ingenuïtat farà que et llancis sense paracaigudes darrere dels teus somnis, o d'allò que creus pot ser la teva via d'escapament en la apesadumbrante situació de crisi actual ".

Portada del llibre Emprendedores! El virus de la ingenuidad

www.llibresdempresa.cat

. Doncs bé, aquest llibre pot salvar! La seva lectura et posarà, sens dubte, de mala llet. No atén bones maneres ni al que és políticament correcte. És absolutament irreverent. I encara que sembli que ataca d'arrel les teves ganes d'emprendre, persegueix justament el contrari. Tan important és saber què hem de fer, com el que no hem de fer. Et estalviarà mals passos i evitarà que caiguis en les fal·làcies dels venedors de fum; et salvarà dels típics malentesos amb socis i creditors i aclarirà d'ocells teu cap; et lliurarà d'il·lusions sense fonament, et estalviarà feina i us portarà directe al gra. Descobriràs l'emprenedor que portes dins, al qual tomba qualsevol obstacle per complir el seu somni. O potser no, i llavors agrairàs a aquest llibre el temps guanyat, els diners estalviats, els dies de son recuperats, els amics i familiars no perduts i altres tantes coses que mai t'havies plantejat. Raúl Tristán ens submergeix en la dura i crua realitat dels emprenedors. Ho fa des de la pròpia experiència i, amb impagables dosis d'humor i ironia, et donarà les claus per sobreviure a la teva idea de negoci. Autor Raúl Tristán (Logronyo, 1969) és un apassionat deixeble dels ideals renaixentistes i de l'ètica humanista, com ell mateix es defineix. Curiós i intel·lectualment inquiet, s'ha format en camps tan diversos com l'Enginyeria, la Psicologia, les Ciències Polítiques, la Gestió Empresarial o el Creixement Personal, sent Master in Business Administration (MBA) i Màster en Medi Ambient. La seva dilatada experiència professional gestionant persones en l'Exèrcit en una primera etapa vital, i en diferents corporacions multinacionals en posteriors, així com durant el desenvolupament dels seus propis projectes empresarials en Mitjans (premsa, ràdio i televisió), han fet d'ell un Expert en Lideratge i Gestió de Persones, Management i Comunicació. Coneixements i experiències que agrada compartir en la seva tasca com a speaker, escriptor i formador. Entre les seves obres narratives de més èxit s'expliquen El crim de Nadal (UnaLuna Edicions, 2006) i Les nou llunes de Belcebú (Mira, 2008) dins del gènere de la Novel·la Negra; i Fins sempre, camarades! (Mira, 2006) en el de la Ficció Històrica. De la seva obra col·lectiva cal ressenyar Relats per al número 100 (Mira, 2008); Panoràmiques Saragossa (UnaLuna, 2008); i El Pentáculo Francès (Certesa, 2014). Més sobre l'autor a la seva web: www.raultristan.com

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local