Drinks International

Torres, premi a la Millor experiència enoturística als Wine Tourism Awards

La prestigiosa revista Drinks International ha valorat les activitats relacionades amb la verema i els tastos a peu de vinya

ACN/ Gemma Sánchez Pacs del Penedès 10-02-2017 08:39 Lectures 2426

 Cellers Torres ha rebut el premi a la Millor experiència enoturística –‘Best Wine Event’– en els Wine Tourism Awards que atorga la prestigiosa revista britànica Drinks International, dedicada al món del vi i els destil•lats. Concretament, el celler situat a Pacs del Penedès ha estat distingit per les dues activitats que ofereix en època de verema: ‘Matí de verema’ i ‘Del cep a la copa’. Segons el jurat, són activitats “experencials” i “educatives”, motiu pels quals ha concedit el guardó. En el primer cas, es tracta d’un taller per conèixer el procés d’elaboració del vi des que es cull a la vinya, mentre que la segona activitat premiada és un tast sensorial a peu de camp, tastant primer la fruita i després el vi elaborat amb aquesta varietat.

Aquesta és la quarta vegada que Cellers Torres és premiada pels Wine Tourism Awards, després d’haver rebut durant tres cops el premi a l’Experiència més innovadora. Actualment, la companyia ofereix més de vint activitats enoturístiques en 8 idiomes i rep aproximadament 100.000 visitants anuals, de 80 nacionalitats diferents.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Pobresa energètica

Gas Natural: homicidi professional imprudent

Jordi Cuyàs i Soler

Crec que la mort de la Rosa a Reus, una àvia que vivia sola i a qui gas Natural li havia tallat l'electricitat sense complir amb l'obligació que marca la Llei d'avisar prèviament a l'Ajuntament segons reconeix la pròpia empresa, no es pot tancar amb una multa o alguna cosa semblant

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No