Atletisme

Més de 300 corredors participen a la Vallmoranta 2014

Eix. Guanyadors de la cursa llarga masculina Vallmoranta 2014

340 persones van participar dissabte passat a la 4a edició de la Vallmoranta, la cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta, que tenia un recorregut curt de 5km pensat sobretot per famílies i un de llarg de més de 30. La competició es va fer per muntanyes penedesenques, i la jornada va transcórrer amb un ambient esportiu i festiu.

La victòria de la cursa llarga en la categoria masculina se la va endur un equip format per tres corredors provinents de les Terres de l’Ebre: Oriol Pellissa, Lluís Saladié i Roger Moras. La guanyadora de la femenina va ser Eva Bové, mentre que el trofeu de la mixta va ser pel tàndem entre Kenneth Colell i Meritxell Martell.

Pel que fa a la cursa curta, el guanyador va ser David Farell. El segon lloc va ser per l’equip format per Xavier i Llorenç Sánchez, i el tercer per Andreu Mas.

Els beneficis recaptats aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties del cor.