El sènior de l'Hipersimply finalitza la primera volta en segona posició

Cròniques dels partits disputats aquest cap de setmana pels equips del CHVNG

Eix. Plantilla del Sènior masculí del CHVNG

HIPERSIMPLY CHVNG 36 – 30 CH VILAMAJOR B (16-14)

Victòria de l'Hipersimply en el primer partit de l'any davant un rival directe per les posicions d'ascens, un molt bon equip el Vilamajor, jove i lluitador i que va col·laborar a que es pogués gaudir d'un molt bon partit al pavelló del Garraf.

El partit va ser molt intens i trepidant, amb dos equips lluitant per les posicions d'honor a la classificació i que van sortir a la pista decidits a endur-se uns punts importantíssims. La primera part va ser prou igualada, els dos equips treballaven be en defensa i en atac, exigint el màxim al rival i els gols s'anaven intercanviant entre els dos equips. Aquesta tònica va durar gairebé tot aquest primer període, tants sols en els últims minuts els vilanovins van poder aturar els atacs rivals i aconseguir una renda de tres gols, que finalment no va ser definitiva, doncs al descans s'arribà amb el resultat de 16 a 14 per als blaus.

La segona part semblava que havia de ser com la primera, doncs en els primers minuts, la diferencia de dos gols al marcador es mantenia inalterable. A cada cop vilanoví, els joves jugadors del Vilamajor, responien de la mateixa manera. Però, els blaus, no estaven per la labor de patir pel resultat i van posar una marxa més a la defensa, i poc a poc la resistència vallesana es va anar diluint. Ens uns molt bons minuts pels blaus, van aconseguir una renda de sis gols, que ja seria definitiva, 23 a 17 al minut 15. Els vallesans, de nou van reaccionar i van poder escurçar la diferencia a 3 gols, gràcies també a una serie d'errades vilanovines en atac, però, els blaus es van tornar a centrar, i ràpidament, de nou gràcies a una gran defensa, van tornar a eixamplar la distància al marcador, 30 a 23 i el partit pràcticament sentenciat. Lluny d'abaixar els braços, el Vilamajor va continuar lluitant totes les pilotes fins al final, fet que va permetre gaudir d'uns minuts finals d'un bon espectacle.

Al final 36 a 30 per l'Hipersimply i final de la primera volta on acaba segon i amb tot per decidir en una segona volta que es preveu d'infart.

JUANJO ACEITUNO

Treballadíssima victòria del juvenil
CEH Vendrell 24 - Hipersimply CHVNG 25

Alineació: Franc (P) – David (P)  – Eloi (9)  – Pere –  Ricard (1) – Kirian (2) –  Ivan – Martí (3) – Omar (1) – Toni (3) – Marc (2) – Gerard – Arnau (3) – Sergio (1)

Els juvenils pugen dos lloc a la classificació després de vèncer el Vendrell a domicili que estava amb els mateixos punts.

Els primer quinze minuts del partit han estat d’una gran igualtat, amb les defenses ben situades i amb els dos equips molt concentrats a la pista. A partir del minut 15 (6-7) un parcial dels visitants de 1-7 els ha permès posar-se 5 gols per davant, les aturades de Franc (16 en total amb un 50% d’efectivitat) i l’eficàcia en els llançaments ha permès els vilanovins arribar al descans amb un esperançador 9-13.

Els vendrellencs ha sortir molt bé en l’inici del segon temps, i han tornat a entrar en el partit amb un parcial de 3-0 que els tornava a posar només un gol per sota (12-13). Els nois d’Enric i Pere han seguit treballant de valent i no s’han deixar empatar i,després d’uns minuts d’intercanvi de gols, mantenien l’avantatge (15-18 en el minut 10). Però un seguit d’errades en el llançament davant el bon porter local permetien els del Baix Penedès empatar el partit en el minut 16 del segon període (19-19).

El partit s’ha tornat una mica boig i els parcials a favor d’un i altre equip feien que els vilanovins tornessin a posar tres gols per damunt (23-20) i que els vendrellencs tornessin a igualar (23-23). Per sort, els nostres no s’han deixat avançar en el marcador en cap moment i, després de posar-se un gol per davant 25-24, una aturada de Franc, una recuperació de pilota espectacular per part d’Arnau i un penal que els locals han llençat fora en els darrers segons de partit, els han donat una merescuda victòria

La propera setmana el “derbi” davant l’Handbol Ribes a les 18 hores al Pavelló Poliesportiu del Garraf

JOAN RULL

El Hipersimply cadete masculino gana diez partidos consecutivos

HIPERSIMPLY CHVNG  43 - 33  CH SANT JOAN DESPÍ "B"

Partido tempranero en un pabellón del Garraf gélido. El primer reto para Eva Bosque y Sergio Gallart, era conseguir que los jugadores saltasen a pista con intensidad y no se dejasen llevar por el horario, nueve de la mañana.

En los primeros compases del juego la rapidez y efectividad del Hipersimply parece que va a arrollar a los del Baix Llobregat , 4-1 en los primeros cuatro minutos. Pero nada más lejos de la realidad, los rojiblancos enseguida se sobreponen y en el minuto nueve ya se ponen un gol arriba, 6-7.

Cambio en la portería del Vilanova, ya que Roger había recibido cuatro goles consecutivos por el extremo y los entrenadores necesitaban darle instrucciones para corregir su posición en los tiros al palo corto. La salida de Arnau es un revulsivo y con una gran parada en un uno contra uno, resuelve un contraataque del Sant Joan y levanta al equipo.

La reacción pone el tanteo a favor de los locales por cinco goles de diferencia, 15-10 en el minuto dieciocho. Parecía que en este punto el partido se podía romper pero los visitantes no perdían la cara al partido y llegaban con un ajustado 24-21 al final de la primera parte. Resultado, por otra parte casi de final de partido por el volumen de goles.

La salida del Sant Joan fue muy buena y en los primeros cinco minutos redujeron la diferencia a un solo gol. Pero a los diez minutos los de Eva y Sergio ya habían dominado el partido y subían un 32-28 al electrónico. Un juego rapidísimo en ataque, fundamentado en robo de balón en defensa y pases largos , dejaban sin capacidad defensiva al equipo contrario. A partir de aquí y hasta el pitido final ni un segundo de respiro y la intensidad en ataque y defensa parecía que iba creciendo cada vez más por parte del Vilanova.

Fundamentales los cambios, una vez mas las rotaciones mantuvieron el nivel los sesenta minutos y una portería muy bien cubierta con un Arnau que salió muy concentrado  y resolvió cuando se le necesitó y un Roger que en la segunda parte dio mucha seguridad a la defensa.

El grupo sigue cumpliendo los objetivos, para mantener la posibilidad de continuar con los buenos resultados hay que mantener el nivel de trabajo en los entrenamientos y trasladar lo que disfrutan jugando al handbol a los partidos.

JUAN LUIS BIRLANGA

El Infantil masculino "A" consigue un empate en Rubí

CE MARISTES RUBI 17 - 17 HIPERSIMPLY CHVNG

Partido marcado por el numero 17, se jugó el sábado 17 y el resultado final fue de empate a 17 goles. Al margen de la anécdota , nuestros infantiles no hicieron un partido redondo, pero como siempre, dieron la cara y se trajeron un punto para Vilanova.

La parte más débil en el juego de los nuestros fue el ataque, lo intentaron todo pero no había fortuna en la finalización. No obstante la defensa fue muy sólida, poniendo en práctica un 3-2-1 que han comenzado a entrenar.

Los dos factores principales que consiguieron salvar el empate fueron la efectividad en el contraataque, fruto de la buena defensa y una excelente sucesión de paradas de Edu, que además de meter al equipo en el partido dejaron clara la buena progresión que está llevando.

En resumen, no siempre salen bien todos los partidos, pero lo que cuenta es el esfuerzo que se pone en los entrenamientos y el compromiso en realizar bien el trabajo que dirigen los entrenadores y eso hace que lleguen los resultados... y sobre todo disfrutar de jugar al handbol.