"Cap i Cua" de l'Ascó que derrota el FC Vilafranca

Un gol al primer minut de partit, i un altre en temps d'afegit li costen la derrota al degà penedesenc a terres tarragonines

fcvilfranca.com. FC Ascó - FC Vilfranca

FC ASCÓ: Chiné, Socias, Dani Argilaga, Cristino, José Ramon, Artur Gòdia, Gerard Roigé (Taranilla, 72'), Gabernet, Eizaguirre (Galcerán, 64'), Virgili i Del Moral (Genís, 89').

FC VILAFRANCA (2): Marc Ramírez, Duran (Antolínez, 89'), Medina, Font (Marcos García, 74'), Aitor, Josep Díez, Boira, Bernat, Oribe, Guti (Marcos, 89') i Santi Triguero.

ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. TG: als locals Torres, Galcerán i Soldevila; i als visitants Oribe, Santi Triguero, font, Marcos García i Aitor. TV: cap.

GOLS: 1-0 Cristino (1'), 1-1 Bernat (27'), 2-1 Galceran (89')

Un gol en el descompte ha fet marxar de buit el FC Vilafranca del camp de l'Ascó i manté la mala ratxa dels d'Ivan Moreno fora de casa on només han guanyat un partit en tota la lliga, al camp del Prat.

El partit s'ha posat coll amunt molt aviat, amb només un minut transcorregut de partit quan un rebuig de la defensa vilafranquina a una centrada de l'Ascó, l'ha engaltat des de la frontal de l'àrea gran Ivan Cristino, fent impossible l'estirada de Marc Ramírez i fent pujar l'1-0. Els locals han aprofitat l'embranzida del gol per dominar ens aquests instants inicials, però el FC Vilafranca ha empatat en la primera gran oportunitat de la que ha gaudit. Una jugada per banda de Sant Triguero ha acabat empenyent-la al fons de la xarxa Bernat Puig, en el segon intent, perquè en la primera rematada la pilota a picat al pal. Amb 1-1 els penedesencs han millorat, però tant l'equip d'Ivan Moreno com l'Ascó haurien pogut marxar al descans amb avantatge. Ho ha evitat el bon paper dels porters, Jordi Chiné en els tarragonins i Marc Ramírez al FC Vilafranca, els quals amb intervencions d'autèntic luxe han evitat que es cantessin més gols abans del descans.

Al segon temps, el conjunt penedesenc podria haver-se posat per davant en el marcador en un lliure indirecte dins l'àrea, però el xut d'Oribe s'ha estavellat en la nombrosa tanca local. I en canvi, ja sobre el temps afegit, el destí s'ha acarnissat amb l'equip vilafranquí quan, novament en un rebuig de la defensa que no ha acabat sent prou llunyà, la pilota li ha caigut a Sergi Galcerán, qui amb un cop de cap amb molta paràbola, ha batut Marc Ramírez per dalt, fent el definitiu 2-1.

Amb el partit d'avui, el FC Vilafranca acumula ja 19 gols encaixats en el que va de lliga, xifra que el fa ser l'equip més golejat del grup. A més, l'equip d'Ivan Moreno segueix sense ser capaç de deixar la seva porteria a zero, i ja han passat 9 jornades des que va arrencar la lliga. Tot plegat està sent una pesada càrrega pel degà penedesenc, i només la facilitat realitzadora de l'equip, amb Santi Triguero al capdavant, sestà impedint un mal major.

La setmana vinent el FC Vilafranca està obligat a tornar a ser fort a casa, en la visita del Cerdanyola del Vallès.