HOQUEI PATINS

Resum de la setena jornada de l'OK Lliga Masculina

Eix. Plantilla del Café Crem Calafell Tot l'any

La setena jornada de l’OK Lliga Masculina jugada entre setmana, ja que dissabte es disputa la segona jornada de les competicions europees de clubs, ha tingut una marcat signe visitant, perquè sols hi ha hagut una victòria local en els vuit partits de la mateixa.

Dimarts es van jugar set partit, entre els que destaquen els dos derbis comarcals. En l’osonenc el Vic va treure els tres punts de Sant Hipòlit al derrotar als locals del Voltregà per 1 gol a 2, en un encontre intens com ho demostren les 35 faltes assenyalades i que es podia haver decantat per qualsevol equip i en el que cal destacar l’aire reivindicatiu del procés català.

Va obrir el marcador Cristian Rodriguez en el minut 2 de partit i amb aquest resultat es va arribar al descans. En la segona part Vargas empatava pels de R. Ares, però el jove Font a manca de dos minuts pel final transformava un penal i enviava els tres punts a Vic.

En l’altre derbi comarcal, aquest penedesenc, el Noia va guanyar a Vilafranca que portava baixes importants en un altre partit disputat i amb dues parts diferenciades. En la primera el Noia va dominar amb claredat i va marcar els dos gols, el primer de Bargalló i el segon de F. Gil. En la segona part el marcador no es va moure malgrat que el Vilafranca es va endollar però es va trobar davant amb l’Alex Ribó que va fer oblidar al sancionat Ll. Gil

El Barça va sumar la setena victòria en aquesta lliga davant el Lleida al Pavelló Onze de Setembre de la capital del Segrià, on les transformacions de llançaments a bola aturada van dictar sentència. En la primera part  els blaugranes ja van marxar als vestidors amb un resultat favorable de 1 gol a 3 amb gols de Marin de de penal, M. Pascual i Torra també de penal mentre que Rodero feia el gol local. Tot va seguir igual en la segona part on Trilla es va acostar al marcador, però  quatre gols més del Barca -Torra de falta directa, Marin i dos de M. Pascual – van  mantenir la imbatibilitat dels de R. Muñoz.

Molt clara la victòria del Calafell davant  el Mataró en el Pavelló calafellenc. Dos gols matiners –abans del minut 5-  de Romeu i Gabarra van portar la tranquil·litat, malgrat que el marcador no es va moure més en aquest període. En la segona part un gol de M. Vergés va deixar llest per sentència el partit, per arrodonir el marcador en els deu darrers minuts amb tres gols més de  Rosa, Pàmies de falta directa i Galbas.

A Manlleu, els locals van tenir una sortida fulgurant davant el Liceo al que li van marcar tres gols en els primers cinc minuts –Prims, Ll. Teixidó de penal i Farrés de falta directa, però desprès el Liceo es va treure la son i va escurçar el marcador abans del descans amb gols del germans Bargalló, el primer de penal marcat per Jordi. En la segona part Lamas de falta directa feia l’empat i al minut següent Ll. Teixidò tornava a posar per endavant als locals. Faltava un quart d’hora, i l’alegria els va durar poc als locals perquè ràpidament J. Bargalló empatava i ja desprès el corró gallec va fer la resta amb tres gols marcats per J. Lamas (2 amb un de falta directa sobre la botzina) i un altra de Carballeira.

El Moritz Vendrell va perdre a Cerceda en un partit que sempre el va portar a remolc en el marcador, i que el marcador al final del primer temps assenyalava un clar 3 a 0 pels locals, amb gols de Martiñan, Pérez i Tagores.  Els vendrellencs van reaccionar en el darrer tram de partit amb dos gols de D. Martinez i J. Ferrer que els feia entrar en el partit, recció tallada novament per Tagores amb el quart gol local i malgrat que a  dos minuts pel final Mitjans feia el tercer gol pels catalans de falta directa, el marcador no es va tornar a moure.

El Reus, va  trencar la mala ratxa de resultats com a visitant derrotant al Tordera en la pista torderenca. Els de A. Dominguez  va inaugurar el marcador als 23 segons de la mà d’Ollé i el va ampliar Costa. La reacció local amb gol de Hernàndez no va evitar que els tarragonins  ampliessin el marcador abans dels descans amb gol de M. Coy. En la segona part idèntica situació amb tres gols més del Reus –dos de Coy i un de Salvat – i un del local Aldrich que és pura anècdota.

En el partit jugat ahir dijous a Alcoi els locals van perdre pe 2 a 3 davant l’Igualada trencant la bona ratxa  que portaven. Els igualadins sempre van anar per endavant en el marcador, malgrat que els locals van aconseguir sempre empatar, però al final Plà va decidir a un minut pel final. En la primera part un solitari gol de Ton Baliu va ser el que reflectia el marcador al descans. En la segona part Figa empatava pels local, però Molas tornava a avançar als de F. Monclús. Aguilar equilibrava el marcador pels locals i com hem apuntat, a un minut pel final Plà feia viatjar els tres punts cap a Igualada.