Hoquei Patins

Primera jornada de la Eurockey Cup U15

Eix. RHC Lyon - CP Vilanova

La tercera edició de la Eurockey Cup U15 va arrencar ahir a Vilanova i la Geltrú amb els vuit partits corresponents de la primera jornada. Avui es viurà la segona jornada pel matí i la tecera per la tarda en què es definiran els quarts de final pel títol de dissabte.

L’amfitrió ha arrencat la competició guanyant. El CP Vilanova ha sumat un 0-2 davant el RHC Lyon, campió de França. Per la seva banda, també al grup A, l’AE Física s’ha imposat per 3-1 al RSC Uttigen.

RHC Lyon 0-2 CP Vilanova
AE Física 3-1 RSC Uttigen

El grup B és l’únic que compta amb un sol líder, posición que recau en el Dinan Quevert, subcampió francés, després de guanyar per 9-2 al Herne Bay United, campió d’Anglaterra. L’altre partit ha viscut un empat a 1 entre Hockey Breganze i Reus Deportiu.

Dinan Quevert 9-2 Herne Bay United
Hockey Breganze 1-1 Reus Deportiu

Al C Arenys de Munt i Trissino han guanyat els respectius partits. Els arenyencs, actual campions d’Espanya han superat clarament als tercers, l’AA Dominicos per 7-2. Els italians, tercers del seu país, s’han endut un igualat partit en els darrers minuts, passant de l’empat al 6-3 definitiu davant els quarts de França.

Arenys de Munt 7-2 AA Dominicos
Hockey Trissino 6-3 SA Merignac

Tres gols han donat les victories al grup D. El RSC Darmstad alemany s’ha desfet del Follonica per 3-2, mentre que el Shum Grupo Maestra ha establert el 3-1 final marcant dos gols en al minut 17, ja a la segona part.

RSC Darmstad 3-2 Hockey Follonica
Shum Grupo Maestre 3-1 Sporting CP