El Shum guanya al Patí Vilanova a Les Casernes

Eix. Victòria del Shum davant el CP Vilanova

El Shum Maçanet ha derrotat al C.P. Vilanova per 3 gols a 5 en el partit corresponent a la sisena jornada de la Primera Divisió, disputat aquest migdia al Pavelló de la Plaça de les Casernes que oferia una mitja entrada.

Res a dir de la victòria visitant, perquè és un equip molt competitiu i que compta amb uns veterans de luxe, especialment Rodri que ha jugat la totalitat dels minuts, que ha marcat dos gols i n’ha donat un altre, i que dirigeix el seu equip tant dins com fora de la pista. Per adobar-ho compta amb l’ajuda de Lladó, un altra veterà, que no participa tant, però si que ho fa en els moments Claus. I la resta de jugadors, molts amb experiència en l’OK Lliga. I això es nota. Potser ens ha sorprès la poca presència de Gelmà, una promesa que ens va agradar i molt en la darrera visita del Shum i que l’hem vist un xic apagadot.

Pel Vilanova, una primera part força bona i un certa baixada en la segona, però avui força correctes en defensa. J.M. Escofet molt bé, i també destacar a C. Ramirez, que ha fet dos gols i farà pensar a J.L. Del Riu que avui, i vist des de la graderia ens ha obsequiat amb algunes decisions, si més no extranyes.

La primera part ha començat força bé amb dos gols locals, el primer amb un  remat d’Aragonés en el minut 7 i el segon de C. Ramirez desviant a boca de canó una bola penjada dins de l’àrea en el minut 18. Però un minut més tard penal, si més no rigorós  i Gelmà l’ha transformat. Aquest gol ha donat ales al Shum i Rodri un minut i mig més tard ha enviat un tret imparable, i pràcticament sobre la botzina una bona combinació dels gironins l’ha resolt Rodri per fer el tercer gol.

En la segona part i en el minut tres, penal a favor del Patí –també ens ha semblat rigorós, que Salvadó ha enviat a la base del pal, i en el minut 5 gol de Parra, amb un bloqueig no xiulat dins de l’área vilanovina. Una blava a Salvadó no l’ha aprofitat Parra, però Garcia ha finalitzat una bona jugada amb un altre canonada. Era el 2 a 5 i el partit estava, si més no decidit en el minut 7.

El Vilanova ha tingut les seves opcions, la primera amb una targeta blava a Terns que Salvadó no ha aprofitat, la segona amb el gol de C. Ramirez en el minut 12 que donava esperances, però de nou en el 20 no ha aprofitat, aquest cop Aragones la falta directa acumulativa, que hagués donat emoció i qui sap si quelcom més.

A manca de 6 segons, els arbitres es podien haver estalviat una targeta blava a, Cordoba que no han transformat els visitants

Fitxa partit

C.P. VILANOVA.- Escofet, Aragonés, Salvadó, Cristià, De Eguia (equip inicial) Ramirez, Raventós, Córdoba

SHUM MAÇANET.- Luzón, Rodri, Parra, Garcia, Pujol (equip inicial) Lladó, D. Gelmà, Terns

Arbitres .- Srs. I. Galán i J. Navales. Discrets sense passar-se

Gols

Primera part

1-0- Aragonés (min 7); 2-0- Ramirez (min 18); 2-1- Gelmà de penal (min 19); 2-2- Rodri (min 20 i mig); 2-3- Rodri (min 24)