Ral·li Internacional

El 59è Ral·li Barcelona-Sitges presenta la seva imatge oficial

La imatge lluirà a 300 banderoles que es penjaran als carrers de Barcelona

Redacció Sitges 13-02-2017 05:22 Lectures 1296
El 59è Ral·li Barcelona-Sitges presenta la seva imatge oficial. EIX

El 59è Ral·li Barcelona-Sitges presenta la seva imatge oficial. EIX

L'organització del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges presenta la imatge representativa de l'edició 2017, que se celebra el 4 i 5 de març.

La il·lustració d’enguany presenta en primer pla un cotxe d'època en moviment, i mostra al fons alguns dels trets tradicionals del Ral·li, com són dues de les icones més importants de les localitats que li donen el nom i el recorregut que les uneix. El dibuix posa l'accent en el contrast entre el mar i la muntanya que caracteritza el tram revirat de les Costes del Garraf.

La imatge lluirà a 300 banderoles que es penjaran als carrers de Barcelona i serà la portada dels fulletons informatius de la prova, a més de divulgar-se per les xarxes socials i altres canals de comunicació.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Pobresa energètica

Gas Natural: homicidi professional imprudent

Jordi Cuyàs i Soler

Crec que la mort de la Rosa a Reus, una àvia que vivia sola i a qui gas Natural li havia tallat l'electricitat sense complir amb l'obligació que marca la Llei d'avisar prèviament a l'Ajuntament segons reconeix la pròpia empresa, no es pot tancar amb una multa o alguna cosa semblant

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No