Resum de la desena jornada de l'OK Lliga Masculina

CE Noia. CE Noia - Tordera

Aquesta jornada s’ha vist afectada per la disputa en el cap de setmana de la tercera jornada de la Lliga Europea de clubs. Dimarts es van jugar dos partits el Barça-Cerceda i el Vendrell-Voltregà.

En el primer el F.C. Barcelona va golejar a l’equip gallec per 13 gols a 1 i va sumar una setmana més d’imbatibilitat en aquesta  OK Lliga, davant un equip que portava una marxa excel·lent en la competició, però que presentava baixes importants  especialment quan juguen fora de la seva pista. La primera part va finalitzar amb un 3 a 0 amb gols de Gual Torra de penal i R. Garcia. En la segona festival de gols en que hi van participar els vuit jugadors de camp dels blaugranes. El gol gallec el va marcar Fernandez Garcia de falta directa.

En el partit jugat a Vendrell, va saltar la sorpresa, sino total si a mitges pel recorregut dels locals enguany, amb la victòria del Voltregà per 3 gols 5. Malgrat això van ser els de P. Varias qui en la primera part es van avançar amb dos gols de Miras i Creus, però Dani Rodriguez els va igualar amb dues dianes abans dels descans. El marcador no es va moure fins l’equador de la segona part amb dos gol en menys d’un minuts dels osonencs Tirso Gómez i Vargas. A poc menys de nou minuts Ll. Ferrer escurçava distàncies, però de nou Tirso Gómez deixava llest per sentencia el partit amb una falta directa en el minut final.

En el duel comarcal el Vilafranca va aconseguir una victòria que li dona aire, davant un Calafell al que sembla li han tocat al seu porter Arellano des de terres gallegues. Els vilafranquins sempre van portar la iniciativa en el marcador i al descans ja guanyaven per 1 gol a 3 amb gols de Caldú, Navarro i Rocasalbas de penal, mentre que Rosa feia la diana local. En la segona part l’encert de Rocasalbas a bola aturada –3 gols de falta directa i un de penal, i un darrer de R. Fernàndez, van fer inútil qualsevol esperança local, malgrat els tres gols marcats pel M. Vergés, Gabarra i Galbas respectivament.

En els partits de dissabte la sorpresa va caure a Sant Sadurní on els locals no van poder derrotar  al Tordera que els va sorprendre al col·locar un 0 a 3 en el marcador al descans amb gols de Berni, Martos i Manel Garcia. En la represa el Noia va ser incapaç de remuntar el partit ja que pràcticament a cada gol seu rebia la resposta torderenca. Bargalló, Del Amor i F. Gil aquest en el darrer minut van marcar pels de F. López mentre que Aldrih i de nou M. Garcia ho feien pels del Maresme.

En el partit disputat dimecres a Riazor el Liceo va guanyar per la mínima a l’Alcoi, en un partit força mogut especialment en la segona part. El primer temps va complir amb el guió habitual dels gallecs, que desprès d’encaixar un gol de Formatjé, van posar la directa i en van fer quatre –J. Bargalló, J. Lamas de penal, Vives i de nou Lamas. Només començar la segona part un nou gol local del mateix J. Lamas que en va fer quatre en total, semblava tot dat i beneït, però els alacantins es van espavilar en marcar quatre gols seguits – Arche, Aguilar i dos de Formatje el darrer de falta directa, es van posar amb l’empat a manca de poc més de nou minuts. Els de C.Gil es van posar les piles i els germans Lamas van marcar dos gols i malgrat un darrer gol visitant –Aguilar – van poder evitar la que hauria estat la gran sorpresa.

En el duel d’equips que van pujar enguany, el Mataró va aconseguir la primera victòria de la temporada i també els seus primers punts en derrotar al Manlleu per 6 gols a 4. Partit força igualat especialment en la primera part que al final assenyalava un marcador d’empat a dos gols Mangas i Povedano de falta directa pel Mataró i Prims i Martinez pels osonencs. En la segona part els locals es van avançar amb tres gols –Casas de penal, Parera i Florenza, però en els darrers cinc minuts es podia haver girat la truita, ja que Julià primer i Martinez van deixar la mínima diferència en el marcador a favor dels local, que van respirar quan Povedano transformava una falta directa en el darrer minut

El Reus Deportiu va trencar la mala ratxa derrotant a l’Igualada en un partit força competit i en el que la tranquil·litat pels locals no va arribar fins al xiulet final, ja que desprès d’una primera part que va finalitzar amb empat a un gol –Platero i Molas, va semblar que els gols de Coy i de Rubio de penal deixaven sentenciat el partit però un gol de Baliu a dos minuts pel final feia surar la intranquil·litat al Pavelló amb el Reus amb 9 faltes i no transformant un penal a manca d’un minut i mig.

El partit Vic - Lleida es juga dimarts vinent.