Albert Trillas debuta amb victòria al front de l'AP Dental Vendrell

Els taronges s'imposen per 81-88 a la pista del Grup Barna, després d’un gran partit

Eix. Imatge d'arxiu

El conjunt vendrellenc va aconseguir una gran victòria, per 81-88, a la pista del tercer classificat el Grup Barna, en un partit on debutava el nou entrenador, Albert Trillas, que substituïa al fins llavors preparador Miquel Àngel Gómez, que va ser rellevat del seu càrrec, al igual que el seu ajudant Marc Naval, després de que les expectatives de l’equip no es corresponguessin amb la classificació. El nou tècnic es va estrenar amb un triomf de prestigi, amb 12 triples anotats, en un matx que van decidir després d’un tercer quart extraordinari.

Els del Vendrell continuen dotzens amb un balanç de 8-10, en zona de promoció de permanència, però, carregats de moral després d’aquest important triomf. L’encontre començava amb un intercanvi de cistelles i un joc molt fluid que mantenia la igualtat 18-16 al final del primer quart. A l’inici del segon període, tres triples consecutius del Grup Barna, els donaven un parcial de 13-4, que estiraven el marcador fins el 31-22 a quatre minuts del descans; els del Baix Penedès, es veien superats per un conjunt local que els trencava la defensa amb molta facilitat i que dominava al descans per 43-31, que complicava el partit de cara a la segona part. A la represa, els de Barcelona van continuar manant 51-39 a manca de sis minuts per acabar aquest tercer quart, però, a partir d’aquí tot va canviar.

Els taronges van començar a anotar amb molta facilitat, de la mà de Jaume Torres i Eloi Galofré, els visitants superaven una vegada i un altre la defensa del Barna i clavaven un espectacular parcial de 2-23, davant un conjunt local totalment superat, arrodonit amb tres triples consecutius, de Marc Rovirosa, Eloi Galofré i Alejandro Cereto, que capgiraven el lluminós 53-62, a la fi del tercer període, després d’un parcial de 10-31 en aquest tercer quart.

Els vendrellencs van iniciar l’últim període amb molta confiança, i encara que els barcelonins van endurir la defensa, novament tres triples anotats, dos de Jaume Torres i un d’Alejandro Cereto, els mantenien amb  la iniciativa, 58-71 a poc menys de sis minuts del final. El Grup Barna intentava retallar el marcador amb una pressió sobre el perímetre visitant, però, el domini dels pivots vendrellencs, JJ Miguel i Marc Molina, els mantenia al davant, tot i que els locals s’acostaven 74-80 a dos minuts i mig. Fins al final, els visitants van saber jugar amb el marcador a favor i el temps que quedava i entrant amb un 81-84 en l’últim minut, van deixar als locals sense anotar, certificant la victòria definitiva. Dissabte els del Vendrell intentaran repetir un nou triomf, davant el Sant Adrià, que visitarà Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (11), Galofré (25), Torres (21), Miguel (15), Rovirosa (3), Salido (4), Sintes (5), Molina (2), Thiam (2) i galán.

Parcials: 18-16, 25-15 (43-31), 10-31 (53-62), 28-26 (81-88).

Nova victòria del sènior femení

El sènior femení s’imposava per un clar 63-34 davant el QBasket Sant Cugat, en un partit dominat totalment per les taronges, que ocupen la vuitena posició a la segona catalana femenina. El junior masculí d’interterritorial perdia 96-53 a la pista del Sant Nicolau. L’infantil de preferent perdia per 74-23 a la pista del Boet Mataró.