BÀSQUET

El Ribes suma la seva segona victòria en un gran partit d’Adrià Villar (76-71)

El ribes va sumar ahir la seva segona victòria a Copa Catalunya al superar al Santpedor amb un gran partit d’Adrià Villar (28 de valoració)

Els jugadors de Magí Parra van sortir conscienciats amb aquesta idea i el conjunt blau va realitzar un primer quart força bo i allunyat dels primers períodes d’altres partits on semblaven encara no haver aterrat al marcador. Un encertat Jordi Escuder duia la direcció de l’equip acompanyat dels punts de Pol Puig i Gerard González.

Tot i el bon inici de matx del Ribes tres triples dels jugadors visitants marcaven la igualtat al final del primer quart (16-15), que es mantindria fins al descans. En el segon quart va aparèixer la figura de l’encontre, Adrià Villar (13 punts, 13 rebots, 3 assistències, 3 recuperacions per 28 de valoració), amb l’ajuda de l’omnipresent Pol Puig que evitaven que el Santpedor, de nou amb tres triples (2 de Tejero i 1 de Presegué), marxés en el marcador. S’arribava al descans amb el partit igualat (36-36).

Era el torn de Alejandro Cereto a la tornada dels vestuaris que, amb el seu encert, va catapultar el Ribes a un parcial de 10 a 2 que va deixar molt tocat al conjunt de Vidal. I quan els locals ho tenien més bé per tancar el partit van tornar a pecar d’innocents com en d’altres xocs i van permetre al Santpedor col•locar-se a 8 punts (59-51).

Just al començament de l’últim quart els visitants van arribar a estar només 4 punts a sota (59-55). Apareixia de nou un dels protagonistes del partit, Pol Puig, que donava ales als seus situant-los 11 punts per sobre que ràpidament es van transformar en diferències incòmodes de 6,7 o 8 punts que impedien a l’equip de Magí Parra tancar el partit.

Per acabar de donar emoció al partit dos triples del Santpedor a una pilota perduda pel mig reduïen la diferència només 3 punts (72-69) a falta de segons. Moment on el tècnic local no va estar gens d’acord amb un seguit de decisions arbitrals. El seu equip va cometre més d’una personal que van dur als jugadors locals a la línia de tirs lliures per concloure amb el marcador final de 76-71.

ROSELLO & DIAZ CARANDELL-RIBES 76-71 C.B. SANTPEDOR “A”

Ribes: Marc Sesé (9), Roman Reynés, Adrià Villar (13), Jordi Escuder* (2), Pol Puig* (23), Bruno Jobanovich* (2), Alejandro Cereto (14), Gerard González* (11), Rafel Rius (2), Manel Butí.

Parcials: 16-15 / 20-21 / 23-15 / 17-20