OK LLIGA MASCULINA

El Patí Vilafranca no pot puntuar al Palau

Eix. Enric Martí va tenir una bona actuació al Palau, marcant un gol

FC Barcelona 5 - CP Vilafranca 2

El Patí Vilafranca va desplaçar-se ahir dissabte al Palau Blaugrana per tal de disputar la 18ª jornada de lliga. El Patí va fer un bon paper damunt la pista, ja que va tenir les seves ocasions, però al minut 7 de partit Matías Pascual va fer l’1 a 0. El Vilafranca s’acostava a la porteria de  Sergi Fernández, però li acabava faltar de definir els atacs. Amb un joc vistós el Vilafranca no es va arronsar, però a manca de 7 minuts per l’acabament del partit, Xavi Barroso va posar el 2 a 0. Poc més va donar aquesta primera part, i amb aquest avantatge pel Barça es va arribar al descans.

A la represa el Vilafranca va sortir igual de seriós que a la primera part, i amb insistència tenia les oportunitats a través de xuts i de diverses jugades que no acabaven d’entrar, però amb la constància els àrbitres van xiular penal a favor del Vilafranca, degut a uns peus dins l’àrea d’un defensor del Barcelona. Roger Rocasalbas, al minut 10,  va ser l’encarregat de llençar i marcar el penal. Era el 2 a 1. L’alegria vilafranquina va durar poc, ja que un minut després el Barça es tornava a avançar mitjançant Raúl Marín posant el 3 a 1. Amb aquest resultat, els nombrosos aficionats vilafranquins que es van desplaçar al Palau, continuaven animant al Patí, però a manca de deu minuts per la finalització, Marc Torra va fer dos gols quasi consecutius de falta directe, posant el 5 a 1. Quan quedava un minut pel final, el jove del planter vilafranquí Enric Martí va fer el segon gol vilafranquí, deixant el marcador amb el 5 a 2. I encara amb aquest últim minut, el mateix Enric Martí va tenir una altra oportunitat de marcar un altre gol, plantant-se sol  davant del porter del Barça, però el seu xut va ser aturat, i amb el 5 a 2 es va acabar el partit. Del partit ens hem de quedar amb la bona imatge i joc que van oferir els homes de Jordi Garcia i la bona actuació del jove Enric Martí.

Ara el Patí continua a la mitja taula classificatòria amb 23 punts, i esperarà al Reus que visitarà la pista vilafranquina el proper dissabte 31 de gener a les 20:30h amb arbitratge de Rubén Fernández García i Francisco Moreno Tudela.

FC Barcelona: Fernández, Gual, Pascual, Panadero i Marin -cinc inical- Torra, Barroso i Garcia

CP Vilafranca: Camps, Fernández, Navarro, Vázquez i Rocasalbas -cinc inicial- Esteva, Caldú, Galán i Martí

El 1ª Catalana continua guanyant

El segon equip del CP Vilafranca va tornar a guanyar el passat divendres al HC Valls, per 6 a 3 en un partit que van dominar des de l’inici, posant-se amb un clar 3 a 0 amb molta facilitat. A la segona part, els vallencs, van tenir les seves oportunitats i van posar la por al cos dels vilafranquins, però que van resoldre amb eficàcia i van acabar imposant.-se per 6 a 3. Ara el Patí B, té la missió de continuar sumant partit per sortir de la zona mitja baixa de la classificació i mirar cap a la part alta. El proper partit dels homes de Jordi Esteva, serà el diumenge 8 de febrer a les 18:45h a Piera.