OK LLIGA MASCULINA

Gran victòria del Moritz Vendrell a la pista del Lleida

El Moritz Vendrell va aconseguir una gran victòria a la pista del Lleida amb el marcador final de 5 a 6, un resultat que apropa més l'equip dirigit per Pere Varias a la classificació per disputar la Copa. Un "hat trick" de Sergi Miras i una bona actuació del porter Guillem Fox van ser claus a l'hora de sumar els tres punts a terres lleidatanes.

Després d'una pimera part molt igualada, que va acabar amb un resultat d'1 a 1 amb gols d'Andreu Tomàs (13') i de Lluís Ferrer (17'), la segona part va ser més moguda i amb un final amb molta emoció. Sergi Miras (2 gols al 28 ' i al 31')) i Eloi Mitjans (30') van posar el marcador amb un 1 a 4 a favor del Vendrell. Al minut 36, el Vendrell va fer la desena falta i Lluís Rodero va retallar distàncies marcant la falta directa consegüent. Posteriorment, el partit va embogir i els dos equips van anar marcant gols fins arribar a un final ple d'emoció que es va decantar a favor del Vendrell. El cinquè gol del Vendrell el va marcar Miras (41') i el sisè Creus (45').

El proper dissabte 20 de desembre, a les 20 h, el Moritz Vendrell rebrà la visita de l'Alcoi, un partit on s'hi jugarà molt per a la classificició a la Copa. Per tant, es fa una crida a l'afició per venir al pavelló del Club a animar l'equip i ajudar-lo a aconseguir la victòria.