OK LLIGA

El CP Vilanova salva un punt als darrers segons a Alcoi

Jordi Ferrer transforma una falta directa a manca de 22 segons i dóna l'empat als vilanovins

Jordi Ferrer, en una imatge d'arxiu, ha salvat un punt a última hora / X. Rondón

El CP Vilanova Mopesa i l'Enrile Pas Alcoi han empatat a tres gols en el partit corresponent a la desena jornada de l’OK Lliga masculina, que s’ha jugat aquest diumenge al migdia al Pavelló F. Laporta de la ciutat alacantina. Una pista que, com sempre, presentava una bona entrada de públic.

Hem de dir que el Vilanova ha salvat un punt  en els darrers segons gràcies a una falta directa transformada per Jordi Ferrer en un encontre en qual sempre ha anat pel darrera en el marcador, i en el que li ha costat força entrar en el partit, possiblement acusant el desplaçament que ha fet aquest mateix matí. Això, volguem o no, s’ acusa.

Els alcoians han sortit disposats a deixar la cua de la classificació, que compartien abans del partit amb el Shum i el Calafell. Aprofitant  que el Patí encara no estava  dins del partit, Figa, en una jugada un xic estranya, encetava el marcador pels locals Al minut 6, marcador que ampliava Pérez Al minut 10.

Amb aquest resultat i després que F. Gil – cosa estranya darrerament – no transformés un penal, s’ha arribat al descans. Només començar la segona part J. Creus escurçava diferències (minut 2) i el Patí començava a carburar. Al minut 15 ha arribat en una contra  le gol de l’empat, marcat per C. Rodriguez.

Semblava que el Patí havia girat la truita, però un penal transformat per  J. J. López al minut 17 i mig tornava a donar ales als local, que veien  com podien aconseguir els tres punts esperonats pel seu públic. I més quan han tingut dues ocasions amb dues faltes directes -una per acumulació - en els minuts 22 i 23 , però al no transformar-la els ha passat allò de qui perdona….

I així ha estat. En els darrers atacs, ja contra rellotge, del Patí ha disposat de la desena falta acumulativa dels locals. La corresponent directa l'ha transformat Jordi Ferrer, a manca de 22 segons, salvant un punt que en molts moments semblava impossible.

El millor és el puntet salvat; bo si mirem com ha anat el partit.

Fitxa Tècnica:

ENRILE PAS ALCOI:  Luzón, Candanedo,López,Figa, Pérez (equip inicial) Ortells, K. Aguilar

MOPESA CP VILANOVA: L. Gil, Creus, M. Garcia, F. Gil, J. Ferrer ( equip inicial) C. Rodriguez, O. Martinez,

Àrbitres: Srs. I Sanz i De la Hera Correctes

Gols:

Primera part:

1-0 Figa (min 6) ; 2-0 Pérez (min 10)

Segona part

2-1 Creus (min 2); 2-2 C. Rodriguez (min 15); 3-2 J. J. López de penal (min 17) i 3-3 J. Ferrer de FDA (min 24,30).