Victòria treballada del Patí Vilanova davant el Lloret

Els de Delriu es fan amb els tres punts davant d'un rival excel·lent

L'equip entra de ple en la lluita per a les posicions de Copa

Els vilanovins, celebrant un dels gols de la nit / X. Rondon

El CP Vilanova Mopesa ha derrotat al Grup Lloret per 5 gols a 4 en el partit corresponent a l'onzena jornada de l’OK Lliga Masculina, disputat  aquesta nit de divendres al pavelló de la plaça de les Casernes, que presentava una molt bona entrada de públic.

Abans de l’inici s’ha guardat un emotiu minut de silenci en record i homenatge d’un jugador de la base del CE Noia, Jordi Agulló (E.P.R.), traspassat  recentment.

Treballadíssima victòria del Vilanova, que suma 19 punts en aquesta lliga i entra de ple en la lluita per les plaçes que donen accés a la Copa del Rei. Triomvf davant d’un molt bon equip del Lloret, que en el partit d’avui ha donat una gratíssima impressió; fins i tot no hagués estat injust que l'encontre hagués pogut acabar en empat.

A la primera part els visitants han sortit prement l’accelerador, però ha estat J. Creus qui amb un xut des de la pròpia pista ha trovat a F. Serra tapat  i marcava el primer gol local. Però l’empenta del Lloret ha tingut premi dos minuts més tard, amb el gol de l’empat marcat per Torner després d’una molt bona jugada  atacant amb paret inclosa.

Els de Manolo Barceló, molt ben plantats en defensa i descarats en atac, posaven al Patí en dificultats per controlar el joc, però poc a poc  el Patí ha anat equilibrant-lo. Després d'una bola al pal de J. Creus, ha arribat el minut 21 i mig, en el qual F. Gil, hàbilment jugant darrere de la porteria, ha penjat una bola que Òscar Martinez ha rematat a la xarxa. Trenta segons després, J. Creus ha ofert a la parròquia el gol de la nit, a l'emportar-se una bola en la seva àrea i, salvant a tots el contraris, afusellar a F. Serra. Era el 3 a 1, resultat amb el que s’ha arribat al descans.

A la segona part el partit ha entrat en una fase d’anades i tornades, amb despropòsits i amb menys intensitat que a la primera. Crespo, a passada de Torner, escurçava diferències al minut 6. Sis minuts més tard, una de les jugades polèmiques: penal contra el Patí per tocar la bola L. Gil sense tenir contacte amb l’estic. El penal que hem pogut veure en les repeticions de la televisió sembla més que dubtós, ja que L.Gil recull un estic que li llença un company, ja que ell l’ha perdut. El que està clar es que en el moment de rebutjar la bola hi ha contacte físic entre guant del porter i l’estic.

El penal l’ha transformat R. Pelicano i, dos minuts més tard, M. Garcia ha engaltat un tret ras que ha entrat clarament en la porteria (arriba a tocar al ferro travesser del terra) i un dels àrbitres –creiem que Castellnou– no el dóna. Però l’altre, J. Gómez , el dóna ja que ha vist amb claredat que la bola havia entrat. En la següent jugada R. Pelicano s’inventa un tret excel·lent i torna a posar l’empat en el marcador (4 a 4).

Poc després, una falta directa molt rigorosa –compensació?– contra el Lloret no l’ha transformat J. Ferrer, ni tampoc ho ha fet el Lloret amb la falta directa per acumulació llençada per  Pelicano. Qui sí que ha aprofitat la falta directa per acumulació ha estat el Vilanova, quan en el minut 20 J. Creus l'ha transformat en el gol de la victòria.

Els darrers cinc minuts han estat d’infart, amb el Lloret buscant l’empat i amb el Vilanova jugant amb seny.

El Patí ha fet un partit seriós, amb L. Gil esplèndid, especialment en el tram final, i amb un J. Creus en la seva línia. El Lloret, molt bona impressió, amb R. Pelicano i Torner en pla estel·lar.

Dels àrbitres, correctes fins a la jugada del penal, i després compensant amb la falta directa a favor del Patí. Despistat Castellnou a la jugada del quart gol vilanoví (potser estava tapat).

Fitxa tècnica:

CP VILANOVA  MOPESA: L. Gil,F. Gil, J. Creus, J. Ferrer, C. Rodriguez (equip inicial) O. Martinez, M. Garcia, E. Pujals.

GRUP LLORET:  F. Serra, Pelicano, Torner, J. Rodriguez, M. Gómez ( equip inicial) X. Gonzalez, Martos, D. Rodriguez

Àrbitres: J. Gómez i Castellnou. Ja hem parlat d’ells, però al final no han influït en  el resultat final.

Gols:

Primera part

1-0 J. Creus (min 5) ; 1-1 Torner (min 7); 2-1 O. Martinez (min  21, 30) ; 3-1 J. Creus (min 22)

Segona part

3-2 Crespo (min 6) ; 3-3- Pelicano de penal (min 12) ; 4-3 M. Garcia (min 14); 4-4 Pelicano (min 14) ; 5-4 J. Creus de FDA (min 20).