Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (7) Guillem Fox, Jordi Ferrer, Jordi Creus, Sergi Miras, Eloi Mitjans - cinc inicial – Lluís Ferrer, David Martínez, Aleix Cid, Èdgar Juncosa i Xús Fernández.

FC PORTO (9): Nelson Magalhaes, Pedro Moreira, Jorge Silva, Ricardo Oliveira, Ricardo Barreiros  - cinc inicial – Edo Bosch, Reinaldo Ventura, Jose Costa, Vitor Pinto i Hélder Nunes.

Gols
1-0 (3') Sergi Miras; 2-0 (6') Eloi Mitjans; 2-1 (13') Pedro Moreira; 3-1 (19') Sergi Miras, de penal; 3-2 (22') Jose Costa, 4-2 (28') Eloi Mitjans; 5-2 (32') Eloi Mitjans; 6-2 (33') Eloi Mitjans; 6-3 (40') Jorge Silva;  7-3 (41') Lluís Ferrer; 7-4 (42') Jorge Silva; 7-5 (43') Jorge Silva; 7-6 (45') Ricardo Oliveira; 7-7 (46') Hélder Nunes; 7-8 (46') Jorge Silva, i 7-9 (49') Ricardo Oliveira.

Àrbitres: Ferrari i Galoppi.

Targetes: blava a Sergi Miras (16').

Abans de començar el partit els nens de l'Escola d'Hoquei van sortir amb l'equip a la pista i es van fer una foto amb els jugadors, i al descans van fer una petita exhibició sobre el seu aprenentatge d'anar amb patins.

El Moritz de Vendrell va començar amb molta força i encert de cara a la porteria. Al minut 6 guanyava 2 a 0 amb gols de Sergi Miras i Eloi Mitjans. Al minut 13 Pedro Moreira va retallar distàncies en el marcador. Al minut 16 Sergi Miras va rebre una targeta blava. Fox va aturar la falta directa consegüent. Al minut 18 els àrbitres van assenyalar penal en contra del Vendrell i Fox va tornar a aturar. Al minut 19 el Vendrell va tenir un penal a favor i Sergi Miras va fer el 3 a 1. Al minut  22 Jose Costa va fer el 3 a 2, resultat amb el qual es va arribar al descans. A poc de començar la segona part Eloi Mitjans va fer el 4 a 2. Al minut 32 el mateix Mitjans va fer el seu hat trick particular i, al minut següent, va fer el quart gol del seu compte particular. Al minut 40 el Porto va fer la desena falta. Xixi Creus no va transformar la falta directa. Al mateix minut Jorge Silva va fer el 6 a 3. Tot seguit, en uns minuts elèctrics Lluís Ferrer i Jorge Silva (2 gols) van posar un 7 a 5 al marcador. Al minut 45 Ricardo Oliveira va posar el Porto a un gol. Al minut 46 Hélder Nunes va fer l'empat. Al mateix minut Jorge Silva va avançar per primera vegada el Porto. Al minut 48 va caure la desena falta del Vendrell. Guillem Fox va aturar la falta directa d'Hélder Nunes. Tot seguit, els àrbitres van assenyalar penal a favor del Vendrell. Al darrer minut, Oliveira va fer el 7 a 9 definitiu.

El proper dissabte 29 de novembre el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a Manlleu en partit de l'OK Lliga.