Amistós

L'Escola Futbol Femení Vilanova goleja en el seu segon assaig (7-0)

ESCOLA FF VILANOVA . L'Escola Futbol Femení Vilanova goleja en el seu segon assaig (7-0)

Dissabte passat, el primer equip de l’Escola de Futbol Femení Vilanova, l’entitat creada recentment, va guanyar per un contundent 7-0 contra un dels possibles rivals a la lliga, el Quintinenc CF.

Les vilanovines sortien al camp amb ganes de fer una bona actuació que els donés força per començar la temporada, de tal manera que, l'Alba Sánchez arrancant des del mig camp aprofita una passada en llarg per batre la portera rival amb una bonica vaselina. Al minut 15, Anna Puig fa el segon per ampliar distàncies. D’aquesta forma, s’arribà al descans amb una alta possessió a favor de les locals.

A la represa, es va poder veure la diferència física entre els equips, un fet que va ajudar a fer que arribessin els gols per part de les garrafenques. Durant el primer quart d’hora de joc, Mariona Sol, va encarrilar el partit amb dos gols a favor seu. Tot seguit, Anna Puig amb una jugada personal per la banda esquerra va seguir ampliant el marcador. Cinc minuts després, Mariona segellava el seu hat-trick personal. A la recta final del partit, mitjançant una internada pel centre del camp d’Aida Pagès, les vilanovines van sumar un gol més que tancava el marcador, deixant el resultat final en un 7-0.

En resum doncs, va ser un partit propi de pretemporada on els entrenadors van aprofitar per fer proves i veure jugadores noves, deixant en segon pla el resultat final del marcador.

Aquest cap de setmana l’equip visitarà el Can Vidalet, el partit es jugarà dissabte a les 18h.

Pel que fa a les petites de l’Escola, les infantils van guanyar en el seu debut amb un contundent 3-9 contra la Joventut Bisbalenca. Amb gols de Yaiza Roig (5), Enola (3) i Gemma (1). Des de l’Escola recordem que seguim amb les inscripcions obertes per noies a partir de 5 anys per completar els nostres equips. Aquesta setmana les infantils juguen a Vilanova a les 14h a l’Estadi contra la Joventut Bisbalenca.

FITXA TÈCNICA:

ESCOLA FF VILANOVA “A”: Ariadna Gómez, Ely Anglada, Lorena Moreno, Carol Claver, Ariadna Silva, Alba Sánchez, Mariona Sol, Anna Puig, Joana Quinterio, Aida Pagès i Sandra Doménec. A la banqueta: Carol Amaris, Judith Pérez, Eli Cuenca, Marta Puig, Yvonne Denise Villegas, Luri Sorroche i Sara Arbib. Entrenadora: Dolors Alférez i Roser Hermosa.