La Parròquia - Samà de Vilanova   64

Marc, Jordi 11, Roger 16, Edu 13, Noel 6, Xavi 12, Mauro 7, Toni 6, Nacho, Alex 12, Velasco 6, Rafa, Ramón.

Entrenador: Edu Piñero.      Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials:    25-8  20-18  26-16   18-22

Derbi comarcal a Pins Vens que enfrontava el Bàsquet Sitges i el Samà de Vilanova. El Sitges arribava com a líder invicte aquesta desena jornada, en tant que el Samà era el setè classificat, amb cinc partits guanyats.

Els de la Blanca Subur tenien les baixes de Marc Sabater i Nacho Vicente i eren convocats: en Rafa Lledó i en Ramón Marimon del “B”. El cinc titular el formaven N. Velasco, A. Rodríguez, J. Domínguez, X. Sabater i E. Riu.

Els jugadors de Piñero van sortir disposats a no deixar-se sorprendre pel Samà, amb una defensa sense fissures. Al minut cinc, el Sitges ja duia un parcial de 11-0, al final del quart (25-8). Certa relaxació defensiva del Sitges i l’inici de les rotacions feren que el segon quart es tornés en un quart més igualat (20-18), i el Sitges marxés al vestidor amb quasi 20 punts d’avantatge (45-26).

A l’inici de la segona part, els locals sortiren decidits a sentenciar i així ho van fer, tot i l’increment defensiu del Samà. El Sitges, sota l’encertada direcció de Nacho Velasco, que anotà en aquest final de quart 6 punts consecutius i també donà assistències als pivots interiors, on destacà especialment Roger Pérez que, amb 16 punts, fou el màxim anotador del partit.

Al final del tercer quart (71-42) i un darrer quart de tràmit on el Samà escurçà les diferències fins el 89-62 final.

Remarcar que al final del tercer quart en Mauro Pérez tingué una rebrincada al turmell que el va fer deixar la pista i és dubte per la propera setmana, on el Sitges té un difícil desplaçament a Lleida, a la Pista de l’Alpicat (que és el tercer classificat), diumenge a les 19:30 hores, i on també cal sumar-hi la baixa de Nacho Vicente.

Classificació.
1.- Bàsquet Sitges 20 pt. 2.-AEC Collblanc 19 pt. 3-4.- Alpicat i Molins amb 18 pt.

La següent setmana, diumenge 30 de novembre, a les 19:30 hores, desplaçament del Sitges a Lleida, a la pista del C.B. Alpicat “A”, tercer classificat, amb tan sols dos partits perduts.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 03

Bàsquet Sitges “B”     72
C.B. Hortonenc      49

Lledó, Marimon, Sánchez, Pérez, Albes, Villar, Vargas, Romero, Bayé, Sant, Baig

Entrenador: Galdric Bover.

Parcials:    15-10  18-11  15-12   24-16

El Sènior “B” del Sitges es retroba amb la victòria, a casa, davant del C.B. Hortonenc. L'equip visitant, amb moltes baixes, va plantejar un partit a partir d'una defensa zonal utilitzada gairebé durant tots els minuts. Tot i això, els sitgetans van saber atacar amb paciència la zona aconseguint petits avantatges a cada període. Després del descans i amb un avantatge de dotze punts (33-21), la tònica del partit no va canviar. La intensitat local en el joc va ser molt baixa durant tot el partit i només a l'últim període es va poder veure un Sitges més concentrat i més agressiu, amb ganes de córrer i amb una millor circulació de pilota.

La propera setmana, dissabte a les 20:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castellbisbal “B”.

Sots 21 Masculí – Nivell A-1 – Grup 01

Bàsquet Sitges “A”     46
C.B. Santa Perpetua     52

Eugenio, Jaume, Andreu, Miquel, Porras, Albert, Hamzah, Brandon, David, Guillem, Barberà, Nil.

Entrenador: Rubén Hernández

La propera setmana, diumenge a les 19:00 hores, desplaçament a la pista del Qbasket Sant Cugat “B”.

Júnior – Masculí - Nivell “A” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A”     48
Bàsquet Llor      70

Llonch, Selma, Martí, Sanjosé, Borrego, Serrano, Rodrigo, Royo, José, Alcázar i Hernández.

Entrenador: Baltasar Molina i Ferran Gracia.

Parcials:    13-19  7-20  6-13   22-18
Nova derrota del Júnior, fruit de una defensa molt tova i d'un atac desencertat, que, tot i anar millorant a cada partit, encara té molts punts per polir. Tot i aixó, el parcial a l'últim quart va ser pels de casa. Anotadors destacats: David Alcázar 11 (3 triples), Lluis José 12, Marc Hernández 10.

La propera setmana, diumenge a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castellbisbal Lila.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 05

Bàsquet Sitges “A”     50
Bàsquet Sàma Vilanova     81

Partit amb bones sensacions a pesar del resultat. El Sitges no es va donar per vençut en cap moment, tot i que van iniciar el partit amb poca convicció de victòria. Un resultat molt escurçat respecte a l'anada, en el que es podria haver retallat més a no ser de les segones oportunitats regalades a l'equip vilanoví, permetent rebots ofensius sota cistella.

La propera setmana, dissabte a les 16:30 hores, desplaçament a la pista de Catalana Occident Manresa Vermell.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 10

Club Nou Bàsquet Vilanova BTC Guardian  62

Royo, Villellas, Arnau, Rodrigo, Garcia, Casterad, Izquierdo, Jara, Aumatell, Granados, Zitan, Alcocer, Pujante.

Parcials:12-12  18-16  10-26   23-8

7ena jornada per al Sitges, una jornada marcada per la disputa, degut a la sorpresa i victòria del Sitges en l'últim quart davant la superioritat del Vilanova en el partit d'anada. La bona feina dels nostres des del minut 1 alertava de bon començament al Vilanova que aquesta vegada no els seria fàcil i només seria qüestió de minuts. El constant intercanvi de cistelles i el jocs intens d’ambdós equips portava a un final del 1r quart amb empat en el marcador. Encara restaven 3 quarts, i si els nostres volien marcar la diferència des d'un principi, haurien d'anar per feina, ja que en cas contrari el Vilanova se'n aprofitaria dels errors per castigar!.

Malgrat algunes boles perdudes, fruit d'atacs poc fluids i faltes absurdes d’intensitat en el joc del Sitges i l'encert es posaven de part seva, portant als nostres jugadors 2 punts amunt en el marcador a la mitja part. El Vilanova semblava que havia quedat sorprès altra vegada davant l’ intensitat del Sitges, peró tots érem conscients que la feina encara no s'havia fet.

Era d'esperar, un parcial del Vilanova en el transcurs del 3r quart, deixava al Sitges inactiu, perdut en el moment. Encara que el Sitges havia sortit relaxat i el Vilanova aconseguia obrir un avantatge de 13 punts en el marcador a final del quart, no seria per gaire temps, ja que l'efectivitat en defensa dels nostres només sortir al 4rt i últim quart, tornava a posar les coses lloc. El Sitges tornava a sorprendre una vegada més al Vilanova, que semblava confiat de la situació. Els nostres pagaven al Vilanova amb la mateixa moneda, amb un parcial que no només igualava altra vegada el partit, sino que rematava la feina a pocs minuts del final!. Bona feina, Sitges!.

La propera setmana, diumenge a les 12:45 hores, desplaçament a la pista del Cofrelec – CBS.

Cadet “C” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 09
Bàsquet Sitges “C”     29
U.E. Sant Cugat 2      73

Àlex, Odin, Alejandro, Albert, Yeri, Nil, Mateo, Sergi, Nico

Entrenador: Roger Romagosa

Parcials: 4-23  11-15  8-23   6-8

Els sitgetans han començat el partit permetent a l’equip rival anotar amb molta facilitat i perdent moltes pilotes per males decisions en la passada. Al segon quart, els sitgetans han fet atacs amb més criteri anotant al principi i al final de parcial, però uns minuts de clar domini visitant feien molt difícil la remuntada. A la segona part, després d’alguna bona circulació de pilota per part del Sitges, l’equip visitant ha plantejat una pressió a tota la pista que ha bloquejat bona part dels atacs locals, que han estat incapaços de superar la pressió amb ordre i bones passades.

L’equip va millorant en quant al joc col•lectiu en atac posicional i la utilització dels espais, però cal una major intensitat tant ofensiva com defensiva.

La propera setmana, diumenge a les 9:15 hores desplaçament a la pista del C.B. Joventut Castelldefels.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05

Bàsquet Sitges “A”     40
Club Nou Bàsquet Vilanova    45

Angel Sanz, Martí Milà, Marco Anoro, Xesc Albiach, Pau Chacón, Marc Villagrasa, Marc Marcet, Ramon Matas, Yan, Marcel Bielsa, Adrià Bielsa.
Entrenador: Marc Martínez i Roger Matas.
La propera setmana, dissabte a les 16:00 hores, desplaçament a la pista de C.B. Cornellà 01.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 07

Bàsquet Sitges “A”     80
C.E.B. Pallejà      29

Victòria clara i contundent que fa que els sitgetans segueixin líders una jornada més. Els sitgetans van sortir molt endollats i no van donar cap opció al rival. Destacar la gran defensa tota la pista i el gran encert en el tir exterior. Remarcar també la feina d'Alejandro de cara a cistella, i la tasca defensiva d'en Gonzalo.

La propera setmana, diumenge a les 9:30 hores, desplaçament a la pista de la Clínica Abad – CBS.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 10

C.B. Abreda       30

La propera setmana, dissabte a les 17:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Cunit.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 13
Bàsquet Sitges “B”

Marc Rubí, Thomas Horner, Pau Alcàzar, Amadeu Moyà, Boris Zhekov, Alain Vernand, Erich Schward, Adrià Fradera, Txema Cidad i Pol Saltó.
Entrenadors: Pol Sant i Aina Navarrete.
Setmana de  D E S C A N S.

La propera setmana, diumenge a les 10:30 hores, desplaçament a la pista de del C.B. Joventut Castelldefels.

Pre-mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 04
Bàsquet Sitges “A”     32
BM Viladecans      20

Jaume Garrigó, David Fernández, Jan Prat, Pol Velasco, Lluan Mayoral, Ignasi Giménez,
Biel Reinon, Oscar Miró, Jonatan Coleto.

Entrenadors: Anna Robert i Rafa Lledó.

La propera setmana, dissabte a les 12:00 hores, desplaçament a la pista de Torrons Vicens BC Sant Joan Despí “A”.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 03

C.B. Valls Seremex     51
Bàsquet Sitges – La Oca     72

Andrea, Gemma, Alba López, Marta, Sandra, Judit, Elia, Carol, Alba Fabre, Paula, Irene, Cristina.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials:    10-20  21-15  9-15   11-22

El Sènior femení va jugar dissabte a la pista del C.B. Valls Seremex, equip que encara no coneixia la victòria  i que a priori podia resultar un rival molt perillós per aquest motiu.

Però res més lluny de la realitat. Només començar el partit ja es va veure que el C.B. Valls era un equip molt fluix i assequible, peró molt disciplinat, tant en atac com en defensa, sobretot en la defensa, cosa que en alguns moments va causar problemes a les nostres per poder atacar amb comoditat.

L’atac va tenir moments millors i pitjors, sobretot en els tres primers quarts, on van haver molts minuts de joc desordenat i amb moltes pèrdues de pilota.

A l’últim quart, la cosa va millorar i jugant amb més cap i també amb més calma, la diferència en el marcador va anar augmentant, per arribar al final amb victòria per les sitgetanes.

En general i com a punt negatiu coincident en tot el partit, s’ha de dir que la defensa del nostre equip va ser molt poc intensa, i a vegades també es notava falta de concentració, i això no es pot permetre perquè s’ha d’estar sempre al cent per cent.

El proper cap de setmana, diumenge a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del Qbasket Sant Cugat “A”.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 03

C.B. Matadepera Taronja     46
Bàsquet Sitges       64

Maria Mayolas 10, Cristina Navarro 2, Anna Robert 10, Marta Alcalà 6, Patricia García 15, Desiree Marín, Ariadna Ortega, Federica Sota, Andrea Llopis 2, Olga Romero 15, Eva Vendrell 4.
Absències: Nuria Sales.

Entrenador: Cristian Sánchez.

Parcials:    11-23  16-11  12-8   18-11

Les jugadores del Sitges es desplacen a Matadepera. Un partit que es pot presentar amb complicacions, però amb un inici molt important fa que l'equip surti molt fort, la qual cosa permet encaixar només 11 punts en el primer període.

Un punt de relaxació en certs moments fa que tota la feina feta sigui poca i que tornar a treballar costi més; tot i així, aconsegueixen al final ampliar la diferència.

El proper cap de setmana, dissabte a les 16:00 hores, a Pins Vens, contra C.B. Sentmenat.

Júnior  Femení – Nivell “B” - Grup 03

Bàsquet Sitges

Nerea, Elena, Margaux, Ari, Eulalia, Xana, Jana, Marta, Aina, Aroa.

El proper cap de setmana, dissabte a les 18:00 hores, a Pins Vens, contra B.F. Castelldefels.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10

Palcam       96
Bàsquet Sitges “A”     37

Núria G., Carlota M., Jana L., Xènia S., Ainhoa R., Marina H., Emma S., Noelia V., Anna A. i Marta F. (absents).

Entrenadores: Carol Ivorra i Alba López.

Parcials:    25-12  30-9  18-2   23-14

Derrota contundent davant les líders, amb 7 jugadores.

El partit es presentava complicat, el camp de les primeres i el nombre de baixes que augmenta setmana a setmana, sense recuperar-ne de moment a cap. Tot i que el primer quart les barcelonines van encistellar 25 punts, les cadets del Sitges van saber plantar cara i van estar molt encertades de cara a cistella. La falta de rotació i la frustració per els contraatacs continus de les locals van fer que les sitgetanes baixessin els braços a partir del minut 4 del segon quart.

La segona part, tot i haver molt bones jugades, el cansanci va passar factura i va deixar a les sitgetanes fora del partit.

El proper cap de setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra AEC Collblanc Torrassa “B”.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 07

Bàsquet Sitges “A”              51
Nou Bàsquet Olesa      50

Judit, Vinyet, Bea, Nina, Berta, Marina, Carlota, Alba, Cris, Emma, Sara.

Entrenador: Roger Romagosa.

Parcials:   14-14   14-10   10-9   13-17

Partit molt igualat que s’ha decidit en els darrers segons a favor del Sitges. Les locals han començat el partit adormides, sense moviment en atac i sense dificultar prou l’atac rival. La intensitat sitgetana ha augmentat però no s’ha jugat massa bé en atac posicional. L’encert en els instants finals ha permès una victòria que, amb atacs més fluïts i sense tants errors no forçats, hauria pogut ser menys agònica. Cal agrair la bona feina de l’Elisenda i la Martina.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra Torrons Vicens BC Sant Joan Despí.

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell A – Grup 04

JET de Terrassa      56
Bàsquet Sitges “A”     36

Parcials:    8-4  10-2  16-13   22-17

Fins el sisè període les sitgetanes no han començat el partit. Tota la primera part han estat adormides. Després s’han posat les piles, han començat a defensar i han arreglat el marcador.

El proper cap de setmana, dissabte a les 16:00 hores, a Pins Vens, contra Joviat – La Salle “A”.

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 07

Femení Bàsquetfels 2004    16
Bàsquet Sitges “A”     66

Parcials:    25-4  14-4  11-6   26-4

Partit fàcil, el disputat aquest passat cap de setmana a Castelldefels. Les sitgetanes van sortir força concentrades, robant nombroses pilotes i concloent amb cistelles fàcils, per aquest motiu
les nostres se'n van a la mitja part amb un resultat bastant favorable.

A la segona mitja part, per culpa del cansament (ja que vam anar amb 8 jugadores), el ritme defensiu va disminuir, igual que els contraatacs, per això a les nostres no els va quedar cap més remei que jugar en estàtic, demostrant que poden jugar prou bé en equip, utilitzant el passar i tallar.
La setmana que ve és quan haurem de demostrar tot el que s'ha après durant aquesta temporada ja que ens visita l'únic equip amb el que hem perdut i va empatat en primera posició a la classificació amb nosaltres.

Mini “B” – Femení – prèvia – Nivell D – Grup 05

CBF Cerdanyola – Negre     29
Bàsquet Sitges “B”     33

Parcials:  3-2 6-2 4-3 11-4 0-8 5-4 0-8 0-2

Victoria merescuda en el camp de CBF Cerdanyola després de fer una primera part horrible i una segona part lluitada fins al final, i jugant com saben, amb 5 obertes, aixecant el cap i demostrant tot el treball fet durant les setmanes i on, per fi, hem tingut recompensa.

El proper cap de setmana, D E S C A N S.