HOQUEI PATINS

El Liceo i el Vic semifinalistes de la Copa del Rei

FEP. Imatge del partit entre el Vic i el Moritz Vendrell

Aquesta tarda- vespre s'han disputat els dos primers partit de quarts de final de la Fase Final de la Copa del Rei  que es juga a Blanes.

En el primer partit el Liceo en el derbi gallec s'ha imposat amb claredat al Cerceda per un contundent 8 a 1.

En el segon encontre el Vic ha superat al Moritz Vendrell per sis gols a tres, desprès que els vendrellencs posaren un 2 a 0 al seu favor en el marcador en la primera part que ha finalitzat amb 1 gol a 2 a favor dels del Baix Penedés. Desprès la superioritat osoneca s'ha imposat i han anat fent pujar gols al marcador fins a un 6 a 2. Els vendrellencs han maquillat el marcador amb un tercer gol.

Per tant Vic i Liceo disputaran dissabte una de les semifinals d'aquesta Copa del Rei.

Avui divendres es jugaran els altres dos partits de quarts de final. A dos quarts de set  F.C. Barcelona - Enrile Alcoi (E3 de TVC i webs) i a les nou Reus Deportiu - Voltregà (webs).