CEVG

El Ribes s'enduu el derbi infantil a Vilanova

Primer partit de la segona fase del campionat infantil, que ha suposat un nou duel comarcal

Detall del partit

HIPERSIMPLY CEVG 20 - RIBES 21

Primer partit de la segona fase del campionat infantil, que ha suposat un nou duel comarcal entre el Hipersimply CEVG i el Handbol Ribes.

Els nostres nois han sortit molt motivats des d'un principi i, tot i encaixar un primer parcial de 0-2, han sabut refer-se i l'hi han tornat amb un 4-0, el que deixava el marcador, a mitjans de la primera meitat en un 4 -2 a favor del Hipersimply. A partir d'aquí les avantatges han estat minses i ha acabat la primera part amb un curtíssim 7-7. Però no cal portar-se a engany amb el marcador: s'ha jugat a un grandíssim nivell, amb defenses fortes en els dos equips, amb bons atacs posicionals i ràpides transicions que, de vegades fruit de la precipitació acabaven perdent-se per imprecisions, altres s'estavellaven en els pals i altres es trobaven amb la bona tasca dels porters rivals. 10 llançaments errats nostres contra 8 encerts dels nostres porters, han estat la conseqüència d'aquest escàs tempteig.

A la represa, esperàvem que el nivell de concentració no decaigués i seguissin oferint-nos un bon partit. Els nostres infantils no ens han defraudat.

Les diferències han continuat sent mínimes, 1 gol a dalt, 1 gol a baix, fins al minut 18 en què hi ha hagut una petita llacuna de 4 minuts en què hem encaixat 4 gols deixant el marcador en un 17-21 que semblava definitiu. Un temps mort sol ? licitat per Eva Bosc i Sergio Gallart, ha estat crucial per tornar a aixecar l'ànim dels nostres nois i, en una última empenta, han tret el pundonor necessari per, gairebé, aconseguir la remuntada. No ha pogut ser aquesta vegada i, al final, l'electrònic reflectia un 20-21 que, malgrat tot, ha deixat a gairebé tots amb un bon gust de boca.

Aquest és d'aquells partits que, encara perdent, no ha de posar tristos als jugadors. Han assumit perfectament les noves tàctiques treballades en els entrenaments de la setmana i han jugat un gran partit d'handbol. El que fa gran a l'esport és que, encara jugant bé, no sempre es guanya, hi ha multitud d'elements que intervenen per aconseguir la victòria però, el que ha de prevaler per sobre de tot, és la feina ben feta, la tasca d'equip i la motivació, i de tot això els nostres infantils avui ens han demostrat que tenen de tot a dojo.

En aquesta segona fase, amb els 4 primers classificats dels 2 grups previs, cap partit serà fàcil, però continuant amb el treball en l'entrenament i amb esforç seguiran fent-nos gaudir de grans partits, sigui quin sigui el resultat.