El Moritz CE Vendrell perd 2 a 7 contra el Liceo

Alineacions
MORITZ CE VENDRELL (2) Guillem Fox, Jordi Ferrer, Lluís Ferrer, Sergi Miras i Eloi Mitjans - cinc inicial - Jordi Creus,  David Martínez, Aleix Cid i Xús Fernández.

HC LICEO (7): Xavier Malián, Josep Lamas, Oriol Vives, Pau Bargalló, Jordi Bargalló - cinc inicial – Iñigo Artacho, César Carballeira, Toni Pérez i Álvaro Shedha.

Gols
1-0 (8') Sergi Miras; 1-1 (13') Josep Lamas, de falta directa; 2-1 (27') Eloi Mitjans; 2-2 (31') Pau Bargalló; 2-3 (35') César Carballeira; 2-4 (36') Toni Pérez; 2-5 (39') Jordi Bargalló; 2–6 (42') Oriol Vives, i 2-7 (46') Pau Bargalló, de falta directa.

Àrbitres: Ribó i Burgos.

Targetes: blava a Sergi Miras (12'), a Jordi Bargalló (27') i a Carlos Gil (45').

El Vendrell va sortir a jugar de tu a tu contra el Liceo i després de resoldre en defensa, i amb bones actuacions de Guillem Fox, alguns atacs de l'equip gallec, al minut 8 Sergi Miras va fer l'1 a 0. Al minut 12, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Segi Miras. Guillem Fox va aturar en primera instància la falta directa executada per Josep Lamas, però no va poder fer res en el rebot i el mateix Lamas va fer l'1 a 1. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Només començar la segona part Eloi Mitjans va fer el 2 a 1. Tot seguit, Jordi Ferrer va tenir l'oportunitat d'ampliar l'avantatge en el marcador amb una falta directa per targeta blava a Jordi Bargalló, però no va poder superar Malián. Al minut 31, Pau Bargalló va tornar a empatar el partit. Els minuts 35 i 36 van ser fatídics per al Vendrell amb els gols de César Carballeira i de Toni Pérez que posaven el marcador amb un 2 a 4. Al minut 39 Jordi Bargalló va fer el quart per al Liceo. Al minut 40 va caure la desena falta de l'equip gallec. Xixi Creus tampoc va poder superar Malián en la falta directa. Al minut 42 Oriol Vives va fer el 2 a 6. Al minut 45 els àrbitres van ensenyar blava a l'entrenador del Liceo, Carlos Gil, per protestes reiterades. Al minut 46 el Vendrell va fer la desena falta i Pau Bargalló va fer el 2 a 7 de falta directa. Tot seguit, el Liceo va fer la quinzena falta i Xixi Creus tampoc va poder marcar de falta directa.

El proper dissabte 25 d'octubre, a les 20.30 h, el Moritz CE Vendrell jugarà a la pista del Mataró.