La Parròquia-sènior femení comença la temporada amb victòria

El sènior masculí torna a plantar cara però perd davant d’uns dels favorits a l’ascens

CB Samà. La Parròquia-sènior femení

La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova femení va debutar a la competició amb un triomf a domicili davant del Bàsquet Molins. L'equip dirigit per Òscar Andreu i Gerard Egea, nous en el càrrec, va arribar al primer partit amb molts canvis. Deu de les onze jugadores són formades a la base del club i la mitjana d’edat no arriba als vint anys, juntament amb la incombustible Eli Isern que, una temporada més, aporta la seva lluita a l'equip samista.

Els primers cinc minuts del partit van marcar la línia de la resta. Una alta intensitat en defensa de les vilanovines i un atac ordenat. Tot i així la falta d'encert va permetre que el primer avantatge en el marcador fos favorable a les locals amb un  8 a 2 al minut 5. Les samistes van seguir treballant de valent i la pilota va acabar entrant, aconseguint un 2 a 17 en els darrers cinc minuts del primer període.

A l'inici del segon període el Bàsquet Molins va reaccionar en defensa i les dificultats en atac del Samà van anar apareixent amb atacs més precipitats i desencert de cara a cistella. Les locals retallaven fins a avançar-se en el marcador amb un triple en el minut 18 que va ser molt ben contrarestat per les vilanovines amb un 0 a 6 per tancar el segon període 23 a 27.

A la represa La Parròquia va seguir treballant dur però els minuts s'acumulaven i l'encert no arribava. La gran defensa mantenia l'equip en el partit igualant les forces i arribant als deu últims minuts amb un igualat 36 a 38. Tot per decidir. L'estat físic, la determinació, i sobretot, la constància en la concentració i l'agressivitat de les 10 jugadores de Vilanova va acabar per determinar el partit a favor de La Parròquia endossant un 7 a 19 en el darrer període.

Un primer partit amb la clara declaració d'intencions: coratge, valentia i divertir-se jugant a bàsquet.

1ª CATALA Femení
Bàsquet Molins "A" 43 - 57 La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova

LAIA (0) - CERES (5) - XÈNIA (3) - ANNA (4) - JUDITH (9) - ANIRA (13) - ELENA (5) - HELENA (15)- IRENE (3) - ELI (0) - (ABSÈNCIA: INGRID)

PARCIALS: 10-17 / 13-10 / 13-11 / 7-19

Proper partit a casa el dissabte 4 d'octubre a les 16h contra el NEMSER TGN BÀSQUET "A". L'equip anima als aficionats del bàsquet comarcal a pujar al pavelló del Garraf i animar a un equip que lluitarà cada pilota del partit.

La Parròquia CB Samà torna a plantar cara però cau davant dels favorits per l'ascens a Copa Catalunya

La Parròquia CB SAMA jugava el primer partit fora de casa davant un equip gens fàcil i després de perdre la setmana passada en la primera jornada de competició. El CB Prat és un dels rivals més temibles de la lliga, el mateix equip que jugava l'any passat a Copa Catalunya i que manté els mateixos jugadors.

L'inici del partit va ser molt efectiu per part d'ambdós conjunts, l'encert era molt alt i els dos equips no miraven gaire la defensa. Amb aquest ritme frenètic de 100 punts els vilanovins no podien competir amb els locals, i van haver de pujar el nivell físic, sobretot en defensa. Això va donar resultat i La Parròquia arribava a la mitja part només un punt per sota, 42-41 i amb tot per decidir a la segona part.

A la represa, l'equip de la capital del Garraf va aconseguir col·locar-se per primera vegada per davant al marcador. A partir d'aquí, un temps mort local i la cosa va començar a canviar. El blancs amb defenses quasi al límit i amb molta més experiència per utilitzar el seu major físic en diferents situacions tant en àtac com en defensa, feien que el Prat comencés a marxar al marcador.

La diferència va arribar a superar els 20 punts, però l’equip de Xavi Canales aprofitava cada minut de partit i van aconseguir retallar les diferències per deixar-les al mínim possible.

83-68, bon partit de la Parròquia igual que la setmana passada, tot i la derrota. La setmana vinent l’equip rep el Sant Joan Despí dissabte a les 18h al pavelló del Garraf.