OK LLIGA

El Vilanova perd per la mínima a Voltregà

Els de Delriu guanyaven a tres minuts pel final d'un partit en què fins aleshores sempre havien anat a remolc

Francesc Gil, topant amb un rival / X. Rondon

El CP Voltregà ha derrotat  per 6 gols a 5 al Mopesa Vilanova en el partit corresponent a la tretzena jornada de l’OK Lliga masculina, disputat aquest divendres al vespre al pavelló Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà, que s’ha anat omplint a mesura que avançava el partit.

Els locals han aconseguit capgirar un marcador advers a manca de poc més de tres minuts pel final, però hem d’aclarir que  el Vilanova ha anat sempre a remolc en el marcador. Sols al minut 20 de la segona part ha aconseguit avançar-se en el lluminós però, com hem dit, al final, aprofitant desajustos defensius i per la pròpia empenta dels locals, esperonats pel seu públic, aquests s’han emportat els tres punts.

Tal com ha anat el partit, podíem valorar que un empat hauria estat el resultat més just, però ara ja no el podem moure, malgrat les protestes dels jugadors vilanovins a la darrera jugada, en què han reclamat penal.

La primera part ha començat amb l’equip de R. Ares llançat sobre la porteria del Patí. Al minut 3, Vargas, el golejador local, inaugurava el marcador, marcador que es podria haver ampliat si  A. Rodriguez hagués transformat una falta directa. A partit d’aquí el Vilanova ha despertat, s’ha espolsat el domini local i ha estat el porter local Torelló qui ha anat parant tot el que li enviava, fins que al minut 18 C. Rodríguez feia el gol de l’empat. Tres minuts més tard, F. Gil ha enviat al pal un penal assenyalat contra els locals i la primera part ha finalitzat  1 a 1.

Només començar la segona part, Grau feia el segon pel Voltregà al minut 1 (2 a 1) i Molas, de falta directa acumulativa, ampliava  la diferència  al 12 i mig (3 a 1). Però el partit estava boig: a la següent jugada Creus escurçava diferències (3 a 2) i, cinc minuts més tard, Manel Garcia feia l’empat a tres gols.  El partit estava trencat, amb anades i tornades i emoció total. I més quan Armengol al 12 i mig transformava un penal i avançava els blau i blancs (4 a 3). Però tot seguit, un penal contra els locals l’ha transformat F. Gil en la segona jugada.

El partit estava obert i al minut 20 Creus avançava al Patí per primer cop. Semblava que els de Delriu podrien aguantar les escomeses locals, però dues jugades seguides als minuts 23 i 23 i mig (gols de Vargas  i Grau), amb poc encert defensiu, han condemnat a un Vilanova que ha jugat els darrers segons amb cinc jugadors de camp.

Ara el Vilanova haurà d’esperar a la propera jornada per saber si té accés a la Copa del Rei.

Fitxa Tècnica:

CP VOLTREGA: Torelló, Armengol, Vargas, Grau, Anguita ( equip inicial) A. Rodriguez, Romeu, Molas, Lladó

CP VILANOVA MOPESA: L. Gil, Creus, J. Ferrer, M. Garcia, Pujals (equip inicial) C. Rodriguez, F. Gil

Àrbitres: J.J. Melero i A. Buxeda.  No han deixat contens a quasi ningú, especialment al Vilanova, amb qui sels hi ha anat la mà en les faltes acumulatives.

Gols:

Primera part

1-0 Vargas  (min 3), 1-1 C. Rodriguez (min 18)

Segona part

2-1 Grau  (min 1); 3-1 Molas de FDA (min 6 i mig); 3-2 Creus (min 6 i mig); 3-3 Manel Garcia (min 12); 4-3 Armengol, de penal  (min 12 i mig); 4-4 F. Gil (min 13); 4-5 Creus (min 20); 5-5 Vargas (min 22 i mig); i 6-5 Grau (min 23).