Últim partit del sènior masculí de la primera volta amb un balanç de 14 guanyats i un perdut

Sènior  Masculí – 1ª Catalana – Grup 02

A.E.S.E. “A”  57 - Bàsquet Sitges “A” 75

Marc 12, Jordi 13, Roger 9, Edu 13, Noel, Xavi 3, Mauro 11, Toni 1, Nacho 8, Alex, Velasco 5.

Entrenador: Edu Piñero. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 14-10  10-30  11-15  22-20

Aquesta setmana, difícil desplaçament del Sitges al camp de l’AESE, que és el cinquè classificat i millor equip defensor de la categoria, especialment desprès de la primera derrota del Sitges, en tota la lliga, la setmana passada a casa, contra un equip situat a l’onzena posició.

Equip inicial format per Sabater X, Domínguez, Riu, Sabater M i Vicente. El Sitges, amb molts problemes en atac com era previsible, davant del millor equip defensor de la categoria, encaixà un 7-0 i no anotaria la primera cistella de tir lliure fins el minut cinc (7-2). Tres cistelles consecutives de Jordi capgiraran el marcador (7-8) i començaren a mostrar el camí cap a l’anella dels de l’Hospitalet, al final del primer quart (14-10). Al segon quart s’incrementà la defensa del Sitges i això permetia sortir als homes exteriors amb velocitat al contraatac que, tot i ser parat amb personals per els locals, fins a tres jugades varen ser de cistella i personal amb anotació de l’addicional, i el Sitges aconseguia en el minut cinc empatar el partit a 20 punts, al minut vuit (23-33), al minut nou (23-40), al descans (24-35). Un global en el segon quart de 10-30 donava confiança als jugadors de Sitges.

En el tercer quart continuà la mateixa dinàmica que en el segon, i així en el minut vuit, el Sitges arribava a la màxima diferència de 20 punts (30-50), que es mantindria fins el final del tercer quart (35-55). Bon partit dels homes exteriors: Jordi 13 punts, Marc 12 punts, Mauro 11 punts, que en un camp tan difícil com el de l’AESE superaren els 10 punts, i també del joc interior de Riu 13 punts, i de Roger 9 punts que, amb el joc interior, facilitaren les penetracions dels jugadors exteriors davant d’una defensa tant intensa com la dels d’Hospitalet. Resultat final 57-75.

Finalitza la primera volta amb el Sitges líder, amb 14 victòries i a dos partits de diferència sobre els segons: Bàsquet Molins, Collblanc i Alpicat, tots ells amb tres partits perduts, un d’ells amb el Sitges.

Propera setmana, desplaçament dissabte, a les 16:15 hores, al camp del C.B. Gavà 01, que és el sisè classificat darrera de l’AESE.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 03

C.B. Montpedrós “A” 43 - Bàsquet Sitges “B” 59

Lledó, Marimon, Sánchez, Pérez, Albes, Villar, Vargas, Romero, Bayé, Sant, Baig

Entrenador: Galdric Bover.

Parcials: 14-17  5-15  13-11  11-16

El Sènior “B” encadena una altra victòria per acabar la primera volta amb un balanç positiu (8-7). Els sitgetans van realitzar un bon primer quart en atac, amb molta mobilitat i un bon joc col•lectiu, però massa tous a darrera que permetia als locals anotar amb molta facilitat. Al segon, van millorar molt en l'aspecte defensiu i aconseguien marxar de tretze punts al descans (19-32). A la represa, el Sitges va sortir molt concentrat i decidit, aconseguint una màxima diferència de setze punts. A partir d'aquí, però, el domini va ser dels rivals fins al final del quart. En l'última part el Sitges va oferir una millor imatge en el joc i també amb un bon encert des de la línia de tres.

El proper partit, dissabte 24, a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del Physic C.B. Igualada “B”.

Sots 21 Masculí – Nivell A-1 – Grup 01

Al Punt Artes 66 - Bàsquet Sitges “A”  61

Eugenio, Jaume, Andreu, Miquel, Porras, Albert, Hamzah, Brandon, David, Guillem, Barberà, Nil.

Entrenador: Rubén Hernández.

El proper partit, dissabte 24, a les 18:00 hores, a Pins Vens, contra Remacat SA Súria.

Júnior – Masculí - Nivell “A” – Grup 04

C.E.B. Pallejà “A” 49 - Bàsquet Sitges “A” 40

Llonch, Selma, Martí, Sanjosé, Borrego, Serrano, Rodrigo, Royo, José, Alcázar i Hernández.

Entrenador: Baltasar Molina i Ferran Gracia.

El proper partit, diumenge 25, a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Igualada Moda “B”.

Cadet “A” – Masculí – regular – Nivell B1 – Grup 06

Bàsquet Neus “A” 67 - Bàsquet Sitges “A” 49

El proper partit, dissabte 24, a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el B.C. Tecla Sala “A”.

Cadet “B” – Masculí – regular – Nivell B2 – Grup 01
C.B. Corbera Vermell 52 - Bàsquet Sitges “B” 59

Royo, Villellas, Arnau, Rodrigo, Garcia, Casterad, Izquierdo, Jara, Aumatell, Granados, Zitan, Alcocer, Pujante.

1a jornada de la lliga regular per al Sitges davant un Corbera que s'ha estrenat en el marcador només sortir, servint-li als nostres d'advertència des d'un primer moment perquè despertessin si volien disputar el partit que no feia ni 2 minuts que tot just acabava de començar.

Els nostres han sortit adormits, lents en atac i en defensa, cosa que a mida que han passat els minuts han sapigut canviar per capgirar les coses i igualar la disputa per l'encontre, encara que el quart ha sigut per als locals. Cap dels dos equips ha marcat la diferència en cap moment, fins que el bon començament del Sitges al 2on quart, l'encert i una bona defensa, l'han premiat amb un parcial que ha deixat enrere als de casa, donant als nostres l’empenta necessària per la resta del partit, malgrat el mal començament, portant-los a la mitja part amb un petit avantatge de 8 punts amunt en el marcador.

Un 3r quart molt disputat per part d’ambdós equips ha mantingut als Sitges amb l'avantatge amb el que havia sortit a l'inici del quart, però se sabia que el Corbera sortiria a matar en l’últim quart, com havia fet al principi del partit. I així d'evident ha estat, només 3 minuts de joc han fet falta  als locals  per igualar el partit, davant un Sitges que ha baixat la intensitat defensiva en el moment més oportú. Encara que minuts després tornava a posar les coses a lloc amb diverses transicions que sumarien una rere l'altra i el tornaria a posar per davant en el marcador. Uns dos últims minuts de partit molts intensos, amb el marcador molt igualat, han estat crucials per als nostres que han sapigut solucionar molt bé davant un Corbera que també ha tingut ocasió de sentenciar, però no!. Els nostres han ampliat l'avantatge en els últims 40s del 4rt i últim quart del partit, gràcies a la intensitat defensiva i l'encert en cistelles que en cap moment ha tremolat la mà!.

El proper partit, dissabte 24, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Sarsa Bages Joviat – La Salle Manresa 2.

Cadet “C” – Masculí – regular – Nivell C2 – Grup 03
Club Bàsquet Nou Esplugues 76 - Bàsquet Sitges “C” 45

Àlex, Odin, Alejandro, Albert, Yeri, Nil, Mateo, Sergi, Nico

Entrenador: Roger Romagosa

El proper partit, dissabte 24, a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra el Creu Alta Sabadell – Vermell.

Infantil “A” – Masculí – regular – Nivell C2 – Grup 03
Creu Alta Sabadell2 70 - Bàsquet Sitges “A” 19

Angel Sanz, Martí Milà, Marco Anoro, Xesc Albiach, Pau Chacón, Marc Villagrasa, Marc Marcet, Ramon Matas, Yan Deivis, Bruno Nogueira, Borja Hernández, Pablo Hernández, Daniel Munro.

Entrenadors: Marc Martínez i Roger Matas.

El proper partit, dissabte 24, a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra el Regina Carmeli Blanc.

Pre-infantil “A” – Masculí – regular – Nivell B1 – Grup 03
C.B. Sant Pere Terrassa “B” 47 - Bàsquet Sitges “A” 57

Bon inici de la fase regular dels sitgetans amb una treballada victòria a domicili. Els nostres van anar tot el partit per davant del marcador però amb rendes mínimes. Els blanc i verds van estar molt intensos i concentrats durant bona part de l'encontre, tot i que en certs moments, una forta pressió defensiva dels locals, va provocar pèrdues de pilota. Destacar les actuacions d’en Marçal i d’en Dani que van realitzar un encontre molt seriós.

El proper partit, dissabte 24, a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Alisos.

Mini “A” – Masculí – regular – Nivell C1 – Grup 07
Bàsquet Samà Vilanova 51 - Bàsquet Sitges “A” 61

El proper partit, dissabte 24 a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Llor “B”.

Mini “B” – Masculí – regular – Nivell C2 – Grup 06
AB El Vendrell Negre 62 - Bàsquet Sitges “B” 31

Marc Rubí, Thomas Horner, Pau Alcàzar, Amadeu Moyà, Boris Zhekov, Alain Vernand, Erich Schward, Adrià Fradera, Txema Cidad i Pol Saltó.
Entrenadors: Pol Sant i Aina Navarrete.
Parcials :   12-2  2-5  9-0  10-4   6-2  11-4  8-5  4-8

Aquest dissabte el Sitges visitava la pista del Vendrell en el primer partit de la fase regular. El partit va començar molt malament per els visitants, que van sortir adormits, amb una falta d’ intensitat i fent moltes faltes innecessàries. Al segon quart els nostres es van ficar dins del partit, defensant fort i aconseguint guanyar el parcial. Malauradament, aquesta intensitat no es va mantenir, i van donar moltes facilitats perquè els rivals juguessin tranquil•lament i guanyessin el partit.

El proper partit, dissabte 24, a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Joventut Sant Vicenç.

Pre-mini “A” – Masculí – regular – Nivell D1 – Grup 02
Bàsquet Sitges “A”

Jaume Garrigó, David Fernández, Jan Prat, Pol Velasco, Lluan Mayoral, Ignasi Giménez,
Biel Reinon, Oscar Miró, Jonatan Coleto.

Entrenadors: Anna Robert i Rafa Lledó.

Cap de setmana, D E S C A N S.

El proper partit, dissabte 24, a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el Remacat SA Súria mixt.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 03
Bàsquet Sitges – La Oca 43 - Bàsquet Ribes 47

Andrea 6, Gemma, Alba López 1, Marta, Sandra 4, Judit 8, Elia 4, Carol 2, Alba Fabre 3, Paula, Irene, Míriam 15.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcials:    11-17  15-10  8-9  9-11

Partit amb un ambient excepcional, amb unes graderies quasi plenes d’un públic entusiasta, cridaner i fidel als seus respectius equips, on l’únic triple ribetà a falta de menys d’un minut per la finalització del partit, i els 20 punts aconseguits de 33 llançaments des de la línia de tirs lliures (9 de 15 per les sitgetanes), van ser determinants en la victòria del Ribes al pavelló de Pins Vens . Aquesta diferència en el número de llançaments va cridar molt l’atenció tenint em compte que la intensitat de les defenses semblava força similar per parts dels dos conjunts. Partit, doncs, com era d’esperar, amb molta emoció i  poc joc.

Ben aviat van començar els problemes per les sitgetanes: al minut 7, tres jugadores del quintet inicial del Bàsquet Sitges ja havien comés un total de 7 faltes personals per una sola assenyalada al Ribes. Aquesta circumstància, juntament amb les tres baixes per lesió, modificaven i limitaven les possibles variants que els entrenadors locals podien presentar durant el desenvolupament del partit. Tot i això, el Bàsquet Sitges prenia breument la iniciativa al segon quart en posar-se per primer cop per davant amb un 23-21.

Aquell moment semblava propici per que les sitgetanes imposessin un ritme de partit favorable als seus interessos, però no va ser així. Al descans, 26-27. A partir d’aquell moment cap dels dos equips assoliria una diferència superior als 4 punts, fins arribar al minut final on, l’abans esmentat triple del Bàsquet Ribes, va eixamplar la diferència fins a 5 punts que ja no es podrien capgirar.

El proper partit, diumenge 25, a les 19:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Draft Gramenet “B”.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 03

Autoescola Poble Sec – C.B. Igualada  46 - Bàsquet Sitges 51

Maria Mayolas 8, Cristina Navarro, Anna Robert, Marta Alcalà 11, Patricia Garcia 21, Desiree Marín 4, Ariadna Ortega, Federica Soto, Andrea Llopis, Olga Romero 7.
Absències: Núria Sales

Entrenador: Cristian Sánchez.

Parcials:    17-9  11-17  7-8  11-17

Aquest és el primer partit de la segona volta, on a casa les sitgetanes van anar per darrera en el marcador tota l'estona, però aquest cop l'inici semblava un reflex d'aquell partit on el primers 10 minuts les visitants anaven perdent punts en el marcador, agafant una diferencia màxima en tot el partit de 8 punts.

Després de la pressa de contacte amb les rivals, les de Sitges ja saben con defensar i on tenen el punt feble en atac, i així, minut a minut, s'anaven apropant a la diferència que havien deixat i en finalitzar el quart només eren 2 punts els que separaven els dos equips.

A la represa, hi ha molt pocs punts per part dels dos equips però aquest cop i a falta de 10 minuts només hi havia un punt de diferència. El partit estava emocionant i les jugadores del Sitges sabien el que es jugaven, tornen a sortit amb força, fent un parcial de 3-13 gràcies a la defensa agressiva.

Només a falta de 5 minuts les de Sitges anaven 7 punts amunt, però l'equip visitant encara tenia ganes de lluitar i van retallar el marcador gràcies a les accions arbitrals, però nomes els va servir per retallar 2 punts. Toca seguir lluitant per consolidar la posició.

El proper partit, dissabte 24, a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el E25 Cardona.

Júnior  Femení – Nivell “B” - Grup 03

Bàsquet Sitges 47 - Autoescola Mes Vial – C.B. Esparreguera  42

Nerea 14, Elena 3, Margaux 2, Ari, Eulalia, Noelia 9, Xana 7, Marta 2, Aina 6, Emma 4.

Partit en que es comença baix de concentració i intensitat, cosa que l'equip visitant aprofita per anar per davant però amb avantatges mínimes, fins a la mitja part, que acaba 23-25.

Es torna a començar molt malament el 3r quart, fins arribar a estar 13 punts avall. A partir d'aquí l'equip es dona compte i reacciona fins a reduir a -9 al final.

Segueix la remuntada fent un parcial de 13-2 en 7 minuts, i ens posem per davant en el marcador, i a partir d'aquí la inèrcia positiva acaba per guanyar el partit, difícil però meritori.

El proper partit, diumenge 25, a les 17:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Gelida.

Cadet – Femení – regular – Nivell B2 – Grup 03

Núria G., Carlota M., Jana L., Xènia S., Ainhoa R., Marina H., Emma S., Noelia V., Anna A. i Marta F.

Entrenadores: Carol Ivorra i Alba López.

El proper partit, dissabte 24, a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del C.B. Begues Groc.

Infantil – Femení – regular – Nivell B1 – Grup 05
Bàsquet Sitges “A” 43 - C.B. Vilatorrada 85
Judit, Vinyet, Bea, Nina, Berta, Marina, Carlota, Alba, Cris, Emma, Sara.

Entrenador: Roger Romagosa i Aina Navarrete

Parcials:   9-28  6-10  16-18  12-29

Mal partit de les sitgetanes davant un equip tàcticament superior i que ha jugat amb més ganes durant els quaranta minuts. Les locals segueixen sense evolucionar, jugant amb poca agressivitat defensiva, falta de contundència en les penetracions, males decisions en la passada i sense mobilitat ofensiva; aspectes treballats i que en alguns partits s’han superat però que en massa casos no hi ha ganes de corregir. Com a nota positiva cal dir que, tot i el mal joc, durant vint minuts el domini visitant s’ha pogut controlar, el que mostra que els problemes no són de qualitat, sinó d’autoexigència. Cal agrair l’ajuda a l’Anna i l’Ona.

El proper partit, dissabte 24, a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Remacat SA. Súria.

Pre-infantil – Femení – regular – Nivell A2 – Grup 01
Bàsquet Sitges “A”  85 - C.B. Granollers 48

Parcials: 28-8  24-15  20-7  13-18

Partit molt complert de les sitgetanes. La gran diferència en el marcador ha estat donada per la gran pressió defensiva que en tot moment han impartit les nostres noies.

El proper partit, dissabte 24, a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Punt Immobiliari C.B. Vilassar de Dalt.

Mini “A” – Femení – regular – Nivell C1 – Grup 02
Bàsquet Sitges “A” 68 - C.B. Gavà 38

Parcials:    16-4  16-16  18-3  18-14

Bon partit de les nostres minis amb una victòria ben merescuda. Des de l'inici de l'encontre les sitgetanes van sortir concentrades, cometent poques errades tant en atac com en defensa. En la segona meitat del partit les visitants van ser superiors en rebot, aprofitant segones opcions per encistellar i anar retallant punts en el marcador. Però en l'últim quart les nostres van tornar a portar el ritme del partit, arribant a guanyar de 30 punts.

El proper partit, dissabte 24, a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del BF Viladecans.

Mini “B” – Femení – regular – Nivell D – Grup 04
Bàsquet Sitges “B”     34
EEM Castellví de la Marca    28

Parcials: 4-4  0-8  10-0  0-6   6-0  1-8  0-5  8-2

Primera victòria de l'any a casa contra Castellví de la Marca, que teniem a dos jugadores de baixa que ens son importants en l'equip, encara i això, han seguit jugant com han de jugar i lluitant fins al final on s'han merescut aquesta victòria.

El proper partit, dissabte 24, a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Xamba.