El Moritz Vendrell guanya 7 a 4 a l'Alcoi

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (7) Guillem Fox, Sergi Miras, Jordi Creus, Eloi Mitjans i Jordi Ferrer -cinc inicial- Lluís Ferrer i David Martínez.

ENRILE PAS ALCOY (4): Marc Grau, Ferran Formatjé, Pere Cañellas, Marc Figa i David Aguilar -cinc inicial- Jaume Arché, César Candanedo i Carlos Pérez.

Gols
1-0 Eloi Mitjans (1'); 2-0 Xixi Creus (5'); 2-1 Ferran Formatjé (8'); 3-1 Lluís Ferrer (11'); 4-1 Eloi Mitjans (14'); 5-1 Sergi Miras (17'); 5-2 Marc Figa (28'), de penal; 6-2 Sergi Miras (37'), de penal; 6-3 Marc Figa (38'); 6-4 Marc Figa (41'), i 7-4 Lluís Ferrer (44').

Àrbitres: Sandoval i López.

Targetes: blava a Pere Cañellas (38').

El Moritz Vendrell va guanyar 7 a 4 l'Alcoi i se situa en posicions de classificació per a la Copa, en el setè lloc, amb 20 punts.
A la primera part el Vendrell va començar amb molta empenta i al minut 5 ja guanyava per 2 a 0, amb gols d'Eloi Mitjans i Xixi Creus. Tot i que semblava que l'Alcoi reaccionava amb el gol de Formatjé al minut 8, la veritat és que el Vendrell va continuar estant encertat en atac i al descans es va arribar amb el marcador de 5 a 1. Lluís Ferrer, Eloi Mitjans i Sergi Miras van ser els encarregats de tancar aquest avantatge important de la primera meitat.

Al descans, com que estem aprop les festes nadalenques, els nens i nens que van venir el pavelló del Club van poder fer cagar el tió.

A l'inici del segon temps, Marc Figa va retallar distància en el marcador amb un gol de penal, però Sergi Miras, al minut 37, va fer el sisè per al Moritz Vendrell, també de penal. Tot seguit, Marc Figa va tornar a marcar en dues ocasions més, però els seus gols van ser contestats per un gol de Lluís Ferrer, a cinc minuts per al final. I amb el resultat de 7 a 4 va finalitzar el partit

Amb aquesta victòria el Moritz Vendrell ha fet un pas important per a la classificació a la Copa, la qual es pot materialitzar el proper dissabte 3 de gener a Igualada.