C.B. Gavà 01      50

Marc 5, Jordi 15, Roger 13, Edu 6, Noel 4, Ramon 1, Xavi 6, Mauro 13, Toni 6, Nacho 5, Alex 10, Velasco 10.

Entrenadors: Edu Piñero - Delegat : Fredi Domínguez.

Parcials: 22-10  20-10   26-12   23-18

Primer partit de Lliga amb un equip sènior “A” amb nou entrenador, encara que un vell conegut de la casa, que desprès de tres anys portant els equips de la base retorna al primer equip. El Sitges s’ha reforçat en el joc interior amb dues incorporacions; Edu Riu, un jugador contrastat provinent del CB Tarragona i un jove valor Roger Pérez que la temporada passada jugava amb el Júnior Preferent del Manresa.

En el Grup 2º de Primera catalana han quedat enquadrats equips tan potents com El Prat, El Sicoris o El AESE.

Molts nervis abans del partit i molta il•lusió per part de tots, però especialment de l’entrenador del Sitges, Piñero, que es retrobava en el Primer equip a jugadors de la seva antiga etapa com a responsable del sènior A  (Xavi, Marc, Ignasi ) i joves valors de la casa (Nacho, Mauro o Jordi) que ell mateix ha ajudat a formar i que ara han coincidit en el primer equip.

El partit va començar amb una intensitat altíssima, especialment en l’aspecte defensiu, per part de tots dos equips, amb el Sitges més encertat en l’atac i on els del Gavà solament podien parar-lo amb faltes personals. Un baix encert (3 de 10) en el tir de personal del Sitges no deixava que les diferències en el marcador fossin significatives, fins que dos triples consecutius de Jordi començaren a obrir les diferències 17-4, per finalitzar el quart 22-10. En el segon quart tot seguia igual amb 18 llançaments del Sitges des de la personal (11 encerts de 18), i 14 llançaments del Gavà  (4 encerts de 14) les diferències ja començaven a eixamplar-se fins el 42-20 de la mitja part.

En el segon temps un inici una mica esvalotat del partit  i una zona de l’equip visitant, posava un parcial de 0-4 favorable al Gavà (Global 42-24) i amb menys d’un minut transcorregut d’aquest tercer quart, temps mort de l’entrenador local, que posa ordre als conceptes d’atac contra zona, dos triples consecutius del Xavi (48-24) finiquitaren la zona del  Gavà, i ni una cistella fàcil concedida als visitants per part del Sitges,  varen portar el marcador fins el  68-32 al final del tercer quart. En aquest equip no hi ha concessions per relaxar-se, ni guanyant de trenta punts i el Sitges també guanya el darrer quart (23-18) amb un Alex impressionant que amb tres cistelles consecutives posava una diferència en el marcador de 40 punts (76-35) que ja es mantindria fins el final 91-50.
Cal destacar no solament l’excel•lent tasca defensiva de tot l’equip, deixant el Gavà amb 50 punts, si no especialment el fet que els 12 jugadors inscrits en l’acte del partit per part del Sitges tots varen anotar.

El proper dissabte 27 de Setembre a les 19:30 hores, el Bàsquet Sitges visita la pista del Casal de Vilafranca, equip que ha pujat la temporada passada de 2º catalana.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 03

Bàsquet Sitges “B”     44
PAYSIC – C.B. Igualada “B”    62

Marc Bargunyo 2 (lesionat), Andreu Navarro, Cristian Sánchez, Lucas Pérez 12, Guillem Albes 1, Ramon Marimon 4, Adrià Villar 2, Aitor Vargas 1, Dani Romero 11, Esteve Baye 8, Pol Sant 3, Rafa Lledo (lesionat)

Entrenador : Oscar Luque

Parcials:    9-16  12-14   10-14   16-18

Primer partit de la temporada 2014/2015, on el C.B. Sitges s'estrena al Pins Vens amb la primera derrota amb un Igualada molt jove i molt intens.

El partit no va tenir un bon inici on en el primer quart els visitants van arribar a començar amb un 0-8 i finalment acabar el primer quart amb un 6-16. La precipitació del joc, l’ànsia de volgué corre, i la baixa actitud defensiva i rebotejadora son els factors d aquest marcador. Van arribar a encaixar dos triples seguits que van marcar el quart. Ja entrats en el segon quart, i vist el viscut en el primer, semblava que el el equip reaccionar en la part ofensiva, però continuava igual en la part defensiva. El joc en atac va ser mes tranquil, mes organitzat, aprofitant els sistemes de joc els seus punts forts sobre el rival, i tenint una bona selecció de tir. Que ens permetia respirar per moments sobre el marcador, es va arribar a ficar a -3. Però quan les coses funcionaven a l'atac, a la defensa es continuaven cometen errors imperdonables.

Després del descans amb 18-30 al marcador, amb l’esperança de capgira la imatge de la primera part. No va pogué ser i la dinàmica va continuar fins al final, on l’actitud defensiva va ser molt baixa el 80% de les possessions del rival. I en atac van predominar les mateixes que en el primer quart. Durant els últims 3 minuts ja de l’últim quart el rival va ser quan va culminar el partit ampliant la diferencia.

Els d'Igualada van ser capaç de encaixar 9 triples, ja que es la seva arma mes forta, i la capacitat defensiva de tot el camp molt intensa i molt ben organitzada.

Ara nomes toca pensar en la visita que es farà diumenge 28 de Setembre a les 12:30 hores al Casal de Vilafranca V, en aixecar el cap i rectificar els errors comesos en aquesta 1a jornada. Això nomes ha fet que començar i la confiança en aquest equip es plena, i el treball que es marquin els determinarà a la lliga.

Sots 21 Masculí – Nivell A-1 – Grup 01

Bàsquet Sitges “A”

Entrenador :

Jornada de Descans

El proper diumenge 28 de Setembre, a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges és desplaçarà a la pista del C.B. Ripollet.

Júnior “A” – Masculí - Nivell “A” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A”     78
C.B. Igualada “B”      67

Llonch, Selma, Martí, Sanjosé, Borrego, Serrano, Rodrigo, Royo, José, Alcazar i Hernández.

Entrenador: Galdric Bover i Ferran Gracia.

Parcials:    16-17  20-12   18-14   24-24

Primer partit i victòria de la temporada. La forta pressió dels visitants va situar un parcial negatiu de 2-10 en els primers cinc minuts de joc. Tot i això els sitgetans van saber reaccionar per no perdre la cara al partit. El segon període va ser el millor dels locals on gràcies a una major intensitat defensiva, l'equip va poder córrer més després de recuperar pilotes o controlar el rebot defensiu.

Després del descans la bona dinàmica va seguir i l'Igualada seguia amb opcions gràcies al gran encert des dels tirs lliures. En l'últim quart el Sitges es va poder escapar en el marcador a partir de la defensa, aconseguint la màxima diferència (73-56). El relaxament en els dos últims minuts, amb el partit tancat, va fer que els visitants escurcessin la diferència.

El proper dissabte 27 de Setembre, a les 19:00 hores, el Bàsquet Sitges és desplaçarà a la pista del Bàsquet Neus “A”

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca

Entrenador : Oscar Quesada i Fran Borrego

El proper dissabte 27 de Setembre, a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B.F. Cerdanyola – Fichet SBD.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 03

Bàsquet Sitges

El proper dissabte 27 de Setembre, a les 16:15 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Igualada.

Júnior  Femení – Nivell “B” - Grup 03

El proper dissabte 27 de Setembre, a les 19:45 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.E. Xamba “B”