Futbol sala

Cròniques i resultats de la lliga de Futbol Sala "Vila de Sitges"

Eix. Futbol Sala

El Bar GSG empata davant del Penya Barcelonista-Frankfurt La Fita i veu retallat el seu avantatge al capdavant de la classificació respecte el Dionisos Greek Restaurant, segon a cinc punts.

Igualat i disputat partit entre el Penya Barcelonista-Frankfurt La Fita i el Bar GSG -sense dubte l’encontre més interessant de la novena jornada-, que va finalitzar amb empat a 4 gols.

Van marcar per la “Penya” Cristian Delgado, que en va fer dos, Adrià Mercè i Jonay Garcia. Pel Bar GSG van anotar Lucas Amat, per partida doble, i “pichichi” en solitari de la Lliga amb 16 gols, Ivan Molina i Jordi Martí, que no va fallar en la seva cita amb el gol.

Amb aquest resultat, el Bar GSG es manté còmodament al capdavant de la taula classificatòria amb 21 punts, cinc més que el segon classificat, i veu trencada una ratxa de set triomfs consecutius. Per la seva banda, el Penya Barcelonista-Frankfurt La Fita guanya una posició, és 3r amb 13 punts, i ja suma cinc jornades sense conèixer la derrota.

El Dionisos Greek Restaurant va ser el gran beneficiat de l’empat entre el Bar GSG i la “Penya”, ja que amb la seva clara i contundent victòria davant del Sucrense per 12 a 0, redueix la distància respecte el líder i amplia fins a 3 punts l’avantatge respecte el tercer classificat, el Penya Barcelonista-Frankfurt La Fita.

Van marcar Xavier Morera, autor d’un “poker” de gols, Carlos Subias, amb dos gols, i Carles Pares, Josep Valera, Roger Prat i Màxim Muñoz, amb un gol cadascú.

El “Dionisos”, que encadena cinc jornades sense perdre, és segon amb 16 punts, mentre que el Sucrense és 6è amb 1 punt.

El Vallpineda no es va presentar, per segona jornada consecutiva, a la disputa del seu encontre i veu perillar la seva continuïtat en la Lliga. El Seo Web Consultora, rival d’aquesta setmana del Vallpineda, va sumar tres importants punts -després de quatre jornades sense puntuar- i és 5è en la taula amb 12 punts, empatat amb el Cañateca, equip que descansava aquesta setmana.

El proper cap de setmana es viurà un interesantíssim duel entre el Bar GSG i el Dionisos Greek Restaurant, coincidint amb la jornada de descans del Penya Barcelonista-Frankfurt La Fita.