COPA CERS

El Patí perd a Saint Brieuc, però passa ronda a la Copa dela CERS

Ara tot apunta que l'esperaran els suïssos de l'URI

CP Vilanova - Saint Brieuc / X. Rondón

El RAC Saint Brieux ha derrotat per 4 gols a 3 al Mopesa C.P. Vilanova n el partit de tornada de l' eliminatòria prèvia de la Copa de la CERS, que s' ha jugat aquesta tarda en el Pavelló “Le Sépulcre-Plérin” de la ciutat francesa  de Saint Brieuc  en la Prefactura de les Còtes d'Armor de La Bretanya. Amb aquest resultat el CP Vilanova es classifica per vuitens de final, on es trobarà si no hi ha un daltabaix en el partit de tornada amb l'URI suís.

El partit ha estat discret, amb un Vilanova que ha hi arribava després d'un viatge maratonià; de 1300 Km. en cotxe, que portava una renda substancial i que, per tant, podia veure l'encontre de manera ben diferent a la dels seus rivals, que han posat tota la carn a la graella per intentar aconseguir, no ja el passi a la següent ronda, però si, un resultat digne davant la seva afició. El millor pels vilanovins és seguir a la Copa de la CERS i superar el compromís sense massa angúnies. Cal dir que, excepte en el tram final del partit, sempre han portat l'iniciativa en el marcador.

En la primera part l'equip francés va sortir molt endollat, marcant un fort ritme i portant el control del partit amb ocasions menys o menys clares. Peròuna contra del Patí ha obligat a cometre penal a la defensa francesa al minut 11, i F.Gil ha transformat al segon intent.

A partir d'aquí el control s'ha equilibrat i el Vilanova, amb ja una renda considerable, els ha permès jugar amb més tranquilitat, ajustant el sistema defensiu, minvant poc a poc les escomeses perilloses locals dels primers minuts. A manca de tres minuts per la mitja part, Ribot, en transformar un penal, ha empatat l'encontre i amb aquest resultat ha finalitzat la primera part.

A la segona part els de Saint Brieuc van sortir com en la primera, intentant sorprendre als catalans. Però  han estat aquests qui, al minut dos i mig, marcaven el segon gol, fet per M. Garcia. Al minut 5, Le Roux rematava una bola morta dins de l'àrea i empatava el partit.

El joc s'ha adormit un xic, fins que al minut 14 un penal a favor del Patí l'ha transformat de nou F. Gil en segon intent. Després, relaxació dels de Delriu. Morales, en transformar la falta directa per acumulació esperonava als seus, que veien que podien emportar-se el partit, com així ha estat en marcar A. Le Roux el quart gol, a manca de quatre minuts pel final.

Sols calia tirar d'ofici i deixar passar el temps. I això ha estat el que han fet els nois del Patí.

Fitxa Técnica:

RAC SAINT BRIEUC: Tangux, Puyane, Morales, A. Le Roux, M. Le Roux (equip inicial) Ribot, Le Berre ,W. Roux

CP VILANOVA MOPESA: Ll. Gil, M. Garcia, O. Martínez,F. Gil, J. Creus (equip inicial) J. Ferrer, C. Rodríguez, E. Pujals

Àrbitres: L. Niestroy i T. Ehlert, Alemanya. Correctes, en la línia dels arbitratges europeus

Gols:

Primera Part:  0-1 F. Gil de penal (min11); 1-1- Ribot de penal (min 22).

Segona Part:1-2-M. Garcia (min 2 i mig); 2-2 A. Le Roux (min 5), 2-3- F. Gil de penal (min 14); 3-3- Morales de FD (min 18) ; 4-3- A. Le Roux (min 21).