OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell guanya 5 a 3 el Liceo

Abans de començar el partit, es va fer un acte de reconeixement a l'equip Juvenil com a campió de Catalunya i subcampió d'Espanya

• Redacció |
  • 29-05-2016

El Moritz Vendrell guanya 3 a 4 a la pista del Vic

Un resultat que el manté en la lluita per a la quarta plaça a la classificació de l'OK Lliga, que dóna dret a jugar la Lliga Europea la propera temporada

• 22-05-2016

El Moritz Vendrell perd 3 a 6 amb el Barça

El Moritz CE Vendrell va aguantar bé la primera part, avançant-se en dues ocasions en el marcador, però en la segona part es va imposar el Barça

• 30-04-2016

El Moritz Vendrell guanya 6 a 4 el Noia

El Moritz Vendrell va guanyar 6 a 4 el Noia, amb pòquer de gols de Sergi Miras, i es manté quart a la classificació de l'OK Lliga amb opcions de classificació per a la Lliga Europea

• 17-04-2016

El Moritz Vendrell guanya 4 a 1 el Lloret

Amb un ambient fred al pavelló de Club, en un vespre plujós i amb coincidència de partit de Champions de futbol, però amb l'Orgull Roig i Negre sempre present i animant en tot moment