26a Mitja Marató Ciutat de Vilanova

Dani Serra es proclama vencedor de la Mitja Marató de Vilanova

Laia Andreu va ser la corredora millor classificada en categoria femenina

Llunàtics UPC. 26a Mitja Marató Ciutat de Vilanova

Dani Serra s'ha proclamat vencedor de la 26a edició de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova, VIII Memorial Josep Inglada. La cursa, celebrada aquest diumenge 14 de desembre, va aplegar més d'un miler de participants que havien de realitzar un recorregut de 21,097 km amb sortida i arribada a les pistes d'atletisme.

Serra va completar la prova en un temps d'1h 11'32”. La segona i tercera plaça va ser per Marc Garcia amb un crono d'1h 13'41” i Sergi Montes amb 1h 16'09”, respectivament.

En categoria femenina la vencedora de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova va ser Laia Andreu que va acabar el recorregut en un temps d'1h 20'42”. En la mateixa categoria les corredores més ben classificades van ser Olga Pons, amb un temps d'1h 31'34” i Lola Brusau amb 1h 31'41”

La cursa premia també els millors temps dels corredors locals, amb el Premi VIII Memorial Josep Inglada, i que en aquesta ocasió va recaure en Sergi Montes i Anna Virgili.

El lliurament de premis va anar a càrrec del vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, i de les regidores Ariadna Llorens i Blanca Albà. El Club Esportiu UPC, com a organitzadors de la prova, va fer un reconeixement al Club de Fons Vilanova per la seva tasca durant 25 anys al capdavant de l'organització de la Mitja Marató, lliurant-los una placa commemorativa.

La Mitja Marató Ciutat de Vilanova s'ha anat consolidant com a una prestigiosa prova dins el calendari de la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona. Destaca també per l'alt nivell de participació en quan a voluntariat, havent superat en aquesta edició les dues-centes persones procedents de diverses entitats de la ciutat.