Futbol 7

Lliga de dos?

Eix. Plantilla del CF Restaurant Torre d'Enveja

Jornada decisiva la d’aquesta setmana a Primera, on el Bar La Penya Sitges va donar un cop definitiu guanyant per la mínima el Bar Serranito-Pinillos i deixant-lo a vuit punts del liderat. Sports Bar Sitges-Exterior Piscines és el líder, després de golejar sis a zero el Tot Gos Infinity. Es situa quart el Stones FC després de superar l’At. Maetílico per cinc a un. Empat entre Finques Rius, amb dos gols d’Héctor Ruiz en els últims tres minuts de partit, i All Blacks Castañeda. El partit dramàtic de la jornada el van disputar Mon-bus i Garra Charrua amb victòria final dels visitants que situa els primers en zona de descens.

A Segona A, continua imbatut el Masca Asociación que va patir més del previst per superar el Penya Ribes. És segon el CF Restaurant Torre d’Enveja després de golejar l’At. Perroflautas que no aixeca cap. També van guanyar el RD Impagos, Frankfurt Las Rejas i Auto Davilex, tercer, quart i cinquè, respectivament, de la classificació. En la jornada de dijous el Frankfurt Kal-95 – Miró Gràfic Cubelles finalitzava amb taules (3-3)

A Segona B, màxima igualtat. Empats als partits Sin Sponsor - Veterans Vilanova, i New Team FC – Gavina FC. I victòries per la mínima del Finques Montané 1943 sobre el Can Tabaco, i Patates Fregides, amb gran partit de Miquel, sobre Calamars Galaxy. Es va sortir del guió, el Club Tennis Ribes, que va golejar 0-5 el The Dry Law. Tancava la jornada el partit Luke Tubito Team – Fénix FC (3-5) Foto: CF Restaurant Torre d'Enveja