El Lleida pren el liderat del grup A al Noia (2-3)

El Pavelló Olímpic de l'Ateneu s'ha estrenat enguany amb el seu primer partit de la 4a Copa EsportsPenedès.cat-ACHP, el de la 2a jornada del Grup A entre el Noia Freixenet i l'ICG Lleida Llista

El partit ha començat amb un Noia bolcat en atac i d'aquí n'ha nascut l'1-0 de la mà del golejador Francesc Bargalló als cinc minuts. El Lleida buscava les seves ocasions i gràcies a una targeta blava a Francesc Gil, Andreu Tomàs ha posat les taules a l'electrònic al 11'. Poc ha durat l'empat ja que un altre nouvingut a Sant Sadurní, Eloi Albesa, ha fet el 2-1 al 13'. David Ballesteros ha fet la igualada al minut 19' abans que aparegués de nou Tomàs a tres minuts pel final per fer el 2-3. Francesc Gil ha disposat d'un penal però Albert Povedano, recent fitxatge d'aquesta mateixa setmana pels de Lleida, li ha aturat.

Una ensopida segona part ha tingut en el penal errat per Emmanuel Necchi i en la directa acumulativa que Povedano ha aturat a Borja Ferrer, les dues jugades més destacades del primer quart d'hora. El més destacable les actuacions de Povedano i d'Àlex Ribó sota pals. Una pèrdua d'Albesa ha permès que la bola arribés a Tomàs qui ha signat el seu particular hattick fent el 2-4 definitiu.

NOIA FREIXENET (2): Luis Gil - Francesc Gil - Francesc Bargalló - Eloi Albesa - Borja Ferre [5 inicial] Aleix Esteller - Jordi del Amor - Arnau Xaus - Marc Palau - Alex Ribó

ICG LLEIDA LLISTA (4): Albert Povedano - Carles Trilla - Joan Cañellas - Andreu Tomàs - Emanuel Necchi [5 inicial] David Ballesteros - Carlos Manzano - Jaime Bartrés - Jaume Urgel

Gols: 1-0 Francesc Bargalló 5' / 1-1 Andreu Tomàs 11' / 2-1 Eloi Albesa 13' / 2-2 David Ballesteros 19' / 2-3 Andreu Tomàs 22' / 2-4 Andreu Tomàs