L'AP Dental Vendrell es mostra impotent per aturar un SESE en estat de gràcia

Dissabte, el líder Castellbisbal, visita Coma-ruga, en un partit on els vendrellencs no poden fallar

Eix. Imatge d'arxiu de l'AP Dental Vendrell

El conjunt taronja va començar la segona volta del campionat amb una derrota per 75-61 a la pista del SESE, davant un equip que es troba en estat de gràcia, els barcelonins acumulen sis victòries consecutives, i van acabar superant un equip vendrellenc que va començar dominant, però, que amb el pas dels minuts es va anar diluint, entregat a l’encert dels locals. La victòria de la setmana passada a la pista del líder no va tenir continuïtat i ara els de Miquel Àngel Gómez, es troben en dotzena posició, amb un balanç de 7-9, en zona de promoció de permanència, a l’espera de rebre al líder.

El matx es va iniciar amb un Vendrell endollat, amb un gran joc col·lectiu, que marcava un parcial de 0-7 de sortida, que donava pas al 4-12 als quatre minuts de joc; els visitants es veien superiors i portaven la iniciativa, 14-19, fins que dos triples consecutius dels locals, propiciaven un parcial de 9-0, que capgirava la dinàmica 23-19 a la fi del primer quart. En el segon període, els del Baix Penedès, van començar a tenir problemes per anotar, davant un SESE, que s’anava creixent i que aprofitava les ràpides transicions, un segon quart que acabava amb un 17-11 de parcial, que deixava un 40-30 a l’equador del partit. A la represa, un nou parcial dels de Barcelona, 6-0, disparava el lluminós fins un 46-30; semblava que el partit s’escapava, però, els vendrellencs van treure l’orgull, els punts de Marc Molina dins la zona, i dos triples de Jaume Torres i Eloi Galofré, els acostaven fins un 52-47, després d’un parcial de 6-17. Llàstima, que els locals tancarien aquest tercer quart amb un 56-47 al marcador.

En el darrer període, els taronges es van encallar en atac, la defensa dels locals resultava infranquejable pels visitants, que van estar sis minuts sense anotar, els barcelonins en van tenir prou, amb un 6-0, per deixar l’enfrontament sentenciat amb el 62-47, a sis minuts de la fi, que va ser del tot definitiu, davant la manca de reacció de l’equip vendrellenc. Cal oblidar aquest partit i centrar-se en la visita del líder, Castellbisbal, equip que els taronges van superar en la primera volta, dissabte a Coma-ruga, en un encontre on els taronges no poden fallar.

Pel Vendrell van jugar: Sintes (8), Molina (15), Cereto (8), Galofré (11), Torres (15), Salido (2), Thiam, Miguel (2), Galán i Rovirosa.
Parcials: 23-19, 17-11 (40-30), 16-17 (56-47), 19-14 (75-61).

Triomf del sènior femení a la pista del cuer

Victòria del sènior femení per 42-49 a la pista del cuer, el conjunt del Valls B , en el que era l’últim partit de la primera volta. Les taronges acaben el primer tram de la temporada, en la vuitena posició, amb un balanç positiu de 8-7 a la segona catalana femenina.

El sènior B masculí ajornava el seu partit. El júnior masculí d’interterritorial perdia per 66-51 a la pista del Cerdanyola. L’infantil masculí perdia per 57-6 a la pista del Manresa, a la categoria preferent.