OK LLIGA MASCULINA

El Patí es novament golejat a casa

Xavier Rondón. Imatge d'arxiu

El Lloret ha golejat per 1 gol a 8 al Patí Vilanova en el darrer partit de la 14èna jornada de l’OK Lliga Masculina disputat aquest migdia al Pavelló de la Plaça de les Casernes amb poca assistència de públic.

En aquest encontre ha debutat en el Patí el jugador Tito Marçal, cedit pel Reus Deportiu que ha mostrat bones maneres, ja que no podem obviar la cantera d’on procedeix. La primera part ha estat discreta i seguint  el guió dels darrers partits, ja que desprès d'uns minuts de tempteig,  en el minut 5 Pelicano en sortir d’una falta inaugurava el marcador i sense adonar-nos  J. Rodriguez feia el segon gol visitant, que és desgraciadament el que fa 100 dels encaixats pel Patí  aquesta temporada. Desprès joc alternatiu, amb un Vilanova sense efectivitat davant i amb mancances darrera.  El Lloret ha augmentat la seva renda amb dos gols més de X. Gonzalez en els minuts 14 i 20. Destacar que X. Pastó no ha transformat en el tram final un penal.

La segona part ha estat un calc de la primera, però Pàmies en el minut 2 feia el primer i únic gol vilanoví. Qualsevol esperança s’ha esvait mig minut més tard amb el cinquè gol marcat per Pelicano. Res no ha canviat i els gols del Lloret han anat arribant esglaonadament. Pelicano transformava un penal en el minut 15 i J. Rodriguez en el 21 i Carbó en el 22 posaven el 8 en el marcador visitant.

Fitxa Tècnica

C.P. VILANONA.- Povedano, Pàmies, Marçal, E. Pujals, Aragones, (equip inicial) O. Martinez, Cuevas, Sabaté i X. Pastó

LLORET H.C. .- F. Serra, Pelicano, J. Rodriguez Carbó, Crespo (equip inicial) X. Gonzalez, M. Gómez.

Arbitres.- Srs. Garrote i I. Gonzalez

Gols

Primera Part

0-1-Pelicano (  min 5); 0-2- J. Rodriguez ( min 5 ) ; 0-3-X. Gonzalez ( min 14  ¸ 0-4- X. Gonzalez ( min 20)

Segona Part

1-4 Pàmies ( min 2) : 1-5- Pelicano ( min 2 i mig)¸1-6 Pelicano de penal (min 15)¸1-7 J. Rodriguez ( min 21); 1-8 Carbó ( min 22)