Nova victòria del sènior masculí del CB Sitges que encara no coneix la derrota

Bàsquet Sitges “A”     85

Marc, Jordi 13, Roger 14, Edu, Noel 6, Xavi 12, Mauro 6, Toni, Nacho 2, Alex 15, Velasco 7.

Entrenador: Edu Piñero.      Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials:    31-24  21-18   6-21   15-22

Novena jornada de lliga i un Bàsquet Sitges que encara no ha conegut la derrota i per tant líder, visitava la Pista del CB Vilatorrada que, amb tres partits guanyats, ocupava la dotzena posició i per tant en zona de promoció de descens.

El Sitges per diferents compromisos familiars i laborals tan sols viatjava amb vuit jugadors a Vilatorrada. El cinc inicial el formaven Velasco,  R. Pérez, Sabater, Domínguez i M. Pérez, a la banqueta tan sols Vicente, Guillen i Rodríguez. Fins el minut set el partit força igualat però la lesió de Vicente, per un trencament muscular dels bessons, descentrà el Sitges que encaixà tres triples consecutius del jugador local  núm. 8, Solernou, i posà en el marcador al final del primer quart un 31-24 preocupant. Això encara es complicaria més en els inicis del segon quart amb un parcial de 12-7, que deixava el marcador 43-31, amb el Sitges a més de 10 punts de l’equip local, diferència que es mantindria fins el final del segon quart, marxant als vestidors amb el marcador 52-42, amb un Sitges que encaixava 52 punts en 20 minuts i perdia els parcials dels dos quarts 31-24 i 21-18.

Reacció del Sitges a la sortida de la segona part, especialment en l’aspecte defensiu, deixant anotar tan sols 1 punt al Vilatorrada en vuit minuts, per 16 punts anotats dels del Garraf i capgirant el marcador 53-58, que al final del quart seria 58-63. Al darrer quart, de nou el Sitges recuperà forces en el minut de temps mort i endossà al Vilatorrada un nou parcial de 0-9, el que feia que el marcador reflectís un 58-72, superant ara la barrera psicològica dels 10 punts, però favorables al Sitges en la fase decisiva del partit. D’aquí fins el final del partit intercanvi de cistelles, amb un bàsquet control del Sitges, que mantenia les diferències de 10 punts en el marcador, punt amunt o punt avall, fins el final del partit 73-85.

Partit que en principi semblava de tràmit i que al final es complicà per les circumstàncies, però que el Sitges resolgué en el segon temps amb ofici i sacrifici, sobre tot defensiu, amb dos jugadors, Sabater i Roger, que van haver de jugar 40 minuts.  Remarcable també que dels set jugadors que varen poder finalitzar el partit, cinc van anotar més de deu punts: Jordi, Roger, Xavi, Mauro i Alex.

Les properes setmanes prometen emocions fortes per els jugadors i seguidors del Bàsquet Sitges. Aquesta setmana (22-11-14), derbi comarcal entre La Parròquia - Samà de Vilanova i el Bàsquet Sitges, dissabte a Pins Vens, a les 18:00 hores.

La següent setmana, diumenge 30 de novembre, a les 19:30 hores, desplaçament del Sitges a Lleida, a la pista de l’Alpicat, tercer classificat, amb tan sols dos partits perduts.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 03

C.B. Viladecans – Sant Gabriel “B”   68
Bàsquet Sitges “B”     56

Lledó, Marimon, Sánchez, Pérez, Albes, Villar, Vargas, Romero, Bayé, Sant, Baig

Entrenador: Galdric Bover.

Parcials:    24-16  12-15   17-16   15-9

El Sitges perd a la pista del Viladecans. Els sitgetans van alternar fases de bon joc i defensa, amb altres períodes on la desconnexió en defensa i un atac massa desorganitzat propiciava un joc fàcil per als locals. Tot i arribar a perdre per 10 punts (41-31), a l'inici del tercer quart, el Bàsquet Sitges aconseguia remuntar el partit i posar-se per davant gràcies a un parcial de 0-13. A partir d'aquí, però, l'equip va patir una davallada en el joc que els locals van saber aprofitar fins al final del partit.

La propera setmana, dissabte 22 de novembre, a les 16:00 hores, a Pins Vens contra C.B. Hortonenc.

Sots 21 Masculí – Nivell A-1 – Grup 01

C.B. Matadepera Taronja     61
Bàsquet Sitges “A”     43

Eugenio, Andreu, Miquel, Porras, Albert, Hamzah, Brandon, David, Barberà, Nil.
Entrenador: Rubén Hernández

La propera setmana, dissabte 22 de novembre, a les 19:30 hores, a Pins Vens contra C.B. Santa Perpetua.

Júnior “A” – Masculí - Nivell “A” – Grup 04

C.B. Viladecans – Sant Gabriel    69
Bàsquet Sitges “A”     52

Llonch, Selma, Martí, Sanjosé, Borrego, Serrano, Rodrigo, Royo, José, Alcázar i Hernández.

Entrenador: Baltasar Molina i Ferran Gracia.

La propera setmana, dissabte 22 de novembre, a les 12:00 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Llor.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 05
Casal Vilafranca 1      74
Bàsquet Sitges “A”     47

La propera setmana, dissabte 22 de novembre, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Sàma Vilanova.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 10
Bàsquet Samà Vilanova – CMB    84
Bàsquet Sitges “B”     65

Royo, Villellas, Arnau, Rodrigo, Garcia, Casterad, Izquierdo, Jara, Aumatell, Granados, Zitan, Alcocer, Pujante.

Parcials: 18-12  15-17   22-18   29-18

6ena jornada per a un Sitges que capgirava les coses després de la desastrosa derrota en el partit d'anada a casa, amb un fantàstic inici de partit dels nostres, que deixaria mal sabor de boca als locals per la resta del partit, aconseguint així una total disputa del 1r quart en tot moment entre ambdós equips. Encara restaven molts minuts i molt per veure, els nostres sabien que qualsevol error seria un regal per al Samà que no desaprofitaria, però la confiança dels jugadors que a mida que passaven els minuts creixia, encara complicava més les coses a un Samà que havia quedat atordit davant la intensitat del Sitges, amb un final de quart marcat per l'intercanvi de cistelles constant per part dels 2 equips.

El Sitges marxava a la mitja part només a 4 punts en el marcador dels locals, i aquesta vegada s'emportava el quart per rematar l'assumpte. La feina encara no estava resolta i els nostres eren conscients que encara restaven 2 quarts on podien passar moltes coses, malgrat que si ells no ho permetien i apretaven una mica més, tindrien opcions, i així seria.

Un cop més el Sitges seguia amb aquell ritme constant vist en els anteriors quarts, que en cap moment donava opció de marxar en el marcador a un Samà que no semblava el mateix davant un Sitges que havia estat brillant fins el moment. Una apretada dels locals en l'inici del 4rt i últim quart, alertava al Sitges de que no era moment de relaxar-se i espatllar el que havia aconseguit, malgrat que el cansanci i els nervis passaven factura en el moment menys esperat, i el Samà aconseguia ampliar l'avantatge en el marcador a falta de pocs minuts per acabar. Els nostres, per això, no es donaven per vençuts i fins ben bé l'últim minut ho van intentar, encara que la falta de temps ja era quasi bé nul·la i no va poder ser. Bona feina, Sitges!.

La propera setmana, dissabte 22 de novembre, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra Club Nou Bàsquet Vilanova BTC Guardian.

Cadet “C” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 09
C.B. Cubelles      27
Bàsquet Sitges “C”     55

Àlex, Odin, Alejandro, Albert, Yeri, Nil, Mateo, Sergi.

Entrenador: Roger Romagosa

Parcials:    11-12  6-20   6-6   4-17

El Sitges ha començat treballant bé però faltava encert. Al segon quart, s’ha incrementat la intensitat i s’ha anotat amb més facilitat, obrint una escletxa en el marcador. A la represa els dos equips han sortit sense massa criteri ofensiu i ha costat anotar, corrent amunt i avall sense control. Al darrer quart, amb més calma, els sitgetans han tornat a dominar, emportant-se el partit amb claredat.

Ha faltat contundència en les finalitzacions a cistella i més agressivitat en la defensa de jugadors sense pilota, però cal valorar positivament el joc per parelles i que tots els jugadors han sumat quan han estat a pista.

La propera setmana, dissabte 22 de novembre, a les 12:00 hores, a Pins Vens contra U.E. Sant Cugat 2.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05
Casal Vilafranca      60
Bàsquet Sitges “A”     10

Angel Sanz, Martí Milà, Marco Anoro, Xesc Albiach, Pau Chacón, Marc Villagrasa, Marc Marcet, Ramon Matas, Yan, Marcel Bielsa, Adrià Bielsa.
Entrenador: Marc Martínez i Roger Matas.

Nou partit de l’Infantil del Sitges que comença bastant equilibrat els primers 3 minuts, sense deixar anotar al rival, però la cosa varia a partir del minut 4, on un vendaval de infortunis, arremet contra el Sitges que no és capaç de mantenir el ritme defensiu i paga cara la pressió del rival amb un parcial de 20-0. La segona meitat, amb el marcador ja tancat, el rival retira pressió però encara així l'única manera de trobar cistella és a la línia de personal i algun contraatac.

La propera setmana, dissabte 22 de novembre, a les 9:00 hores, a Pins Vens contra Club Nou Bàsquet Vilanova.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 07
Càmping Bianya Roser     23
Bàsquet Sitges “A”     73

La propera setmana, dissabte 22 de novembre, a les 12:00 hores, a Pins Vens contra C.E.B. Pallejà.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 10
C.E. Gelida       35

La propera setmana, dissabte 22 de novembre, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra C.B. Abreda.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 13
C.B. La Mercè “B”      22
Bàsquet Sitges “B”     72

Marc Rubí, Thomas Horner, Pau Alcàzar, Amadeu Moyà, Boris Zhekov, Alain Vernand, Erich Schward, Adrià Fradera, Txema Cidad i Pol Saltó.
Entrenadors: Pol Sant i Aina Navarrete.
Parcials :   2-14  0-16  8-10  9-3  0-14  0-6  3-6

Aquest dissabte el Sitges visitava la pista del cuer de la lliga. Els sitgetans van començar el partit molt intensos i amb molt d'encert, acabant el segon quart amb més de vint-i-cinc punts de diferència. Després d'aquest resultat els nostres jugadors es van relaxar, deixant jugar al rival tranquil•lament. La segona part va ser un monòleg, en que els locals no van poder fer res davant d'un equip que va aconseguir tancar el marcador abans d'acabar el setè quart.

La propera setmana, jornada de  D E S C A N S.

Pre-mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 04
Bàsquet Sitges “A”

Jaume Garrigó, David Fernández, Jan Prat, Pol Velasco, Lluan Mayoral, Ignasi Giménez,
Biel Reinon, Oscar Miró, Jonatan Coleto.

Entrenadors: Anna Robert i Rafa Lledó.

Jornada de D E S C A N S.

La propera setmana, dissabte 22 de novembre, a les 9:00 hores, a Pins Vens contra BM Viladecans.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 03
Bàsquet Sitges – La Oca     53
Joventut Badalona Femení    66

Andrea 12, Gemma, Alba López 2, Marta, Sandra 12, Judit, Elia 2, Carol 11, Alba Fabre 4, Paula 7, Irene 3, Cristina.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials:    16-14  10-15  12-20   15-17

Mal partit el jugat per les sitgetanes aquest cap de setmana. Tot i que les noies del Joventut de Badalona van protagonitzar un encontre força seriós, la sensació general al Pavelló de Pins Vens era que el Bàsquet Sitges havia pogut fer alguna cosa més, tot i reconèixer l’important dispendi físic realitzat.

El començament del partit no podia anar millor per al Bàsquet Sitges, 12-4 al minut 7, amb una fluïdesa atacant que, però, s’aniria perdent a mida que passaven els minuts.

El segon quart va ser un malson per a les nostres noies. Incomprensiblement es fallaven  cistelles molt fàcils i el Joventut prenia el comandament del marcador. Només una cistella i tirs lliures sumaven punts per les sitgetanes. Tot i així, 26-29 al descans i tot per decidir.

Semblava que el mal moment ja estava superat i que el Joventut havia perdut la seva oportunitat, i de fet el Bàsquet Sitges aconseguia, al minut 4 del tercer quart, posar-se de nou per davant (32-31). No va ser així. En 3 minuts l’equip visitant feia un parcial de 0-11 i s’escapolia novament. Quedaven encara molts minuts per jugar, però les sitgetanes, massa nervioses i potser també massa accelerades, no sabien imposar un ritme al partit que afavorís els seus interessos. Es queia doncs en un estira i arronsa,   on tan aviat es reduïen les diferències a 6-8 punts, com per culpa de la precipitació es situaven a 13-14 punts.

Tot i la derrota, partit d’aquells on una assossegada  lectura  pot permetre extreure importants ensenyaments de cara a futures confrontacions en una lliga on queda clar que s’haurà de lluitar fins l’última jornada.

La propera oportunitat, el dissabte a la pista del C.B. Valls Seremex, que encara no coneix la victòria  i que serà un rival molt perillós per aquest mateix motiu.

El proper cap de setmana, dissabte a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Valls Seremex.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 03

Bàsquet Sitges       60
U.E. Sant Gabriel – Viladecans    47

Maria Mayolas 14, Cristina Navarro, Anna Robert 2, Marta Alcalà 9, Patricia Garcia 23, Desiree Marín 1,Ariadna Ortega, Federica Sota,Andrea Llopis 1,Olga Romero 10, Eva Vendrell, Núria Sales.

Entrenador: Cristian Sánchez.

Parcials:    4-10  14-13   19-12   23-12

Les jugadores del Sitges inicien el partit amb molta relaxació i seguint el ritme de l'equip contrari que fa que col·loquin per sota del marcador durant el primer 20 minuts; tot i això, saben que han de reaccionar per poder-se mantenir a dalt de la classificació contra un equip que no ho està posant fàcil.

Desprès del descans, comencen a lluitar la pilota i anar més dures en defensa, empatant el partit amb molt bones accions en atac, en la selecció de tir, i defenses organitzades. Gràcies a aquests petits detalls les jugadores del Sitges es posen per davant de marcador, agafant una diferència al final del partit de 13 punts, per endur-se la victòria.

El proper cap de setmana, dissabte a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Matadepera Taronja.

Júnior  Femení – Nivell “B” - Grup 03

A.E. l’Esquitx      45
Bàsquet Sitges      52

Nerea 14, Elena 10, Margaux 2, Ari 7, Eulàlia, Xana 10, Aroa 9.

El partit es presentava amb bastant dificultat ja que anàvem amb 7 jugadores, però amb la capacitat de sacrifici, concentració i joc d'equip, es va tirar endavant fins a guanyar-lo de manera justa ja que la major part de l’encontre es va anar per davant. Començament amb intercanvi de cistelles del dos equips, no va ser fins al 2on quart quan es va aconseguir un avantatge de 6 punts fins a arribar a la mitja part amb +3.

3r quart en que l'equip local va reaccionar per posar-se per davant, però la determinació de les juniors va donar el tomb un altre cop fins a +6. L’últim quart es va resistir fins a aconseguir la victòria de manera molt merescuda.
Aquesta victòria ha donat molta confiança i de seguir així s'anirà cap amunt. Cal destacar com a màxima anotadora a Nerea, amb 14 punts. També Elena, Xana, Ari i Aroa van destacar en anotació. Margaux i Eulàlia van treballar molt bé en defensa.

Bàsquet Sitges       27
C.E. Escolapis Igualada     46

Nerea, Elena, Margaux, Ari, Eulalia, Xana, Jana, Marta, Aina, Aroa.

Partit que es preveia igualat però d'aquells que fins al final no se sap qui guanyarà.
Un fet aliè a l’equip va condicionar el seu joc i va fer descentrar les jugadores. Això es va produir a punt d'arribar a la mitja part, fins llavors l'avantatge era nostre d’1 punt.
Tenint en compte que el dissabte vàrem jugar i guanyar amb 7 jugadores, el cansanci es va notar, en haver de jugar dos partits seguits.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10
Bàsquet Sitges “A”     75
U.B. Llefià “A”      28

Núria G., Carlota M., Jana L., Anna A., Xènia S., Ainhoa R., Marta F.(lesionada), Marina H., Emma S.

Entrenadores: Carol Ivorra i Alba López.

Parcials:    12-7  25-10   18-10   20-1

Partit jugat amb intensitat, on les jugadores locals sortien molt encertades en atac, tot i que els primers deu minuts de partit perdien moltes pilotes. El segon quart sortien molt més concentrades i, amb una bona defensa i sortint ràpid al contraatac, aconseguien emportar-se aquesta diferència a la mitja part.

La segona part del partit baixaven el ritme en defensa i això feia que les visitants aprofitessin per anar sumant al marcador; tot i així, el bon moviment de pilota en atac i l'encert seguia marcant la diferència. L’últim quart, les sitgetanes sortien amb més ganes i amb una defensa individual aconseguien fer un parcial de 16-0 i acabar jugant els últims minuts de partit més relaxades.

Molt bon partit, treballant cada dia, anem millorant!.

El proper cap de setmana, dissabte a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Palcam.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 07
Bàsquet Sitges “A”              21
BF Viladecans “A”      72
Judit, Vinyet, Bea, Nina, Berta, Marina, Carlota, Alba, Cris, Emma, Sara.
Entrenador: Roger Romagosa.

Parcials:   6-22 6-17  9-17  0-16

Partit dominat en tot moment pel Viladecans, equip que ha guanyat tots els partit per més de 50 punts. Malgrat el marcador, les sitgetanes han ofert una bona imatge, tot i que ha faltat continuïtat en les idees ofensives. Davant una defensa pressionant, les sitgetanes han començat el partit movent-se bé i aconseguint bons llançaments però l’encert no ha acompanyat.

La resta del partit ha faltat circulació de pilota i jugar amb els espais. Cal que l’equip treballi més als entrenaments per no veure’s superades davant equips més intensos.

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell A – Grup 04

El proper cap de setmana, diumenge a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del JET.

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 07
Bàsquet Sitges “A”     60
BF Viladecans      56

Parcials:    15-14  8-15   27-15   10-12

Victòria complicada i merescuda de les nostres minis contra les primeres classificades. Les nostres van sortir una mica adormides en el primer quart, fet que van aprofitar les de Viladecans per posar-se per dalt en el marcador. Els següents quarts les sitgetanes, amb una bona defensa, van aconseguir com formigues anar rascant punts en el marcador i així arribar a l'últim quart perdent de dos punts. En aquest últim quart les nostres no van deixar anotar ni una cistella a les visitants, provocant el resultat final.

El proper cap de setmana, diumenge a les 9:15 hores, desplaçament a la pista del Femení Bàsquetfels 2004.

Mini “B” – Femení – prèvia – Nivell D – Grup 05
Bàsquet Sitges “B”     44
A.E.Minguella A Citroën–Automoció Badalona 49

Parcials:   4-0  0-13  3-2  1-10   7-4  2-6  12-9  15-5

Derrota contra l’A.E Minguella per culpa d'un quart dolent on ens han fet 13 a 0, i que desprès no hem pogut recuperar. Però bon partit per part nostra ja que, de perdre de 50 a casa seva a perdre de 5 a casa nostra, han demostrat la millora de jugar com toca, amb cinc obertes, espais, agafant el rebot i mirant cap endavant.

El proper cap de setmana, diumenge a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del CBF Cerdanyola – Negre.