Biografia

De pedra picada

Josep Maria Flores

Els trets biogràfics que hem anat descobrint fan referència a la seva vocació de periodista, militant de Convergència i independentista de pedra picada des de jove, fundador de l’Agència Catalana de Notícies, expert en xarxes socials....

Portada del llibre De pedra picada

Eix Diari

Però aquest llibre vol anar més enllà i capbussar-se en els fets menys coneguts i més sorprenents: per què va aparèixer a la portada del diari franquista El Alcázar, com va debutar al periodisme entrevistant el futbolista Rafael Gordillo, com es va produir l’accident que gairebé li costa la vida, per què es va casar pel ritual ortodox, quants idiomes parla i, naturalment, l’entrellat de com es va decidir el seu nomenament. Josep M. Flores, amic personal i company de feina de Puigdemont a El Punt, articula un retrat proper i familiar, polític, professional i intel·lectual del president de la Generalitat, amb nombroses anècdotes i detalls inèdits proporcionats per testimonis de primera mà.

Josep M. Flores i Travesa

Nascut a Arenys de Munt (Maresme) l’1 de gener de 1969, és periodista de vocació i professió amb prop de trenta anys d’experiència en mitjans escrits i audiovisuals. Col·laborador d’Els matins de TV3, Catalunya Ràdio i RAC1, ha treballat durant més de vint anys al diari El Punt, on ha ocupat diferents responsabilitats a les edicions del Maresme, el Penedès i Barcelona. Coguionista del documental El gran silenci. Horta de Sant Joan, actualment continua vinculat professionalment al Grup El Punt Avui i dirigeix l’agència de comunicació Taempus.

 

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local