COPA DE LA CERS

El CP Vilanova goleja l'URI suís i es planta als quarts de la CERS

Els de Delriu superen el tràmit de la tornada amb un clar 12 a 0

El Vilanova no ha trobat oposició / X. Rondon

El Mopesa Vilanova ha golejat al Uri suís per 12 gols a 0 al partit de tornada de l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa de la CERS, disputat aquesta tarda de dissabte al pavelló de la plaça de Les Casernes, que presentava una pobra entrada de públic, però amb una nodrida i sorollosa representació helvètica.

Amb aquest resultat el global de l’eliminatòria és de 20 gols a 1 i el CP Vilanova passa a quarts de final, on es trobarà al guanyador de la corresponent al Giovinnazo – Merignac.

Poc es pot dir d’aquest partit, ja que ha estat tal com indica el marcador un passeig pel Patí; pràcticament, un entrenament amb públic. Cal destacar  que avui L. Gil  no s’ha equipat, però si que estava al pavelló, que A. Aguilar ha estat el porter al llarg de 45 minuts , amb una actuació  molt bona i amb total seguretat. També ha debutat com a porter el jove A. Ferrer.

Els gols s’han repartit entre tots els jugadors de pista excepte J. Ferrer, que no ha “sucat” malgrat que ha tingut  la seva oportunitat amb un penal en el minut 11 de la primera part, que ha finalitzat amb un clar marcador de 9 gols a 0.

Al llarg d’aquest primer temps els gols han anat arribant  sense prémer l’accelerador. Ja a la segona part,  els de Delriu considerem que no han  seguit igual i no han volgut fer “sang” com col·loquialment es diu, i els de l'URI han estat més actius.

En fi; ara a esperar qui ens espera en quarts de final, que sortirà de l'eliminatòria entre el Giovinnazo i el Merignac, que intentarem seguir per les webs italianes.

Fitxa tècnica:

MOPESA CP VILANOVA: A. Aguilar, Creus, F. Gil;J. Ferrer, M. Garcia ( equip inicial) O. Martinez, E. Pujals, C. Rodriguez, S. Sabater, A. Ferrer ( p.s.)

RCH – URI: (No disponible)

Àrbitres : Srs. T. Ullrich i F. Shaffer d’ Alemanya. Sense problemes.

Gols:

Primera part
1-0 Creus (min 4); 2-0 Gil (min 7 i mig); 3-0 Creus (min 8 i mig) ; 4-0 M. Garcia (min 12); 5-0 Pujals (min 15 i mig) ; 6-0 C. Rodriguez (min 18 i mig); 7-0 Pujals (min 19 ); 8-0 Pujals (min 20 i mig) 9-0 S. Sabater de penal (min 23).