Vòlei

Victòria del AEE Mallafré juvenil contra el Granollers

AEE Dolors Mallafré 3 – CV Granolllers 1

AEE DOLORS MALLAFRE – VOLEIBOL JUVENIL 3ª DIVISION. 23ª JORNADA

Aquest passat diumenge es va disputar la 23 jornada de la lliga catalana de vòleibol entre els equips juvenils de l'AEE Dolors Mallafré i el CV Granollers. El resultat va ser favorable a les vilanovines per 3-1 (25-19,25-17,22-25, 25-19).

El CV Granollers es presentava a aquest partit com tercer classificat i amb ganes de emportar-se la victòria davant un equip vilanoví que venia de perdre la passada jornada  al camp del Vilafranca. Les jugadores del Fernando Roldán van sortir molt concentrades i no van permetre a les vallesanes poder fer el seu joc d'atac. Bons saques, bon nivell de recepció i les combinacions d'atac per zones 3 i 4 van permetre a les jugadores del Dolors Mallafré imposar-se sense gaires problemes en els dos primers sets. Al tercer set, les visitants van aprofitar uns errors de concentració de les locals, que els va permetre agafar un avantatge suficient per imposar-se en el set. Al quart i definitiu set, les locals van anar per feina i amb una gran defensa i bones col-locacions en atac, van marcar un ritme impossible de seguir per part de les vallesanes, que van acabar cedint el set de forma clara.

A dues jornades per acabar la lliga, les jugadores del Dolor Mallafré ja han aconseguit l'ascens matemàtic a la segona divisió per la propera temporada. Un gran any per l'entitat AEE Dolors Mallafré, que comença a recollir el treball de molts anys en el món del vòlei femení a Vilanova i la Geltrú. Esperem que aquestes fites portin més recolzament per part de les entitats municipals que permetin continuar amb la tasca de formació esportiva.