Victòria de l'AP Dental Vendrell a cop de triple davant la Minguella

Els taronges derroten 85-63 l'equip badaloní, amb un extraordinari 15/30 en els triples

Nova victòria del conjunt vendrellenc, aquesta vegada per 85-63 davant l’equip de la Minguella, en un matx que va estar marcat per l’encert dels locals en el llançament de tres punts, Jaume Torres amb cinc anotats, Alejandro Cereto i Eloi Galofré amb quatre, van ser els protagonistes del magnífic 15/30 dels taronges, davant el 0/14 dels visitants, que va ser determinant de cara al resultat final. Amb vuit triples anotats en el tercer quart, els del Vendrell van destrossar la defensa rival i van demostrar el gran nivell de joc que estan mostrant, des de que l’Albert Trillas va agafar l’equip. Després d’aquest resultat, i malgrat haver guanyat tres dels darrers quatre partits, els del Baix Penedès, continuen dotzens, en zona de promoció de permanència, amb un balanç de 10-11, empatats amb dos equips més, un d’ells el Sant Josep, que es troba fora dels llocs compromesos de la taula. L’encontre va començar molt igualat amb un constant intercanvi de cistelles per part dels dos equips, que deixava un empat, 17-17, a la fi del primer quart. En el segon període va començar el recital dels vendrellencs des del triple, quatre d’anotats en aquest quart, tres d’un inspirat Jaume Torres, donaven la iniciativa als del Baix Penedès, que marxaven al descans amb un 38-29 al seu favor, després d’un parcial de 21-12 en aquest segon període.

El tercer quart va ser espectacular, vuit triples anotats dels taronges, van destrossar la defensa de la Minguella, que no trobava la manera d’aturar l’allau d’encert dels locals, homes com Marc Rovirosa i Javi Salido, es van sumar a la festa i van dinamitar el resultat, després d’un parcial de 28-15 que deixava un 66-44 a la fi d’aquest magnífic tercer període. Un parcial de 0-6 dels de Badalona a l’inici del darrer quart, després de quatre minuts sense anotar dels locals, va ser la tímida resposta d’un equip que es va acabar enfonsant, quan novament un triple vendrellenc sentenciava el partit de manera definitiva al deixar un 69-50 a 6.20 del final, que convertien en un tràmit els minuts que quedaven.

Dissabte, els del Vendrell visitaran la pista del penúltim classificat, l’equip badaloní del Sant Andreu de Natzaret, on buscaran un nou triomf.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (16), Galofré (20), Torres (18), Miguel (6), Rovirosa (7), Salido (5), Nieto (5), Molina (6) i Thiam (2).

Parcials: 17-17, 21-12 (38-29), 28-15 (66-44), 19-19 (85-63).

Derrota del sènior femení a la pista del líder

El sènior femení perdia per 58-43 a la pista del Morell, el líder de la segona catalana femenina. Les taronges es situen onzenes amb un balanç de 9-11.

El junior masculí d’interterritorial guanyava per un ajustat 60-59 davant el Sant Joan Despí.

L’infantil masculí de preferent perdia per 59-8 a la pista del FC Barcelona.