Presentació oficial dels equips del Bàsquet Sitges el proper cap de setmana

CB Sitges. Senior

CB Sitges. Senior "A" - Femení - 2014/15

El proper cap de setmana, a les 17:30 hores a Pins Vens, tindrà lloc la presentació dels equips del Bàsquet Sitges.

Sènior  Masculí – 1ª Catalana – grup 02

Bàsquet Molins “A”  62 - Bàsquet Sitges “A”  69

Marc 2, Jordi 2, Roger 14, Edu 17, Noel, Xavi 10, Mauro 2, Toni, Nacho 8, Alex 5, Velasco 9.

Entrenadors:  Edu Piñero.  Delegat : Fredi Domínguez.

Parcials: 15-19  19-11   13-21   14-18

Cinquena jornada de lliga que enfrontava el Bàsquet Molins i el Sitges. El Molins, amb un partit menys, aplaçat amb el Prat, arribava a l’enfrontament amb només un partit perdut al difícil camp de l’Alpicat de Lleida. En tant que el Sitges, junt amb el Collblanc, eren els dos equips invictes de la classificació.

El cinc inicial del Sitges el formaven Jordi, Mauro, Ignasi , Edu i Xavi. Partit igualat des de l’inici amb fortes defenses, minut cinc empat a 7. El Sitges pren un lleuger avantatge (11-19) minut nou, que el Molins retallà abans de finalitzat el primer quart (15-19). Excessives pèrdues de pilota per part del Sitges i una baixada d’intensitat en defensa, facilitaren que el jugador del Molins, Bosch, anotés tres triples i el Molins endossés un parcial de 19-11 en el segon quart, i marxés al vestidor guanyant de quatre (34-30).

En els inicis del segon temps es mantenien les diferències en el marcador, de quatre punts favorables el Molins (40-36), minut tres, i (42-38) al minut cinc. Temps mort demanat per Piñero, ajustament de les defenses i canvis alternatius de zona a home. Augmenta un grau la tensió en defensa i la intensitat en atac propiciant millors posicions de llançament pels homes exteriors que anotaren  3 triples pràcticament consecutius, Alex, Nacho i Xavi, amb el que es recuperava la iniciativa en el marcador per part del Sitges, al final del tercer quart (47-51). A l’inici del darrer quart, el Sitges incrementaria les diferències fins el 54-61 del minut cinc, que els del Baix Llobregat retallaren en un minut fins el 58-61. Ni una cistella fàcil era la consigna en defensa del Sitges i així va ser. El Molins en els darrers quatre minuts tan sols llançà a cistella des del punt de personal i errà 6 dels 10 llançaments que realitzà, en tan que els Sitges en quatre minuts jugà en possessions al límit que Roger, Ignasi i especialment un triple d’Edu sobre la botzina del final de possessió del darrer atac del Sitges, sentenciaren un partit (62-69), molt treballat per part de tots dos equips i en especial des de les dues banquetes, del Molins amb Chus Fernández, i del Sitges amb Edu Piñero.

La propera setmana el Sitges rep a casa la visita del C.B. La Palma - CBS, un equip amb tres partits guanyats i dos perduts, quart classificat. El partit es jugarà el dissabte 25, a les 18:15 hores, al Pavelló de Pins Vens.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – grup 03

C.E. Gelida  71 - Bàsquet Sitges “B”  76

Marc Bargunyó, Andreu Navarro, Cristian Sánchez, Lucas Pérez, Guillem Albes, Ramon Marimon, Adrià Villar, Aitor Vargas, Dani Romero, Esteve Bayé, Pol Sant, Rafa Lledó.

Entrenador: Galdric Bover.

Parcials: 10-14  19-19   21-11   21-32

El Sitges va sortir molt motivat en el primer quart, tot i que només era capaç d'aconseguir petits avantatges. Petits errors eren aprofitats pels locals amb cistelles fàcils. En el segon període, tot i la zona local, el Sènior “B” aconseguia marxar de vuit punts i desaprofitava ocasions per posar més distància. Tot i això, el Gelida no afluixava i aconseguia empatar el parcial del quart amb un triple a l'últim segon.

Després del descans les coses es van torçar i un parcial de 19-5 favorable als locals capgirava el domini del partit que sempre havia estat del Sitges, encara que manés per pocs punts. Tot i arribar a perdre per deu punts, el Sitges a través d'una defensa zonal i molt de treball, va aconseguir retallar la distància. En l'últim període, l'encert des de la línia de tres punts (quatre triples) i també des de la línia de tir lliure, portaven el partit a un empat a falta de tres minuts.  Al final del partit, el control del rebot defensiu i els punts des de la línia de personal van fer decantar la victòria a favor del Bàsquet Sitges.

El proper dissabte, a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Masquefa.

Sots 21 Masculí – nivell A-1 – grup 01

A.E.J. Riera Cornellà 39 - Bàsquet Sitges “A”    71

El proper dissabte, a les 19:45 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Parets.

Júnior “A” – Masculí - nivell “A” – grup 04

Centre Catòlic l'Hospitalet. “A”    65 - Bàsquet Sitges “A”     44

Llonch, Selma, Martí, Sanjosé, Borrego, Serrano, Rodrigo, Royo, José, Alcázar i Hernández.

Entrenador: Galdric Bover i Ferran Gracia.

Parcials: 9-7  18-13   25-12   13-12

Els sitgetans, amb moltes baixes, planten cara en el primer temps a un Hospitalet que pressionava tota la pista.

Després del descans, la desconnexió en defensa, el cansament i uns locals més encertats van fer que l'Hospitalet agafés un avantatge que ja no es va poder recuperar. Tot i això, l'equip no va abaixar els braços i va seguir lluitant fins al final com ho demostra el parcial de 13-12 de l'últim període.

El proper dissabte, a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra l’A.E. Sant Andreu Natzaret – Blau.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 05
Bàsquet Sitges “A”  50 - Catalana Occident Manresa Vermell 116

El proper cap de setmana, diumenge a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del BBA Castelldefels.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 10
Bàsquet Sitges “B”  65 - Cofrelec – CBS  75

El proper cap de setmana, dissabte a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del Centre Catòlic L’H “A”.

Cadet “C” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 09
Bàsquet Sitges “C” 19 - C.B. Joventut Castelldefels 102

Canal L., Burgués A., Mensalter O., Antequera A., Pérez A., Capellan Y., Canut J., Simon N., Arnau S.

Entrenador: Carlos López.

Parcials:    0-27   8-26   5-31   6-18

Tercera jornada per a un Sitges “C” que encara no acaba d'entrar en joc per la superioritat dels altres equips, també aquesta vegada. Una superioritat de l'equip visitant en alçada, jugadors que deixaven als nostres gairebé nuls al camp d'atac només començar el partit, encara que restava molt partit i el Sitges almenys ho intentava.

L'equip local no va encistellar fins ben bé el 2on quart, moment en que els nostres van poder guanyar una mica de confiança per seguir plantant cara a un equip visitant superior en tots els aspectes. Tot i així, la lluita en el rebot defensiu davant l'alçada del Castelldefels, premiava als nostres amb diversos rebots defensius en algunes ocasions, que poc a poc, en el transcurs del partit donaria l’empenta als jugadors locals perquè entressin dins el partit.

Però no hi havia manera, les constants anotacions de l'equip visitant durant el 3r quart, que sumaven una rere l'altre, donaven un avantatge en el marcador considerable i deixava al Sitges cada vegada amb menys possibilitats. La condició ja no era guanyar o perdre, sinó que tots acabéssim bé i aprofitéssim els minuts que restaven d'un últim i 4rt quart per fer-ho el millor que podíem!.

El proper cap de setmana, diumenge a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sant Boi “B”.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05
Bàsquet Sitges “A”  2 - C.B. Cornella 01  52

Angel Sanz, Martí Milà, Marco Anoro, Xesc Albiach, Pau Chacón, Marc Villagrasa, Marc Marcet, Ramon Matas, Yan, Marcel Bielsa, Adrià Bielsa.
Lesionats: Marco Anoro.
Entrenador: Marc Martínez i Roger Matas.

Partit molt desequilibrat a favor del visitant que imposa des de el primer minut la diferència en el marcador.

El proper cap de setmana, diumenge a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del B.C. Martorell.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 07
Bàsquet Sitges “A” 68 - Clínica Abad – CBS 17

El proper cap de setmana, descans.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 10
Bàsquet Sitges “A” 112 - Bàsquet Cunit 43

El proper cap de setmana, dissabte a les 9:45 hores, desplaçament a la pista del C.B. Calafell.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 13
Bàsquet Sitges “B” 9 - C.B. Joventut Castelldefels 34

Marc Rubí, Thomas Horner, Pau Alcàzar, Amadeu Moyà, Boris Zhekov, Alain Vernand, Erich Schward, Adrià Fradera, Txema Cidad, Pol Saltó i Hugo Gutiérrez.
Parcials :   0-9  0-6  2-2  0-2  0-1  0-8  3-0  4-6

Aquest dissabte el Sitges rebia a casa el Joventut Castelldefels. El partit va començar amb els sitgetans molt adormits, sense fer cap esforç en atac ni en defensa. Amb el pas dels minuts, el rival s'anava sentint més còmode i jugant al seu ritme.

Després del descans, els jugadors locals van reaccionar amb una bona defensa, ferma i intensa, que va deixar als visitants amb menys de dos punts en el cinquè i setè període. Malauradament, la diferència inicial ja era massa gran per remuntar el partit.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Campusbasquetfels 2015.

Pre-mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 04
Bàsquet Sitges “A” 13 - Torrons Vicens BC Sant Joan Despí “A”  67

Jaume Garrigó, David Fernández, Jan Prat, Pol Velasco, Lluan Mayoral, Ignasi Guimenez,
Biel Reinon, Oscar Miró, Jonatan Coleto.

Entrenador: Anna Robert i Rafa Lledó.

Parcials:   2-4  0-23  0-4  2-14  2-0  0-10  6-8  1-4

Els sitgetans es van trobar a un rival fort, la cual cosa va portar a complicacions a l'hora de defensar. Tot i fallar en la defensa, no van perdre les ganes i van intentar lluitar tot el possible, encara que no estaven molt encertats en l'atac. Aquest partit demostra que queda molt per millorar i aprendre.

El proper cap de setmana, diumenge a les 9:30 hores, desplaçament a la pista de l’AE MUP Cervelló.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 03
Bàsquet Sitges – La Oca 46 - C.B. Morell 57

Parcials:    11-21  11-18   11-9   13-9

Andrea 4, Gemma 6, Alba López 5, Marta, Sandra 7, Judit 2, Elia, Carol 10, Alba Fabre, Paula 2, Irene 4, Cristina 6.

Quart partit de la temporada per les nostres noies, tercera derrota consecutiva, però tot i així, les sensacions per el joc desplegat, davant un equip de notable entitat,  són millors  que en anteriors partits.

El rival, C.B. Morell, va ocupar la temporada passada la quarta posició en la lliga, empatat amb el segon i tercers classificats. Es tractava d’un equip experimentat amb jugadores veteranes i amb una alçada important.

De bon principi l’equip visitant va sortir a disputar el partit amb força intensitat a les deus bandes de la pista. Una fèrria defensa i uns automatismes plenament adquirits li permetien aconseguir cistelles gràcies al seu rapidíssim  contraatac.

Tampoc els importava, gens ni mica, carregar-se de faltes personals per impedir que les nostres jugadores anotessin punts, i aquesta determinació els va sortir força bé, doncs el percentatge en tirs lliures de les sitgetanes (16 de 34, 47%) es va situar  molt per sota del percentatge que duien en la temporada actual (67%). El Bàsquet Sitges,  tot i desenvolupar un treball seriós i compromès per part de totes les seves jugadores, no va poder aturar aquests contraatacs que permetien al C. B. Morell anotar amb facilitat i distanciar-se progressivament en el marcador, fins deixar la diferència  a la mitja part en  17 punts.

A la represa, el partit va continuar disputant-se sense concessions, però les nostres aconseguien, ara si, solucionar el problema plantejat amb el contraatac visitant. Tot i l’esforç sitgetà, les diferències en el marcador no baixarien mai dels 11 punts, en part per la falta de fortuna en el llançament de tirs lliures. El Bàsquet Sitges, això si,  gràcies a una sensible millora en defensa, va deixar al C.B. Morell en només 9 punts tant en el tercer com en el quart períodes de joc.

En resum, tot i la derrota, les jugadores han donat un pas endavant en el seu joc i en el seu procés d’adaptació a una categoria on els esperen  partits força disputats, i on el treball del col•lectiu durant els quaranta minuts, és el que ha de conduir-les a la victòria.

La propera oportunitat, el diumenge a la pista del CN Caldes.

El proper cap de setmana, diumenge a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del C.N. Caldes.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 03

Bàsquet Sitges 43 - BF. Castelldefels 39

Maria Mayolas 13, Cristina Navarro 3, Anna Robert, Marta Alcalà 9, Patricia García 13, Desiree Marín, Ariadna Ortega, Federica Sota, Andrea Llopis 2, Olga Romero 2, Eva Vendrell, Núria Sales 1

Entrenador: Cristian Sánchez.

Parcials:    7-9  9-11   11-7   16-12

Partit molt igualat el disputat el passat cap de setmana per les nostres Sots21. A l'inici de l'encontre les sitgetanes van sortir adormides en defensa, fet que va provocar que les de Castelldefels es sentissin ben còmodes en atac i sobretot agafant rebots, aquest va ser un altre punt dèbil de les nostres.

A la segona meitat del partit la dinàmica va canviar, sortint amb una bona pressió i retrocedint en zona, vam aconseguir fer un parcial de 10 a 0 i posar-nos per primer cop per sobre en el marcador.

S'inicia l'últim quart amb un empat, les locals van fer l'últim esforç fent una pressió individual recuperant nombroses pilotes. Tot i que desprès en el contraatac es fallessin cistelles fàcils, van aconseguir que les visitants no superessin el marcador, quedant-se la victòria a casa.

El proper cap de setmana, dissabte a les 17:00 hores, desplaçament a la pista de les Dominiques – C.B. Castellet.

Júnior  Femení – Nivell “B” - Grup 03

Bàsquet Sitges 43 - C.B. Begues 36

Nerea 9, Elena 1, Margaux 2, Ari , Eulalia , Xana , Jana 2, Marta 2, Aina 8, Aroa 19.

Partit estrany i de parcials de 6-8 punts cap als 2 costats, encara que més minuts per davant de les visitants. En atac va costar molt trobar la manera de fer punts, però es va intentar i no es va defallir superant totes les adversitats amb un últim parcial de 19-4 que va decidir el partit.

El millor, el no donar mai per perdut el partit, ni quan anàvem 10 punts avall, i seguir fins aconseguir una victòria de mèrit contra un equip de gairebé totes de 2on any i que fins ahir no havia perdut cap partit. Destacar el gran partit de l’Aroa, amb 19 punts, i l’aportació de les dos cadets Marta i Jana. Cal seguir millorant en tots els aspectes.

El proper partit serà el dia 15 de Novembre, a les 12:30 hores, a la pista de l’A.E. L’Esquitx St. Sadurní.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10
AEC Collblanc – Torrassa “B”  51 - Bàsquet Sitges “A” 33

Núria G., Carlota M., Jana L., Anna A., Xènia S., Ainhoa R., Marta F., Marina H., Emma S.

Entrenadores: Carol Ivorra i Alba López.

Parcials:    13-8  10-11  16-8  13-6

El Cadet Femení planta cara. Després de la patacada de la setmana passada al partit de casa, aquesta setmana les sitgetanes van plantejar un partit molt més dur i agressiu, fent que les de l'Hospitalet no marxessin fàcil del marcador. Gràcies a bons contraatacs i molt bona defensa a la mitja part es va arribar amb una diferència desfavorable de 4 punts només. A la represa, les d'Hospitalet van sortir molt més entonades en atac i van eixamplar les distàncies. L'últim quart es va intentar reduir la distància però no va poder ser.

El proper dissabte, a Pins Vens, a les 12:00 hores, contra Lluïsos de Gràcia.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 07
Torrons Vicens BC Sant Joan Despi  44 - Bàsquet Sitges “A” 54
Judit, Vinyet, Bea, Nina, Berta, Marina, Carlota, Alba, Cris, Emma, Sara.
Entrenador: Roger Romagosa.
Parcials:  8-14   11-11   10-12   15-17

Partit complert de les sitgetanes, que han treballat de principi a final. Caldrà millorar la verticalitat ofensiva, ja que s’han perdut pilotes per passades a jugadores defensades quan calia buscar cistella; així com els llançaments propers a cistella, amb poca efectivitat per falta d’agressivitat.

En positiu, destacar el treball defensiu de totes les jugadores. Davant defenses posicionades, han estat bé la visió de joc i els moviments sense pilota, rebent després de bons talls.

El proper dissabte, a Pins Vens a les 10:30 hores, contra Nou Bàsquet Olesa.

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell A – Grup 04
Joviat – La Salle “A” 51 - Bàsquet Sitges “A” 48

El proper dissabte, a Pins Vens, a les 12:00 hores, contra Paidos – Aspe.

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 07
Torrons Vicens BC Sant Joan Despí   51 - Bàsquet Sitges “A”     45

Períodes:  15-10   12-6   10-15   14-14

Derrota de les nostres minis contra un equip molt ràpid. A l'inici del partit les nostres van sortir amb poca intensitat defensiva, fet que van aprofitar les locals per arribar a la mitja part amb un avantatge d'11 punts. A la segona mitja part les sitgetanes van fer un canvi d'actitud defensiva amb el van aconseguir rascar punts al marcador, arribant a l'últim quart perdent de 2 punts. En aquest últim període les nostres van fallar moltes cistelles fàcils i en contra, les locals les que van tirar, les van ficar, arribant al final guanyant les de Sant Joan Despí de 6 punts.

El proper cap de setmana, D E S C A N S.