Auto ajuda

Pensamiento caja negra

Mathew Syed

Una idea senzilla però molt efectiva per millorar. Best seller al Regne Unit ia Amazon. Què té en comú l'equip Mercedes de Fórmula i Google?

Portada del llibre Pensamiento caja negra

http://www.llibresdempresa.cat/index.php?route=pro

Quina és la connexió entre l'equip Sky de ciclisme i la indústria aeronàutica? ¿En què s'assemblen l'inventor James Dyson i el jugador de bàsquet Michael Jordan? La resposta és que tots ells són pensadors caixa negra. La caixa negra dels avions serveix per registrar els errors i aprendre d'ells per no repetir-los. Gràcies a això la indústria aeronàutica ha evolucionat a uns nivells de seguretat inigualables en altres sectors. Els pensadors caixa negra saben que l'única forma d'aprendre és a través de registrar i saber què és el que s'ha fet malament. Però no es tracta simplement del clixé de aprèn dels teus fracassos, sinó de tenir una metodologia per percebre'ls, entendre'ls i treure'n els ensenyaments imprescindibles perquè no es tornin a repetir. Les històries reals que l'autor explica sobre la utilització d'aquests sistemes o la manca d'utilització d'ells, fan que aquest sigui un llibre no només enormement pràctic i útil, sinó fascinant de llegir. _AUTOR SYED, MATHEW és un columnista i escriptor del diari The Times de Londres i també és comentarista de ràdio i televisió per a la BBC. El seu anterior llibre Bounce ha estat un èxit internacional que li ha merescut nombrosos premis de periodisme i l'ha portat a ser un conferenciant molt demandat.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local