Centre Vila

La pista de gel de Vilafranca amplia el seu termini i estarà oberta fins diumenge 8 de gener

L’activitat a la pista de gel del Centre Vila complementarà el Mercat de Reis de la Rambla de Sant Francesc

Redacció Vilafranca del Penedès 03-01-2017 08:12 Lectures 1371
La pista de gel de Vilafranca amplia el seu termini i estarà oberta fins diumenge 8 de gener. EIX

La pista de gel de Vilafranca amplia el seu termini i estarà oberta fins diumenge 8 de gener. EIX

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila mantindrà oberta la pista de gel fins el diumenge 8 de gener. Els comerciants han decidit allargar l’activitat a la pista de gel cinc dies més, per no perjudicar les activitats programades a la Rambla de Sant Francesc durant la campanya de Nadal.

“Les maniobres que s’han de fer per desmuntar la pista, per treure el gel i la plataforma, deslluirien el Mercat de Reis i altres activitats que hi ha a la Rambla aquesta setmana”, va explicar ahir el president de l’associació Centre Vila, Fèlix Hill. Segons ell, l’Ajuntament de Vilafranca n’ha parlat directament amb els paradistes del mercat ambulant  i han pactat mantenir la pista de gel fins el dia 8 (coincidint amb el primer diumenge de rebaixes) perquè tothom en surti beneficiat.

Fins ara han passat per la pista de gel entre 9.000 i 10.000 patinadors. L’Associació Centre Vila creu que aquest any mantindrà les xifres d’anys passats a final de campanya. Durant la passada campanya de Nadal més de 14.000 patinadors van passar per la pista de gel de Vilafranca. L’afluència de grups concertats (escoles, entitats i institucions de tota la comarca) va tornar a ser un èxit. Aquests grups concertats responen a la voluntat de Centre Vila que cap nen no es quedi sense patinar durant les festes de Nadal.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Pobresa energètica

Gas Natural: homicidi professional imprudent

Jordi Cuyàs i Soler

Crec que la mort de la Rosa a Reus, una àvia que vivia sola i a qui gas Natural li havia tallat l'electricitat sense complir amb l'obligació que marca la Llei d'avisar prèviament a l'Ajuntament segons reconeix la pròpia empresa, no es pot tancar amb una multa o alguna cosa semblant

ENQUESTA WEB

Els carnavals d'estiu són propostes festives i de caràcter turístic que en alguns sectors no acaben d'agradar per no coincidir amb l'essència del Carnaval.

T'agraden les propostes de carnaval d'estiu que fan municipis com Sant Pere de Ribes i Cunit?


No