El FC Vilafranca salva un punt d'or a Rubí

Un autogol permet endur-se un empat als d'Ivan Moreno, malgrat acabar el partit amb 10 jugadors

Eix. Santi Triguero

UE RUBÍ (2): Miguel Ramos, Kiki, Fontanils, Aitor Torres, David López, Adri Díaz, Ferran Vila, Roger (Cervantes, 89'), Boris, Carricondo i Àlex Pla (Xavi Bou, 73').

FC VILAFRANCA (2): Marc Ramírez, Marcos A., Medina, Font, Aitor, Marcos García (Bernat, 45'), Antolínez Munta, Boira, Guti (Creixell, 78') i Santi Triguero.

ÀRBITRE: López Carballo. TG: als locals David López, Adri Díaz i Carricondo; i als visitants Medina, Munta i Font (2). TV: Font (74').

GOLS: 1-0 (19') Boris. 1-1 (35') Santi Triguero. 2-1 (38') Aitor Torres. 2-2 (46') Kiki, en pròpia porta.

Primer empat de la temporada del FC Vilafranca, que ha sortit del Municipal de Can Rosés amb un gran punt a la butxaca, sumat després de molt patiment. La fortuna ha acompanyat, avui, els d'Ivan Moreno, que han estat capaços d'equilibrar dues vegades l'avantatge rubinenc per endur-se finalment l'empat, malgrat que els locals han gaudit de més i més clares ocasions.

El partit ha començat amb el Rubí demostrant perquè vol ser, també aquest any, novament candidat a la promoció d'ascens. I la qualitat dels seus davanters, especialment Roger i Boris Garrós, ha posat aviat a prova la capacitat de Marc Ramírez. El porter, però, no ha pogut evitar que el propi Boris rematés de cap al fons de la xarxa, al minut 19, i marqués el primer gol del partit.

A 10 minuts pel descans, però, ha aparegut l'home més en forma dels vilafranquins. Una falta provocada per Santi Triguero i executada per ell mateix s'ha convertit en l'empat al marcador. Fins aleshores, tot el bagatge ofensiu visitant havia estat un xut desviat de Boira.

L'alegria, però, li ha durat escassament dos minuts al FC Vilafranca, el que ha trigat el Rubí ha replicar, també de falta, gràcies a un llançament d'Aitor Torres que ha superat Ramírez.

Al descans s'ha arribat amb aquest 2-1, però només arrencar el segon temps, la fortuna s'ha aliat amb el degà penedesenc, i en contra del defensa local Cristòfol López “Kiki”, qui en un intent de cessió al seu porter Miguel Ramos, ha acabat ficant-se un gol en pròpia porta.

El 2-2 ha estat un cop dur, psicològicament, pel Rubí, però l'equip de Julià Garcia no ha deixat en cap moment de buscar la porteria vilafranquina. Amb menys claredat que al primer temps, però el Rubí ha tingut diverses aproximacions perilloses, que podrien haver desequilibrat l'electrònic. Especialment a partir de l'expulsió per doble targeta groga de Robert Font, a un quart d'hora del final.

L'empat, però, no s'ha mogut i el punt és dels que deixa un molt bon regust de boca pel FC Vilafranca, que malgrat encadenar un segon partit sense guanyar, es manté ferm a la zona tranquil•la de la classificació.