El FC Vilafranca es regala un bon Nadal derrotant el Masnou

Els penedesencs derroten amb solvència el sorprenent Masnou amb gols de Bernat, Triguero i Oribe i arriben a l'aturada festiva en una posició còmoda a la taula

Eix. Els jugadors del FC Vilafranca celebrant la victòria

FC VILAFRANCA (3): Marc Ramírez, Duran (Marcos, 55'), Medina, Joan Castillo, Josep Díez, David Cuéllar (Guti, 68'), Bernat (Antolínez, 83'), Oribe, Boira i Santi Triguero.

CD MASNOU (1): Pociello, Juanma, Dani Prieto, Éric Martínez, Guillem, Edu Domingo, Albert Lara, Jonathan Ferreira, Èric Blasco, Jordi i Guti.

ÀRBITRE: D. Congost Larrosa. TG: al local Marcos; i als visitants Dani Prieto, Jordi  i Pociello. TV: cap.

GOLS: 1-0 (17') Bernat. 2-0 (34') Santi Triguero. 3-0 (50') Oribe. 3-1 (69') Èric Blasco.

El FC Vilafranca acomiada l'any amb una victòria vital i esperançadora per 3-1 davant el CD Masnou. L'equip maresmenc, entrenat per Miguel López, ha estat una de les grates notícies d'aquesta lliga, gairebé sempre col·locat en zona de “play-off” d'ascens, però arriba a l'aturada festiva sumant 3 derrotes en els últims 4 partits.

La darrera, davant un FC Vilafranca superior, que necessitava els punts per allunyar-se de la zona perillosa i marxar de vacances amb tranquil·litat.

Partit molt complet dels d'Ivan Moreno, que han encarrilat a partir del gol de Bernat Puig, a prop del quart d'hora de partit, qui ha aprofitat una passada interior filtrada entre la defensa visitant per batre amb un xut col•locat Pociello. El degà penedesenc no s'ha conformat amb l'1 a 0 i ho ha seguit provant fins a trobar un segon gol abans del descans. Duran ha enviat una passada llarga a l'espai per Santi Triguero, que el golejador no ha desaprofitat i ha convertit en gol gràcies a una vaselina exquisida, marca de la casa.

A més, als 5 minuts de la segona meitat, el FC Vilafranca ha arrodonit la feina amb un tercer gol, obra d'Oribe, que ha ensorrat qualsevol opció de remuntada del CD Masnou. David Cuéllar (que ha estat titular després de moltes setmanes) ha servit amb intel·ligència un córner buscant Víctor Oribe al vèrtex de l'àrea, i el davanter ha enviat un xut amb molta paràbola que ha sorprès el porter David Pociello.

El gol, a vint minuts del final, d'Èric Blasco, aprofitant una jugada a pilota aturada que la defensa vilafranquina no ha encertat a rebutjar, no ha inquietat en excés l'equip d'Ivan Moreno, que ha sabut controlar el tram final de partit per no patir. El 3-1 ja no s'ha mogut, malgrat podria haver-ho fet per tots dos equips, però els porters s'han mostrat molt encertats per evitar-ho. I quan Marc Ramírez i Pociello no han pogut evitar els xuts, ha estat el pal el que ho ha fet, a rematada de Triguero.

Triomf balsàmic, regenerador pel FC Vilafranca, que permet l'equip trencar la ratxa de 3 derrotes seguides i arribar a l'aturada per festes en una còmoda zona mitjana, en 10a posició.